سلام به همه ی فوتبال دوستان عزیز تا 4 - 5 روز پیش اکثرا میگفتن واسه بازی رئال مادرید فشار بیشتری رو نسبت به بارسا تحمل میکنه ولی به اعتقاد من برعکس شد چون بارسا یک باختی رو تو لیگ قهرمانان تو زمین حریف داده بدون گل زده در خانه ی حریف از همه مهم تر 4 امتیاز کمتر از رئال مادرید تو لیگ داره علاو بر اینا بازی های بارسا فشرده تر شده با 1 روز استراحت کمتر نسبت به رئال مادرید باید بازی کنه از اونور هم 1 روز زودتر باید با چلسی بازی کنه که این خود به خود میتونه یه نوع فشار روانی ایجاد کنه رو بارسا ... ولی خوب همه ی ما میدونیم ژاوی اینیستا و مسی واسه این روزا خدای خونسردی و بر اومدن از این چالش ها هستن از طرفی دیگه هم اکثرا میدونیم که بارسا 1 تیم احساسی هست و رئال مادرید 1 تیم منطقی به همراه خوزه که خیلی منتقی هست و این منتطقی بودن رئال مادرید خیلی تو این هفته میتونه رو رونده بازیش به خصوص 2 بازی حساس این هفته تاثیره خوبی بزاره فارق از همه ی این ها بازی فردا شرایط خاص خودش و داره من فکر میکنم بازی پرگل بشه حسابی !!! رئال مادرید تو الکلاسیکو قبلی ثابت کرد که اگه بخواد تحاجمی بازی کنه تو زمینه بارسا هم میتونه شکست نخوره تو این چند سال به جرات میتونم بگم تیمی مثل رئال مادرید اون نمایش خیره کننده تو زمینه بارسا به اجرا بزاره (منظورم آخرین الکلاسیکو) رئال مادرید تو 1 نیمه 3 گل به بارسا بزنه که یک گل مردود اعلام شد پس به نظر من این غلط که اگه رئال مادرید بخواد بارسا رو شکست بده باید سیکه فوتبالشو تغییر بده !!! اونم چی پر افتخار ترین تیم دنیا جلوی بارسا فلسفه ی فوتبالیشو تغییر بده !!! رئال مادرید با اجازه خوزه بازی تحاجمی و سبکه همیشگی خودش رو تو الکلاسیکو قبل به نمایش گذاشت و چهره ی هواداران بارسا فقط توش میشود استرسو دید به خصوص آخر بازی ! متاسفانه مربیمون کمتر اجازه داده تحاجمی بازی کنیم که هر بارم بازی کردیم خوب نتیجهبهتری از تدافعی بازی کردن گرفتیم امیدوارم فردا هم رئال مادرید تحاجمی بازی کنه و شخصیته تیمیش بر بارسا غلبه کنه .
فقط در آخر یه جمله از فرگوسن راجبه بازی روانه رئال مادرید در زمان زیدان اینو بگم که دوستانی که میگن رئال مادرید اگه بخواد در بارابر بارسا بازی کنه باید سبکه بازیش و تغییر بده فرگوسن بعد از باخت 3-0 برابر رئال مادرید گفت :
مگه میشه تیمی حریفه بازیه شناور رئال مادرید بشه .
بله دوستان این رئال مادریدی که بعضی ها (منظورم اصلا کسایی که تو این بحث هستن نیست) بهش توهین میکنن و میگن فوتبالش روان نیست بهتره فلسفه ی فوتبالیه رئال مادرید رو به خوبی مطالعه کنن و سری به آمار و ارقام گذشتش هم بزنن .