من گزارشگر عربی رو دانلود کردم setup رو که اجرا میکنم ارور میده فایل update هم میگه فرمتش ناشناختس یعنی چی؟ باید چیکار کنم اگه فایلاش خرابه بیزحمت فایل سالم بزازین اگه میشه سریعتر جواب بدید مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
من گزارشگر عربی رو دانلود کردم setup رو که اجرا میکنم ارور میده فایل update هم میگه فرمتش ناشناختس یعنی چی؟ باید چیکار کنم اگه فایلاش خرابه بیزحمت فایل سالم بزازین اگه میشه سریعتر جواب بدید مرسی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط khanjevad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فایل سالمه ولی در موقع نصب اگه ارورر داد جایی که آدرس محل نصب را بهش دادی myprog آخرش که خودش اضافه کرده حذف کن
FIFA 12 Fast Start V.1.0 By Doctor
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]8 مگابایت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افزایش سرعت شروع بازی با حذف قسمت زبان و...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] FIFA 12 Gameplay Evolution 4.0 BETA 2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]14.5 مگابایت | نرم افزار | امتیاز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- حل مشکل قضاوتهای داور
- حل مشکلات تکل
- بهتر شدن پاسها
- بهتر شدن عکس العمل تماشاگران
بهتر شدن سرعت بازی
نکته:
حتما بعد از نصب, [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو اجرا کنید تا تغییرات اعمال شود
آقا لطفا کفش های نایک و غیره ... همراه با فایل RX3 برای دانلود بگذارید.100درصد بذارید لازمش دارم.ممنون از همتونentezar::
اقا فایل rx3 رو برای دانلود بذارید ممنون میشم:balesh:
کسی نیست کمک کنه؟heee::
کسی نیست تو رو خدا کمک کنید کمکککککککککک:gerye:
بابا کسی نیست کمک!!!!!!!!!
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا کسی نیست فایل rx3 رو بذارهgam:-