چجوري آپديت كنم؟ اگه آپديتشو داري بزار بگيريمheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوري آپديت كنم؟ اگه آپديتشو داري بزار بگيريمheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید با سیم hd ریسیور رو به کامپیوتر بعد به اینترنت متصل کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد یه پیج باز میشه اکانت برای فروش داره میتونی انلاین بخری
یا
بدی به یه اشنا . نصابی که وارد باشه برات درست میکنه
خاک تو سرشون با این شبکشون
اسمشم گذاشتن شبکه جوان
جوان ایرانی میخواد فوتبال ببینه
نه برنامه های(سلامت باشید-گلبرگ-صبح و نشاط ) و از این جور برنامه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
بابا من خودم تو این کارام
6969 رو فکر کنم باید بزنی یه پچ on میشه
بعد 8082 رو بزن یه جدول میاد ردیف چهارم رو همه رو 1 بزن
دقیق رو وایسین بعدا میگم
بهتره اعصابمونو روي چيزهايي كه اصلا دستمون نيست نذارريم..
به درك سياه كه پخش نمي كنند..
مردمم از صدا و سيما دلزده ميشن..
اينو نگم خوابم نميبره..
خاك تو سر تك تك كسايي كه باعث ميشن شبكه 3 فوتبال پخش نكنه.
برای پخش سریال خانه اجاره ای که از شبکه 3 حدودا ساعت 11 پخش میشود جدال حساس آرسنال-میلان پخش زنده نخواهد شد!!!
بله!! درسته که بازی رفت 4-0 شد اما این دلیل نمیشه که علاقه مندان رو از دیدن یه فوتبال زیبا محروم کنند!!!
تو جدول پخش زنده شبکه 3 میبینید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همانطور که میبینید بازی با یک نیمه تاخیر پخش خواهد شد!! :ehe:
والا من که دیگه خسته شدمخ از بس این صدا سیما بازی های بارسا رو بخش کرد بعد مدت ها دیشب یه بازی از ریال گذاشت
سبک بازی بارسا تی کی تاکا خسته کننده هست آدم داره بازی بارسا میبینه از بس باس میدن آدم خوابش میگیره :hehee:
%1000نقل قول:
بارسا بزرگترین تیم دنیاست !!!
اگه از پخش مسابقاتش تعجب میکنید ( ... )
ولي به جز بارسا تيم هاي ديگه اي هم وجود دارن كه طرفدار دارن!
ببينم نكنه كار خودته !نكنه از عواملشوني داري طرفشونو ميگيري داداشش!!!!!:fek konam::nishkhand:
قبول بارسا بزرگترين تيم دنيا%آرسنال هم با كيفيت ترين و پر مهيج تريرن تيم دنيا.....
نقل قول:
برای پخش سریال خانه اجاره ای که از شبکه 3 حدودا ساعت 11 پخش میشود جدال حساس آرسنال-میلان پخش زنده نخواهد شد!!!
بله!! درسته که بازی رفت 4-0 شد اما این دلیل نمیشه که علاقه مندان رو از دیدن یه فوتبال زیبا محروم کنند!!!
تو جدول پخش زنده شبکه 3 میبینید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همانطور که میبینید بازی با یک نیمه تاخیر پخش خواهد شد!! :ehe:
نكو جان چيز عجيبي نيس اگه سريالشون پخش نشه جاي تعجب داره
زياد خودتو ناراحت نكن اينها آدم نميشن....
به نظرم سبك بازي بارسا كه اين جور به نظر مياد فقط به خاطر بازي زمينيشونه كه تكراري به نظر ميرسه!وگرنه تاكتيكاشون متنوعه ...نقل قول:
والا سبک بازی بارسا به من سردرد میده همش باس خسته کننده تیکی تاکا
8280 رو باید بزنی نه اون eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش سینا گفتی که الجزیره رایگان میشه ولی اینجوری که باید اکانت بخری :soal:نقل قول:
الجزیره 1 تا 10 کارتی هستند ولی این طور که میگن ترکست چندتا رایگان داره ..........
Crisronaldo79 داش علیرضا یه راهنمایی بکن تو که داریشون heee::