مورینیو تا رئالو به جایگاه اصلیش نرسونه از رئال نمی ره و فکرکنم حالا حالا ها در رئال باقی بمونه.
خواستن توانستن هست اگه مورینیو بخواد می تونه مثل فرگسن یه اسطوره بشه ولی یکم سخته.
نمایش نسخه قابل چاپ
مورینیو تا رئالو به جایگاه اصلیش نرسونه از رئال نمی ره و فکرکنم حالا حالا ها در رئال باقی بمونه.
خواستن توانستن هست اگه مورینیو بخواد می تونه مثل فرگسن یه اسطوره بشه ولی یکم سخته.
به نظر منم مورینیو غیر قابل پیش بینیه و الان فک کنم خیلی از بودن در مادرید لذت میبره
اما اینکه بتونه مثه فرگی این همه سال تو رئال بمونه خیلی بعیده و من فک کنم این امر اتفاق نیفته اما احتمال اسطوره شدنش با کسب جام های متعدد و جام باشگاها پیاپی خیلی زیاده
امیدوارم امسال با مورینیو 10 قهرمانی جام باشگاها رو جشن بگیریم:ahaaaaaa:
مطمئا باشید مورینیو از رئال میره
نه اینکه مثل مربی های قبلی رئال مربیش رو بیرون بندازه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظرسنجی هفتم
دوستان به نظرشما عمل کرد بنزما بهتربوده در این فصل یا هیگواین؟
به نظرشما کدومشون فیکس می شوند؟
واقعا حیفه که مجبوریم یکی از این دو بازیکنو تو زمین داشته باشیم چون هر دو در اوج امادگی هستن
هر دو بازیکن عالین اما یکم فک کنم سطح هیگواین بالاتره
به خصوص در بازی های خارج خانه هیگواین عالی تو فضاها حرکت میکنه و واسه خودش عالی موقیعیت درس میکنه
اما بنزما تو کار تیمی فعال تره و خوب میتونه پاس گل بده که این تو بازی های خانگی خیلی به رئال کمک میکنه
اما هر دوشون در مجموع عالین
تولیگ قهرمانان وجام حذفی از بنزما استفاده میکنیم تو لیگ هم از هیگواین. یا میتونیم یه بازی درمیان بهشون بازی بدیم.چون اگه یکی بازی کنه و یکی نکنه اونی که بازی نمیکنه از سطح آمادگیش کاسته میشه ودرصورت مصدومیت یا محرومیت یکی از این دو دیگری نمیتونه به تیم کمک کنه چون آماده نیست.
خودم 51 درصدبنزما رو قبول دارم و 49 درصد هیگواین رو
نکته خیلی جالب اینه که با اینکه هیچکدومشون کاملا فیکس نیستن در اوج امادگی هستم و نشده بازی باشن و گل نزنن و خوشبختانه این درایت بالای مورینیو رو نشون میده و امیدوارم همینجور تو اوج بمونن
به نظر من 30 دصد بنزما /// 70 درصد هم هیگواین به درد رئال میخوره
به نظر من هر دو تا شون خوبن ولی هیگواین یه کمی بهتره!