تعصب كه چيز بدي نيست ! ولي تعصب كوركورانه به شدت بد هست !
بعضي ها توقع دارند اسپانيا همون كاري رو بكنه كه بارسا ميكنه ! دلبوسكه همون كاري رو بكنه كه گوارديولا كرد ! اسپانيا همون جوري بازي كنه كه بارسا بازي ميكنه ! خب من ديگه در اين مورد حرفي ندارم !
جالبه ! من ميگم از سسك نبايد تو خط حمله استفاده بشه و كسي مياد ميگه بايد استفاده بشه ! چيزي كه مشخص هست دلبوسكه سرمربي اسپانيا هست و يكي از بهترين هاي جهان ! با شرايط تيم و بازيكنان هم به خوبي اشنا هست و مطمئنا نظر او از ما معتبر تر خواهد بود ! حالا ميگن اگه سسك تو خط حمله بازي نكنه نشانه ترسو بودن دلبوسكه هستki::يعني در هر سورت ايشون اشتباه نكرده ! اگه از سسك استفاده بشه كه دلبوسكه ترسو نيست و حرف ايشون درست هست ! اگه هم استفاده نشه بازم حرف ايشون درست هست چون دلبوسكه ترسو بوده و كاري كه ايشون دوست داشته رو انجام ندادهki:: عجب شرت بندي باحاليki::
لطفا ادامه نديد چون من تا جايي تو بحث با كسي شركت ميكنم كه احساس كنم ميتونه با منطق نظر بده ki:: در غير اين صورت .......
اما در تاييد حرفهاي مرتضي بايد بگم اسپانيا جايگذينهاي خوبي واسه مصدومينش داره ! هم تو دفاع و هم تو حمله !
در كل يه چيز ميخوام بگم و ختم اين بحث ! نظرات من و شما و .... بقيه افراد اين سايت ميتونه در حد خودش درست باشه ! ولي مثلا من نميتونم بگم انگليس بايد مثل منسيتي يا يونايتد بازي كنه تا قهرمان بشه ! يعني نبايد نظرات به طور مطلق باشه ! هر مربي تفكرات خاص خودش رو داره !