مديرروستا: اشتباه کردم به شهرداري رفتم
سرمربي سابق تيم شهرداري تبريز گفت: در انتخاب تيم شهرداري براي مربيگري اشتباه کردم و اگر مي توانستم به گذشته برگردم ديگر پيشنهاد اين باشگاه را براي فعاليت قبول نمي کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی اصغر مدیرروستا در خصوص دلیل برکناری اش از شهرداری تبریز تصریح کرد: ابتدا بیژن عزیزی به عنوان مشاور شهردار به باشگاه اضافه شد، اما بعد از مدتی شهردار به من گفت که عزیزی مشاور شماست و باید با او همکاری کنید. من هم گفتم نیازی به مشاور ندارم و اگر می خواهید او را جایگزین من کنید مشکلی ندارم.
وی با تاکید بر اینکه "شهردار تبریز قصد تحمیل عزیزی به من را داشت"، خاطرنشان کرد: وقتی دیدم تحمیل عزیزی به من با اصول کاری ام منافات دارد آنرا قبول نکردم. بعد از آن هم بدون آنکه به من اولتیماتوم بدهند حکم برکناری ام را به بهانه نتایج ضعیف صادر کردند. در حالی که تا قبل از آن مدیریت باشگاه از نتایج تیم رضایت داشت و آنها می دانستند ایراد تیم مشکل فنی نیست.
مربی سابق تیم شهرداری افزود: مشکل تیم ما فقط به ضربات آخر بر می گشت. شاید اگر موقعیت های ما به گل تبدیل می شد الان جزو یکی از تیم های بالای جدول بودیم! نحوه بازی ما به گونه ای بود که همیشه سرمربیان تیم های حریف از آن تعریف می کردند.
مدیرروستا با رد خبر کم کاری بازیکنان شهرداری یادآور شد: من هیچ وقت نگفتم که بازیکنان شهرداری کم کاری کرده اند. شاید از صحبت هایم اشتباه برداشت شده است. همانطور که گفتم تنها ایراد تیم ما این بود که توپ های آخر به گل تبدیل نمی شد.
" اگر می توانستم به گذشته برگردم قطعا به شهرداری نمی رفتم". وی با بیان این مطلب ادامه داد: الان کار من مثل دیکته نوشته شده است؛ اما در انتخاب شهرداری اشتباه کردم. آن زمان فکر می کردم با توجه به بازیکنانی که تیم شهرداری دارد می شود تیم را از انتهای جدول جدا کرد و موفق بود، اما تصور نمی کردم چند دستگی و باندبازی در تیم اینقدر زیاد باشد.
مدیر روستا تاکید کرد: من تمام تلاشم را به کار بردم تا این چند دستگی و باندبازی را بین بازیکنان از بین ببرم، اما باید بدانیم که برای موفقیت یک تیم رفاقت و صمیمیت زبانی کافی نیست. شاید بازیکنان با حرف های من تا حدودی از موضع خود کوتاه می آمدند، اما صمیمیت بازیکنان قلبی نبود! متاسفانه "یشیچ" سرمربی پیشین شهرداری هم با بعضی از اقداماتش به این باندبازی و چند دستگی دامن زده بود.
وی همچنین به تعدد تصمیم گیران در باشگاه شهرداری اشاره کرد و گفت: یکی از عواملی که کار در شهرداری را سخت می کند این است که این باشگاه چند تصمیم گیرنده دارد. البته سهرابی مدیرعامل باشگاه یک آدم فوتبالی است و کارش را بلد است، اما در سایر بخش ها تصمیم گیران زیادی برای تیم وجود دارد.
مدیرروستا در پایان در خصوص اینکه "عزیزی بعد از کسب سه امتیاز مقابل صنعت نفت این پیروزی را به کارهای یشیچ و مدیرروستا مرتبط دانسته بود"، تصریح کرد: آقای عزیزی صد درصد تعارف کرده است! وقتی یک کادر فنی چند روز مانده به بازی تغییر می کند قطعا نتیجه را باید به پای همان سرمربی جدید نوشت.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]