خیابانی : کاسیاس شوت گیر نیست
خیابانی : آلونسو مرد 90 دقیقه بازی نیست
کی میمیره از دستش راحت شیم :hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
خیابانی : کاسیاس شوت گیر نیست
خیابانی : آلونسو مرد 90 دقیقه بازی نیست
کی میمیره از دستش راحت شیم :hehee:
اين جمله حقيقي رو در مورد خياباني بايد با طلا نوشت :
اين آقا فرق توپ و هندونه رو نمي دونه!:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
همین خیابانی 5 فصل پیش یک الکلاسیکو داشت گزارش میکرد بارسا گل خورد اومد گفت و همواره بارسا جلوی رئال یک تیم از پیش بازنده است.جالبه پارسال همین جمله رو بر عکس گفت رئال همواره جلوی بارسا یک تیم از پیش باخته است. واقعا این گزارشگرای ما غیر از چرت و پرت چیز دیگه ای نمیتونن بگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگو خدا نکنه
گزارشگرهای شبکه 3 به این خوش سلیقه ای. همشون بهترین تیم دنیا رو انتخاب کردن:eyvalla:
البته یه وقت سوتفاهم نشه ها نگفتم حریفان بی سلیقه هستناthink::
بابا ولش کنین این بدبختو!
مگه بده موجبات شادیمون رو فزاهم میکنه؟:ogh:
رئالیام ناراحت نباشن یه بار برای بارسا گزارشگری بکنه همچین تلافی در بیاره که همه ی بارسایی ها به چه کنم چه کنم بیوفتن(البته خدا نکنه!)chomagh
الآنم یکی بگه این بابا دیشب چی گفته دارین کلشو می کنین؟
کاسیاس شوت گیر نیست
این عجیبترین حرف دیشبش بود جالبه به قول شهریار خیابنی قبلا به کاسیاس میگفت بهترین شوتگیر دنیاس
کلا این بشر خیلی سریع رنگ عوض میکنه
نه اینو از رو شوخی گفتم باز نشته هم بشه مشکلی نیس heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب یه سوتی جالب داد بعد خودش درستش کرد خیلی با حال بود بایرن خطا کرد داور خطا نگرفت توپ اومد دسته بایرنیا گفت داور اوانتاج داده
این یکی ازسوتیاش بود
میگفت کاسیاس شوت گیر نیستم جالب بود
سلام بر اهالی پارسی
دوستان عزیز امروز تولد پدرم هستش و من نمیدونم چی واسش بگیرم هر کی پیشنهادی داره لطفا بهم پیغام بده.heee::
ادکلن - پیراهن - موبایل
بستگی به بودجه ی شما داره