آبیدال: سیتی به دنبال من است؛اگر با بارسا برسرتمدید قرارداد به توافق نرسم، درها به رویم باز است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ستاره فرانسوی هنوز در انتظار تمدید قرارداد با بارسا است و درصحبتهایی اعلام کرده که سران سیتی، پاری سن ژرمن و میلان هم به دنبال جذب او هستند
اریک آبیدال ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه سیتی به دقت او را زیر ذره بین دارند و درنظر دارند تا برای خریداری او دست به کار شوند
قرارداد کنونی آبیدال با بارسلونا در تابستان آینده به اتمام می رسد و مذاکرات برای تمدید قرارداد او هنوز نهایی نشده است
این ستاره فرانسوی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که سران باشگاه های پاری سن ژرمن و میلان هم به دنبال جذب او هستند
آبیدال در صحبتهایی به آر.ام.سی گفت:« تیمهایی هستند که تمایلشان را برای خریداری من ابراز کردند که از این جمله می توان به پاری سن ژرمن، میلان و منچسترسیتی اشاره کرد ولی هنوز پیشنهادی رسمی را ارائه نکرده اند و من نمی توانم جزئیات بیشتری بگویم.»
این مدافع فرانسوی ادامه داد:« من احترام فراوانی برای بارسلونا قائلم ولی اگر به توافق نرسیم، درها همیشه باز هستند.»
این ستاره 32 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که دست کم برای دو سال دیگر می تواند در دنیای فوتبال بدرخشد و درانتظار حضور دررقابتهای یورو2012 و جام جهانی 2014 هم هست:« فکر می کنم که تا دست کم دو سال دیگر این پاها را در خدمت خواهم داشت. اهداف ملی متعددی دارم. ما به رقابتهای یورو2012 راه یافته ایم که خیلی خوب است ولی من نیم نگاهی هم به مسابقات جام جهانی 2014 دارم.»