-
من تو دوران بچگیم آرسنالی بودم وهنوز هم هستم و اما کمی که برزگتر شدم عظمت رئال رو با بازی زیدان، فیگو، رائول، بکام، ،کاسیاس،کارلوس، رونالدو و... درک کردم و طرفدارش شدم و الآن با اومدن کاکا ، رونالدو ، اوزیل،بنزما، آلونسو و مورینو ؛ از اینکه هست بهتر خواهد شد؛ و منم زندگیم شده دو تا تیم رئال و آرسنال
-
من اول از همه به خاطر كارلوس بود...تو 8سالگيم كه فهميدم فوتبال چي به چيهكعاشق كارلوس و زيدان بودم...و بعد از سال 2000 كه زيدان به رئال اومد(10 سالگيم) هوادار 6آتيشه رئالم تا به امروز
-
رئالي با تعصب
من از اول طرفدار رئال بودم و هستم و خو اهم ماندlove::
-
عشق رئال مادرید . من به همه میگم به شما رئال مادریدی های عزیرم میگم بارسلونا امسال تیم نمیشه ، درسته 5 امتیاز عقبیم و رئال قهرمان لالیگا میشه. دوستون داردم.
-
شخصیت و بازی دو چپ پای فوق العاده رئال یعنی رائول دوست داشتنی و ردوندو فراموش نشدنی منو رئالی کرد هیه رو هم بود.
اما واقعا بعد رفتن دل بوسکه رئال فقط یه جرقه با کاپلو داشت تا اینکه با مورینیو همه چیز تغییر کرد و...
-
من برای اینکه تاریخچه درخشانی داره ؛ و به خاطز مربی عزیری که داره ، و بازیکنان با مرام .
-
من از اول طرفدار رئال بودم راستش 1جورایی از عظمتی که داشت خوشم میومد
اما باید 1تذکر بدم البته ببخشید : ببخشید عرض میکنم سوال اشتباه است باید از طرفدار تیمهای دیگه پرسید که با وجود این همه دلیل پرا طرفدار رئال نشدن؟
-
به خاطر عشقم دیوید بکهام وقتی اومد رئال ، دیگه طرفدار دو آتیشه رئال شدم ...
-
من از بخاطر كا كا رئال رو دوست دارم اما بعد كه رونالدو اومد رئال بيشتر عاشقش شدم و با نتيجه هايي كه رئال گرفت من طرفدار اين تيم شدم
-
:danc:فقط بخواتر کریس جوننننننننننننننننننننننن نننننن:ghelyon:love::love::love::love::love: ::yes: