1.میداوودی
2.جباری
3.بکام
4.دل پیرو
5.رونالدینیو
نمایش نسخه قابل چاپ
1.میداوودی
2.جباری
3.بکام
4.دل پیرو
5.رونالدینیو
pirlo
bekham
ronaldinho
واقعا هر کی میگه ضربه آزاد زن کریس روتالدس هیچی از فوتبال حالیش نمی شه و فقط تا نوک دماق خودشو می بینه . آخه اون زمانایی که ( به ترتیب فاصله ضربه آزادشون تا دروازه ) جونینیو ، دل پیرو ، روبرتو کارلوس ، دیوید بکهام ، جرارد توپو تو گل می زدن یه ضرب ؛ اینا تو کمر باباشونم نبودن و حالا هم ضربه آزاد بعضیاشون توی سن بالای 35 سال به گل می ره . واقعا خجالت داره یگی کریس رونالدو . اگه به نزدیک زن ها باشه اول ژاوی بعدم پیرلو .
بنده علیرضا عربی ، با 23 سال طرفدار ایتالیا و یوونتوس . چاکر همه
کریس رونالدو واقعا فوق العاده میزنه و به اون صورت کاشته زدن خیلی سخته:hooora:
توپ رو که میزنه رو هوا مسیر توپ عوض میشه و گل میشه :eyvalla:
واقعا خاص و فوق العاده ایسگاهی میزنه:afarin:
سبک ضربه زدن بیشتر بازیکن ها یه جوره ولی سبک کریس رونالدو
عالیه:afarin::eyvalla::eyvalla::hooora::hooor a:
کریس هم خوب میزنه ولی به نظر من هنوز با بازیکنانی مثال جونینیو ، دل پیرو و بکهام قابل مقایسه نیست!
الکس تقریبا از هر فاصله ای ضربه آزاد گل زده و هنوز هم موندگاره و لی الان جونینیو و بکهام کجا ضربه آزاد گل می زنند!
خدایا ما مظلومیم.بهترین کاشته زنان جهان لیونل مسی و ژاوی هرناندز:flowerysmile:
فقط می تونم بگم متاسفم همین لیون و ماریس رو به یاد بیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط hurricanc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای اونایی که ژاوی و مسی رو ایستگاهی زن میدونن متاسفم چون اصلا نمیدونن ضربه ایستگاهی یعنی چی. حالا هرچی دوست داری به من فحش بده ولی این روزا ضربه ایستگاهی مدرن رو کریس رونالدو میزنه
ضربه ایستگاهی فقط xavi hernandez
ببینم اینکه میگین ضربه رونالدو مسیر عوض میکنه منظورتون کادیه که به توپ میده یا نه اسکل شدن توپ بر اثر قدرت زیاده ؟
اگه کاده که بکام و دلپیرو با توی پا و کارلوس بیرون پا ترکونده
اگرم اسکل شدن توپه که زیدان رو هم با ذکر زیزو زیزو یاد کنید من فکر میکنم بیشتر دوستان چند سالی بیشتر نیست که دارن فوتبال تماشا میکنن
تیری هانری رو کی یادشه ؟ وقتی توی آرسنال بود
در مورد مسی و رونالدینیو هم باید بگم اگه کمتر از جواد نکونام نباشن بیشتر نیستن
حالا چون دریبل زن هستن باید کاشته زن هم باشن ؟
همیشه از رونالدینیو به خاطر عقده ای بودن و خراب کردن کاشته های بارسا ( روی اوجش البته ) حالم به هم میخورد
راستی شوت محکم و کله خری که رونالدو میزنه رو زلاتانم میزنه برا همین دیگه در موردش حرف نمیزنم
دیگه من جامع و کامل گفتم لطفا کسی بعد از من چیزی ننویسه