می دونم داداش.اره خوبه که بدون رونالدو بازی رو ببریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونم داداش.اره خوبه که بدون رونالدو بازی رو ببریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از رئال راضي هستم اما درهای ديگر را نمي توانم ببندم كريستيانو رونالدو' بازيكن رئال مادريد مي گويد كه هيچ چيزي نمي تواند شوق و اشتياق او در موفقيت و فتح جامي با تيم مادريدي را بگيرد و با اينكه از بودن خود در مادريد راضي است اما نمي تواند درها را به روي باشگاه هاي ديگر ببندد.
كريستيانو روز شنبه در مصاحبه با تلويزيون پرتغال گفت: فكر مي كنم كه در بهترين دوران زندگي خود به عنوان يك بازيكن بسر مي برم .
وي افزود :احساس اينكه مردم هر روز تلاش و كوشش بيشتري را از من خواهان هستند را دوست دارم و از شكست وحشتي ندارم.
بازيكن مادريدي با اشاره به بازي هاي قهرماني اروپا تصريح كرد :مردم از فتح دهمين جام اروپا براي رئال مادريد صحبت مي كنند و من اميدوارم كه زمان آن فرا رسيده باشد.
كريستيانو رونالدو در بخش ديگري از مصاحبه خود ، اظهار داشت :از اينكه با 'خوزه مورينيو' كار مي كنم بسيار خشنود هستم زيرا او همانند من فقط بدنبال برد و پيروزي مي باشد و من بر اين باورم كه او يك مربي بسيار حرفه اي است و من از اين مورد بسيار خوشم مي آيد .
وي در مورد آينده خود خاطرنشان كرد :اگر از من بخواهند كه قراردادم با مادريد را تا پايان عمر بازيگري امضاء كنم ، اين كار را انجام خواهم داد و هر چند كه در مادريد راضي هستم اما نمي توانم درهاي آينده مبني بر بازي در باشگاه هاي ديگر را به روي خود ببندم .
دوستان عزیز رئالی می توانید بازی رو از این لینک تماشا
لوانته - رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین به این ریشه یابی مشکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه از بازی بعد تاکتیک اخراج شدنو عوض میکنیم
من که بازی رو ندیدم ولی مطمئنم رئال خوب بازی نکرده دیگه ................
نیمه اول بازی رئال خوب بود متاسفانه نیمه دوم افتضاح بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلی که کریم نزد روحیه همه رو خراب کرد.رونالدو هم بی تقصیره.اتفاقا تنها از بازی رونالدو راضی بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از وقتی خدیرا اخراج شد تیم به هم ریختنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیدونم آخه اون چکاری بود کرد......
متاسفانه خدیرا.خدیرای فصل قبل نیست.فصل قبل یه چیز دیگه بودنقل قول:
قبل از اخراج شدنم معلوم نبود داره چکار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا امشب یه چیزیش بودeterza::-