از نظر من علی عسگر میتونه به جاش بازی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من علی عسگر میتونه به جاش بازی کنه
>>>>>امیدوارم امروز عصر خوب بازی کنیم...............اگه ببریم خوب میشه خیلی خوب............چون سپاهان - تراکتور باهم بازی دارن و درصورت تساوی دو تیم و برد ما پرسپولیس با 10 امتیاز میره صدربه نظر شخص خودم پرسپولیس باید از رو زمین گل بزنه
رو سانتر ها از جناحین شانسمون کمه مگر اینکه بیشتر از سمت چپمون که قویه(البته مصدوم نداشته باشیم) بیاریم به گوشه و با پاس های تک ضرب بریم تو محوطه
با اختلاف هم ببریم خوبه<<<<
باختیم بدم باختیم ولی عیب نداره هر شکست مقدمه یه پیروزی هست..........
راجع به بازی بدمون هم هیچ نظری ندارم
باید از تیم حمایت کنیم و این هفته رو فراموش کنیمentezar::
بازم نسبت به سایپا خوب بودیم
شوتی زد که بوفون و کاسیاس هم نمیتونستن بگیرن
این روزبه شاه علی دوست تا آخر عمرش همچین گلی نمیرنه
همه به پرسپولیس که میرسن رونالدو میشن
تو 6 قدم ضربه سر محمد عباس زاده میره تو آسمون بعد شماها میگین عباس زاده بهتر از نوروزیه
بابا نوروزی هرچی باشه حداقل تو 6 قدم توپو گل میکنه
در کل با شایان موافقم و باید این هفته رو فراموش کنیم
احتمال هم میدم هفته بعد علیرضا حقیقی دروازه بان باشه
به نظر شما دربازی پرسپولیس - ملوان چه نتیجه ای رقم خواهد خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پرسپولیس مقابل ملوان چگونه بازی میکند؟؟؟؟
چه تاکتیکی دارد؟؟
هر بحثی درباره این موضوع دارید مطرح کنید
لطفا برای پیش بینی این نوشته را کپی کنید تا تاپیک یک دست شه...........
پیش بینی بازی پرسپولیس - ملوان انزلی (پایین>>>)[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ملوان ؟ - ؟پرسپولیس
این قسمت کپی شه...........نتیجه هم پیش بینی کنید به جای علامت سئوال تا تاپیکمون راه بیفته یه تلنگری بدیم بهش
نظر من 3-1 پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ملوان1 - 3پرسپولیس
هفته چهارم بسته شد.................از الآن فقط پرسپولیس-ملوان رو تحلیل میکنیم
پیش بینی ها و بحث ها حتما شرکت کنید
به نظر من دیگه به هرقیمتی شده باید فقط ببریم
زیبا بازی کردن ملاک نیست
امتیاز گرفتن مهم تره!!!!!!
ملوان1 - 2پرسپولیس