داداش حقیقتا این اتفاق نمیوفته.من که روی start کلیک میکنم میزنه فایل ها با هم ادغام شد ولی توی پوشه output که میرم هیچ فایلی وجود نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش حقیقتا این اتفاق نمیوفته.من که روی start کلیک میکنم میزنه فایل ها با هم ادغام شد ولی توی پوشه output که میرم هیچ فایلی وجود نداره.
داداش انگاری مشکل از خود فایل هست چون این فایل الان سه تا فرمت پشت هم داره. flv - zip - 001 / اما درستش اینه که قبل از 001 اسم یه فرمت باشه که الان دو تا پسوند داره.؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من با یک برنامه دیگه امتحان کردم جواب داد.یعنی فایل ها رو ادغام کرد و در قالب یک فایل زیپ بهم داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دوستان میخوان میتونن از این لینک دان کنن برنامه رو.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسوردش هم : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه رو دانلود کردم ولی موقعه ادغام فایلها ارور میده ؟؟ عجب داستانی داره این dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش برای من یک سره جواب داد
من یه ورژن دیگه از این برنامه رو دانلود کردم و اجراش کرد ــ مرسی بابت معرفی برنامهroz::نقل قول:
سلام دوستان من که با دانلود کردن این برنامه هم نتونستم فیلم رو ببینم چون بعد از زدن join که یک درخواست yes or no میاد که باید بزنی yes ولی میاد تو سایتش و میگه باید بخریش!!!:narahat: من دیگه موندم که باید چی کنم آخه فقط همین نیست که اینجوریه فیلم زیاد دارم نمیدونم چیکارشون کنم.
بازم موندم چرا دوستان فیلم ها رو تو چند پارت می زارند؟ خب یه پارتش کنید بره دیگه:ehe:
بیا صادق جان این ورژنو دانلود کن :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیگه جواب میده نیازی هم به خرید نداره / اگه بازم موفق نشدی به خودم بگو تا برات توضیح بدمroz::
دوستانی هم که میخوان فیلم بازی دوستانه گواردیولا -تیتو رو دانلود کنن ــ دست نگه دارن تا من از یه پارت با فرمت WMV براتون اپلودش کنم:flowerysmile:
خیلی ممنون آقا محمد مشکلم بالاخره حل شد.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از علیرضا هم ممنونم که به فکر بود:afarin:
سلام
من خواستم جشن قهرمانی اچ دی بارسا که توسط علیرضا خان تو دربی گذاشته شده رو دانلود کنم که 6 پارت بود ... برای اینکه سر هم بشوند باید اکسترکتشون میکردیم .. اما وقتی دارن اکسترکت میشن و بهم میچسبن این ارور رو میده :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونید چجوری باید درستش کنم ؟؟؟؟