سال بعد که تو فوق لیسانسو پایان نامه گیر کردی بهت میگم برو کار کن خودت تحقیق کن و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جملتو یادم میمونه ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
سال بعد که تو فوق لیسانسو پایان نامه گیر کردی بهت میگم برو کار کن خودت تحقیق کن و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جملتو یادم میمونه ki::
به انتهای حرفم توجه نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این نظر گفتم کار کنید که تحقیقا تموم نشن به ما هم برسه و دیگه خیلی تابلو نشیم وگرنه که من خودم سردمداره تحقیق زیرابی رفتنم که
:nishkhand:نقل قول:
یادت رفته ... هیچ چیزی جلوی ایرانی جماعت رو نمیتونه بگیره ... :khelal dandoon: ما تو هیچی حرف نداشته باشیم تو دزدی و دوز و کلک بازی سردمداریم !
مرتضی ... یعنی تو الان دانشجوی فوقی ؟!!! بابا دمت گرم ... زیر پر و بال ما رو هم بگیر ... :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه ...
متنتو select All کن بعد از حالت اول به حالت دومی تغییرش بده !
حالت اول :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالت دوم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه این که چیزی نیست فک کردی الکی 5 سال تو قزوین درس خونده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای قزوین
فففففففرررررررررررررررررر ررااااااااااااااررررررررر ررر کنین :vooooy:
تو کنکور ارشد رتبش تک رقمی یا دو رقمی شده
سال بعد هم میاد دانشگاه فردوسی مشهد ki::
سال بعد موفق میشم مرتضی رو از نزدیک زیارت کنم ki::
الهي خير نبينه اوني كه همچين فكري به ذهنش رسيده..eterza::-نقل قول:
راستي رشته ات چيه؟ki::
.............................
اي رسول اي جوانمرد..:hehee:نقل قول:
فكر كردم در مورد cpuميخواي رفتم اينو پيدا كردم:sooot:
رسول يه تحقيق واسم فرستاده كارم كلي جلو رفت...:flowerysmile:
نه بابا این عبدالله الکی جو داد اما با توجه به رتبه سال بعد تشریف فرما میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما داش مهدی خودت که میدونی بابا این درسم کشکه:ehe:
5سالو از کجا اوردی اخه همون 4 سال دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جون عبدالله فقط اولش سخته بعدا خوب میشهki::
تهش مدرکم بهت میدن و یه اقامت قزوینی که بعده اون در امانی و میتونی تو قزوین بدون مشکل رفت و امد کنی
میگی نه از ممد بپرس اونم اونجا بوده
امیننقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا رشته ما درمان امثال رسول و عبدالله و البته احمد و همچنین ...
روانشناسي يا ...پزشكي(ترسيدم توهين بشهheee::)نقل قول:
ممنون اينجوري بي نظميش خيلي كمتر ميشه!!:rose:نقل قول:
امیر اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه ...
متنتو select All کن بعد از حالت اول به حالت دومی تغییرش بده !
خب این دوستان که نام بردم احتیاج به پزشک ندارن که
احتیاجشون همون یکی دیگس که گفتی
ماشاالله به انگلیس
چه اتوبوسی آورده بود جلو دروازه:nishkhand: