به به عجب روحیه ای... خدا از زبونت بشنوه رفیق.:love: امیدوارم همینجوری باشه :eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اگه این مافیای میلان بذاره!!
رم تو این سالهای با مشکلات عدیدی مواجه شد از جمله که مهم ترینشون هم هست میشه به مشکلات مالی این تیم در دوره مالکیت سنسی ها اشاره کرد. البته نمیخام تلاش و زحمت های خانواده سنسی زیر سوال ببرم چون میدونم واسه این تیم از جون مایه گذاشتن و قید منافع شخصی رو زدن.ولی با همه ی این اوصاف باید قبول کرد که مشکلات مالی در اون دوره وجود داشته و همچنین تو روند نتیجه گیری تیم تاثیر گذار بوده.
یعنی با توجه به کمبود بودجه نمیتونستیم بازیکن تاپ جذب کنیم و اگه هم میبینید رم تو این سالها در رده های بالایی جدول قرار داشته نشان دهنده پر مهره بودن این تیم نبود بلکه از خلاقیت وتوانایی ذاتی افراد بود که ازش بهره مند میشدیم.
خلاقیت افرادی چون توتی - اسپالتی- دروسی و...
ولی امسال با ورود مالکان جدید و تغییرات کلی این ورق به کلی برگشته و نوید روزهای خوبی رو میده که من به شخصه خیلی امیدوارم .. امسال تو فصل نقل وانتقالات با بودجه خوبی که برای جذب بازیکن اختصاص داده شد بازیکنان خیلی خوبی تونستیم جذب کنیم و این میتونه به کیفیت و عملکرد تیم کمک کنه....
شما الان نیمکت رم رو با سالهای پیش مقایسه کنید این روند رو به رشد رو خواهد دید. البته نباید فراموش بشه این سالی اولیه که مالکان جدید اداره امور رو به دست گرفتند.
همه ی اینا رو گفتم تا اینو بگم که:
این رم با رم سالهای گذشته کلی فرق داره و این رم میتونه به تنهایی وراحتی در کشور چکمه ای پادشاهی کنه و تیم هارو به آتیشخودش گرفتار کنه.این بحث نه تنها باید در ایتالیا مطرح بشه بلکه باید جهانی بشه! من اینو کلی گفتم فقط یه مقدار فرصت لازمه که اونم فک نکنم مشکلی باشه. من این توانایی رو در تک تکشون میبینم:bia baghalam:
تیممون جهانی خواهد شد .شک نکنید. بزودی خواهید دیدlove::
---------------------
شیرینی هم میدیم عزیز دل برادر چون من رو این اردکها:ogh: به بدترین شکل کینه دارم .
البته بعد برد که باید کلی شیرینی بدیم. ولی اگه ته جیبمون چیزی موند کوتاهی نمیکنیم ! فعلا که تحریمیمki::
ولی خب شما نگران نباش:love: