پاسخ به سوالات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
::::::::::::::::::::
با سلام سلام داداش
من دیدم سری 1 سوالاتم خیلی کم بود گفتم بزار کمی سوال بپرسم كار خوبي كردي نيما جان :love:
- سرعت دانلودت چنده؟ معمولا بين 80 تا 110
- چرا آلمان حذف شد و ایتالیا اومد بالا؟ چون ايتاليا تو خط دفاع خيلي بهتر از آلمان بود ! موقعيتهاي بيشتري هم خلق كرد و حتي متونست با گلهاي پيروز بشه ولي خوب در نهايت 2بر1 بازي تموم شد
- چرا الکس فرگوسن محبوبه؟ چون به فوتبال خدمت ميكنه و شخصيت بي نظيري داره
- طرفدار پرسپولیس هستی یا استقلال؟چرا؟پرسپوليس ! داداش بزرگترم پرسپوليسي بود و بازيهاشو ميديد منم از همون دوران كودكي ميديدم و طرفدارش شدم dallliii
- چرا تو کتاب های درسی ما کتاب عربی وجود دارد؟ كلا با زبان عربي درگيريم ki:: خيلي از اسمهاي ما ايراني ها عربي هست مثل سعيد و ممد و احمد و .... بعضي از كلمات و اصطلاحات عربي هم تو زبان ما كاربرد داره ! ولي فكر كنم مهمترين دليلش اينه كه بايد با زبون قرآق آشنا باشيمki::
- چرا کریس رونالدو چند سال پیش از منچستر رفت ! 2 3 سال رئال دنبال كريس بود و پيشنهاد هاي سنگيني ميداد ! هم كريس و هم باشگاه راضي به اين انتقال نبودند ! خلاصه بلاخره سال 2010 پيشنهاد نجومي رئال توسط يونايتد پذيرفته شد ! ضمن اينكه كريس هم دنبال يه چالش جديد ميگشت و راضي به اين انتقال بود !
- از چه بازیگر ایرانی خوشت میاد چرا؟{یک بازیگر زن و یک بازیگر مرد} بازيگر مرد فكر كنم شهاب حسيني :love: بازيگر زن هم از خيلي ها خوشم مياد :hehehe: (شوخي ) ولي بنا به دلايلي الهام حميدي رو بيشتر دوست دارم ! شايد كسايي مثل مهران مديري و .... بودند ولي همين جوري اين دو نفرو انتخاب كردم چون واقعا حرفه اي هستند ! نه مثل بازيگرايي مثل نرگس محمدي كه فقط بلدند گريه كنند :hehehe: در كل با فيلم ايراني هم حال نميكنم زياد
- از چه بازیگر خارجی خوشت میاد چرا؟{جواب مثل بالا} ميدوني كه من رو حرف كريس نه نميارم :hehehe: منو كريس هر دو انجلينا جولي رو دوست داريم :hehehe: واسه اينكه نشون بديم به چشم خواهري دوسش داريم برت پيت رو هم دوست داريم :hehehe:
- از فیلم پدرخوانده خوشت میاد؟ هي... يه كم
- نظرت رو درباره ی فیلم جدایی نادر از سیمین بگو به نظرم فيلم بسيار پرمحتوايي بود كه متاسفانه تو ايران مسئولين ازش استقبال نكردند .
__________________________________________________ ___________________________________
لطفا هر کلمه ای که به ذهنتون میرسه بگید
- کریم باقری اسكولز پرسپوليس :love:
- رایان گیگز اسطوره تكرار نشدني !
- مسی يكي از بهترينهاي 10 سال اخير
- تیم ملی اسپانیا تيم خوبيه
- آلپاچینو اين شكلك ( :ahaaaaaa:)
- لمپارد يكي از بهترين هافبكهاي چند ال اخير جهان !
- ون در سار بهترين گلري كه تو تيم رويايي من جا ميگيره :love:
- کاسیاس گلر با اخلاق حرفه اي و با تعصب .
- کشور ایران دوسش دارم
- مذهب شیعه خوبه :hehee:
لطفا به همه ی سوالات پاسح دهید پاسخ داديم داش نيما :love: خيلي دمت گرم بابت سوالات .roz::