من الان در نظر دارم برای فصل اینده مرلش یا مارسلو یادمپسی رو بخرم کدومش بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان در نظر دارم برای فصل اینده مرلش یا مارسلو یادمپسی رو بخرم کدومش بهتره
ممنون که راهنمایی کردین ولی فیفا هم مثل پس چیزی شبیه مستر لیگ داره
اگه داره من رو راهنمایی کنین تا بازی کنم
آقا چرا من نمیتونم با شوک سمت چپ حرکت برم
فت وقتی l2 و r1 رو میگرم رو پا میزنه همین و دیگه تکنیک دیگه ای نمیتونم انجام بدم
بله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این تاپیک هم به خاطر همونه دیگه !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما کلا تنظیمات دستت خرابه روپا زدن باL2 و R2 حتما شوکتم همینجوری نا میزانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا تنظیمات دسته به صفحه های ابتدایی مراجعه کن مشکلت حل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بین این گزینه ها مرلش مناسب تره ....... :eyvalla:
مارسلو سریعه ارزونه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید ولی از کجا میشه دسته رو تنظیم کرد
آره تنظیماتم خرابه ولی نه به خاطر اون من عادت دارم با اون دکمده ها کار کنم به خاطر اون
آقا من دارم تو کریر مد پلیر رو بازی میکنم
وقتی میخوام تو بازی تعویض بشم باید چیکار کنم
نقل قول:
بازی رو Pause یا استوپ می کنی ......
گزینه ی اول رو میزنی ..
دوباره گزینه ی اول رو میزنی بعد می تونی تعویض کنی .
برای من که اینطوریه ...... :sooot:
فکر کنم شما داری واسه ps رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون توی فیفا مثلا وقتی استب رو میزنی مثلا میری توی پخش مجدد صحنه وقتی در میای و دوباره استب رو میزنی روی همون پخش مجدد نگه داشته و گزینه های معینی نداره