رئال دوباره آمادگیشو بدست آورده و به دنبال کسب3 امتیازه . ما هم بازیکنای مصدوم زیادی داریم . همه ی اینها میتونه شب سختی برای والدز رقم بزنه ...
اول درمورد خطر بالقوه حضور سانگ در دفاع بگم . اون تفکرات دفاعی خوبی اصلا نداره ... شباهتی که بین اون و پیکه هست اینه که جفتشون پا به توپ خوبی دارن ولی تفاوت مهمی که دارن اینه که پیکه خیلی خوب میدونه کی جلو بره و کی بیاد عقب ولی سانگ نه ، این تفاوت خیلی میتونه تاثیر گذار باشه و مارو با خطر رو به رو کنه همون طور که روی گل نگردو هم اون مقصر بود !!!این چیزیه که من خیلی ازش میترسم و یک کم هم شاید استفاده کردن از باترای کم تجربه بهتر باشه چون اون تفکرات دفاعی بهتری داره!!!
با وضعیت فعلی دفاع کار هافبک ها بسیار حیاتی تر میشه ، بارسا در چند بازی قبلی گل اولو خورده بود و به راحتی به رونالدواجازه میداد که گل بزنه ، در واقع بزرگترین دشمن بارسا خودشه... تیتو باید کاری کنه که تمرکز بازیکنا بالا بره و ضریب اشتباهشون خیلی پایین بیاد ، این رمز موفقیته!!
درمورد ارنج تیم تیتو کارش فوق العاده سخت شده ... فقط 3 نفر از 6 نفر رو میتونیم فیکس بدونیم : بوسکتس ، ژاوی و مسی ... اون طرف اینیستای تازه برگشته ، فابرگاس اوج گرفته ، الکسیس ، ویا و پدرو هر کدوم به دلایلی میتونن فیکس باشن اما من ترجیح میدم پدرو و ویا در کنار مسی باشن . پدرو که خودتون میدونید چه غول کشیه و ویا هم با شوتهای دقیقش میتونه کمکمون کنه. در خط هافبک هم اگر نیمه ی اول سسک بیاد و نیمه ی دوم اینیستا به نظر من بهتره ... دو نتیجه داره : میتونیم سطح فابرگاسی که اوج گرفته رو در مقابل رئال بفهمیم و میتونیم بهش بفهمونیم که اگر خوب باشه استفاده میشه...
شرایط طوریه که با این اختلاف امتیازا با خیال راحت تری میتونیم بازی رو ببینیم و این رئالی ها هستن که با استرس بازی رو باید ببینن .چون باخت به بارسا میتونه به معنی از دست داد لالیگا باشه ...
پ.ن : دستم پکید اینقدر تایپ کردم