به عشق بارسا و کاتالون از روی احساس به اسپانیا رای دیدم ............ اسپانیا و آلمان فینالیستتتتتتت
نمایش نسخه قابل چاپ
به عشق بارسا و کاتالون از روی احساس به اسپانیا رای دیدم ............ اسپانیا و آلمان فینالیستتتتتتت
المان خیلی وحشتناک خوب بازی میکنه 100% قهرمانه
داداش خودمونیم ها اما اصلا خودتم هیچ دلیلی نگفتی که چرا اسپانیا قهرمان نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اگ منظورت نتایج ضعیفه این چند وقته اخیره اینا اصلا دلیل نیست چون اسپانیا داره بازیکنای مختلفو امتحان میکنه و همچنین اسپانیا اونقد با هدف نتیجه وارد زمین نمیشه
خوب هلند هم داره هم ترکیب های مختلف رو امتحان میکنه هم بازیکنای مختلف رونقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به نظر من اسپانیا نمیتونه قهرمان یورو 2012 بشه:fek konam::fek konam:
یه حس عجیبی بهم میگه // از اون حس های معروفki::ki::
امیدوارم تو این موضوع حست درست در نیاد
اما اسپانیا تو گروهی با اقتدار کامل وارد یورو شد
الا چندتا نتیجه بد مقابل انگلیس ، پرتقال، آرژانتین ، مکزیک و کاستاریکا به منزله افت تیم نیس هر چند افت داشته اما این همه مهره با کادر فنی خوب قالیت ریکاوری و مجدد قدرت شدنو داره
من اسپانیا و هلند رو شانس اول قهرمانی میدیدم .
جدیدا پی بردم که آلمان شانس اوله هلند و اسپانیا هم شانسای بعدی قهرمانین.
آلمان خیلی قویه می تونه همه ی تیمارو تارومار کنه( البته با اتک ) :khandeeeee bahal:
من عادت ندارم زیاد نقل و قول کنم ولی ربط حرفم به این بود که یکی از دوستان یونایتد رو مثال زد.درضمن تیمی که فقط توان میانه میدانش روی یکی مثل اسنایدر هست مطمئن باش حریف تیمی مثل اسپانیا که خط میانیش دست 6 هابفک مطرح و کلاس 1 جهانی هست نمیشه.المان هم نقطه قوتش همین خط میانی هست.این دو تیم فوتبال نوین رو نمایش میدن.هلند توی جام جهانی هم قبول کنید یک خورده شانس اورد و تیمای دیگه یکم دست کم گرفتنشون.کافی بود به جای برزیل به المان میخورد.یا حتی ارژانتین اونموقع میدیدی به فینال میرسیدن یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسپانیا قهرمان میشه به یک دلیل : اتحاد تیمی
در جواب همه نظرات دوستان:
داداش داويد سينا خدايي بازيكنهاي اسپانيا متحد هستند؟نه اينطور نيست! كاتالان ها تو جام جهاني حتي حاضر نشدند سرود اسپانيا رو بخونند و بعد از پايان بازي فينال پرچم كاتالان رو تو زمين دور ميدادند! با تشديد رقابت رئال و بارسا و مشكلاتي كه بين بازيكنان اين دو تيم پيش اومده تفرقه بين بازيكنان اسپانيا بيشتر از قبل شده و اين ميتونه كمر تيم رو بشكنه!
اما در هر صورت اسپانيا از لحاظ مهره و مربي بهترين تيم حال حاضر جهانه و كسي نميتونه اينو انكار كنه!
در ادامه بايد بگم هلند واقعا تيم خوبيه و نميشه عملكرد فوق العادشو تو مقدماتي يورو نديده گرفت! به نظر من تيم هلند كاملا آماده رقابت با اسپانيا و ديگر قدرت هاي اروپاس و يكي از مدعيان قهرمانيه.
آلمان امسال يه جور ديگه فوتبال بازي ميكنه! بازيكن هاي جووني كه تو اين تيم هستند از تكنيك بيشتري نسبت به بازيكنهاي قبلي آلمان برخوردارند و بازي ْآلمان تركيبي از يه بازي منظم , تكنيكي و تاكتيكي شده.
به نظر من اين سه تيم شانس اول قهرماني هستند.
اما منم به نوبه خودم به عشقم پرتغال راي دادم و با اين كه قبول دارم شانس كمي واسه قهرماني داره ولي بازم به اين تيم اميد دارم:love:
به نظر من شانس اول قهرمانی المانه به چند دلیل
اول اینکه تمام بازیکناش امادن
دوم تو این چند بازی اخیر دوستانه و مقدماتی خودشو نشون داد
سوم تو تمام بازی هاش داره با یه ترکیب ثابت بازی میکنه و از نظر تاکتیکی هم در سطح بالاییه
ولی تیمای دیگه رو بگم که مثل اسپانیا اون طراوت همیشگی تو بازیش دیده نمیشه و نمیشه گفت شانس اول قهرمانیه
و تیمایی مثل پرتغال و ایتالیا که تو این دو سال جون گرفتن و تمام بازیکناشونو ریکاوری کردن خیلی روحیه :sigar:بالایی دارن و میتونن با تیمایی مثل المان و اسپانیا ضربه بزنن