منکه فوتبال ایرانو به هیچ وجه نگاه نمیکنم..............
امّا به جرأت میگم که آسیا تابحال هیچ بازیکنی مثل علی کریمی رو به خودش ندیده.
علی کریمی در ایران و آسیا به حقّ واقعیه خودش نرسید.
بینظیره.........
نمایش نسخه قابل چاپ
منکه فوتبال ایرانو به هیچ وجه نگاه نمیکنم..............
امّا به جرأت میگم که آسیا تابحال هیچ بازیکنی مثل علی کریمی رو به خودش ندیده.
علی کریمی در ایران و آسیا به حقّ واقعیه خودش نرسید.
بینظیره.........
کریمی: بازی کردن در کنار رائول گونزالس در تغییر ذهنیتم تاثیرگذار بود
کاپیتان پرسپولیس در اولین دیدار تیمش در لیگ یازدهم چهره انگشت نمای بازی مقابل ملوان بود. جادوگر فوتبال ایران یکبار دیگر نشان دهد سطح بازیش از فوتبال آسیا جلوتر است.
* انتظار از پرسپولیس این بود که بازی اول خود را مقابل ملوان با پیروزی پشت سر بگذارد اما این اتفاق نیفتاد.
_ ما به لحاظ سبک بازی خوب بودیم اما از نظر کسب نتیجه نتوانستیم مطابق با نمایشی که داشتیم ، نتیجه بگیریم.
ملی پوشان ما دیر به جمع سایرین اضافه شدند و هنوز به هماهنگی لازم نرسیدیم.
* نظرتان راجع به بازی چیست؟ عملکرد پرسپولیس راضی کننده بود؟
_ ما تمام تلاش خودمان را کردیم و فکر می کنم برای شروع بد نبود، ما توانستیم یک بازی قابل قبول جدای از نتیجه ارائه دهیم. قدری نیاز به زمان داریم تا با هم هماهنگ شویم.
* در بازی مقابل ملوان یک علی کریمی متفاوت را دیدیم که تکل می زد، درگیر می شد و حضوری فعال در همه نقاط زمین داشت...
_ من کارم را مثل همیشه انجام دادم با این تفاوت که سعی کردم در اولین بازی تیمم تمام تلاشم را برای پیروزی به کار ببندم و البته هدفم این است که همین رویه را و حتی بهتر از آن در آینده به نمایش بگذارم.
* گفته می شود حضور در شالکه و دیدن سبک زندگی رائول گونزالس تاثیر زیادی روی ذهنیت شما گذاشته است؟
_ بله دقیقا همینطور است، زمانی که دیدم رائول با آن سن و سال به چه شکل تمرین می کند به این نتیجه رسیدم که سن در فوتبال فقط یک عدد است! به این شکل مقداری انگیزه هایم بیشتر شد و اثر بیشتری روی تمریناتم گذاشت. در همین پرسپولیس کریم باقری تا 37 سالگی بهترین بازی ها را انجام می داد و نشان داد که سن و سال در فوتبال تعیین کننده نیست.
* در دقایقی از بازی هواداران با تشویق دایی اعتراض خودشان را نشان دادند، این قضیه را چطور می بینید؟
_ آن ها توقع دارند که پرسپولیس در هر شرایطی پیروز باشد و در آن ساعت شب که خود را با سختی زیاد به استادیوم رسانده بودند، انتظار پیروزی داشتند و طبیعی بود که اعتراض کنند.
* چه صحتبی برای هواداران پرسپولیس دارید؟ چه قولی به آن ها می دهید؟
_ از هواداران می خواهم قدری آستانه تحمل خودشان را بالاتر ببرند و در صورتی که حمایت لازم از پرسپولیس انجام دهند به آن ها قول می دهیم طی هفته های آینده هم بازی های زیبایی از ما ببینند و هم نتیجه لازم را بگیریم.
گفت و گو: علیرضا دهقانی - "پرسپولیس"
سوال برنامه 90 تاریخ 13/05/90
بهترین نقل و انتقال فصل چه کسی بود؟
1- کریمی 49%
2-رحمتی 26%
3-دایی 13%
4-قلعه نویی 12%
جادورگر دوست داریم ...درود برتو و جادوی تو
وقتي جادوگر انگيزه دارد
او طوري مقابل ملوان ظاهر شد كه همه فراموش كردند يك بازيكن 33 ساله است. كريمي باز هم گوشههايي از جادويش را به نمايش گذاشت و شايد اوج هنرنمايي او بعد از گلي بود كه ملوان زد و پشت سر گذاشتن چند بازيكن زمينهساز شروع حملات تيم براي رسيدن به گل تساوي بود.
البته كاپيتان پرسپوليس در همان ثانيههاي 40-30 با توپربايي خوبي كه انجام داد و اولين خطر جدي را پايهگذاري كرد، انگيزههايش را به نمايش گذاشت و هواداران را به وجد آورد.
كريمي محور اكثر حركات تيمش بود. او به عنوان يك پاسور و طراح وظايف خود را به خوبي انجام داد اما يك سوال تا قبل از گل ملوان وجود داشت و آن اينكه چرا فاصلهاش تا دروازه حريف بيش از اندازه بود. به اعتقاد خيليها شايد اگر او نزديكتر به 18 قدم ملوان بود شكل بازي پرسپوليس هم تغيير ميكرد.
شماره هشت محور اصلي تيمش در مركز زمين بود و حتي در زمان حمله هم بازيكنان پرسپوليس منتظر او ميمانند تا برسد و توپ را به او بسپارند. كارشناسان فوتبال همواره بر اين اعتقاد بودند كه يك علي كريمي با انگيزه و سرحال براي هر تيمي يك نعمت است و حالا پرسپوليس چنين بازيكني را در اختيار دارد كه اگر شرايطش را حفظ كند قطعا براي پرسپوليس بازي هاي ماندگاري را به نمايش خواهد گذاشت.
كاپيتان رويايي ميشود
باور كردني نبود اما علي كريمي هماني بود كه انتظارش ميرفت.
حضور مداوم در اردوهاي تيم ملي كه قريب به يك ماه طول كشيد از مليپوشان پرسپوليس بازيكنان كم روحيهاي ساخته بود كه فقط منتظر فرصتي براي خودنمايي بودند بي آنكه توانش را داشته باشند.
اين مسأله تا حدود زيادي در نصرتي و اولادي ديده شد و شايد اگر زارع و نوروزي هم از ابتدا در تركيب اصلي به ميدان ميرفتند كارآيي لازم را نداشتند.
علي كريمي اما يك استثنا بود و فوتبالي به نمايش گذاشت كه هر از گاهي جمعيت حاضر در ورزشگاه را به وجد ميآورد. شماره 8 كه بعد از دو سال دوباره در تركيب پرسپوليس قرار ميگرفت تقريباً در تمام حركات انفرادي موفق بود و در چند نوبت با پاسهاي تماشايي عناصر تهاجمي تيمش را صاحب موقعيت كرد. جالب اينكه با وجود ناهماهنگيهاي معمول بين او و بقيه بازيكنان كه به سبب حضور او در اردوي تيم ملي طبيعي به نظر ميرسيد، كريمي خيلي خوب همبازيانش را پيدا ميكرد و در بيشتر اوقات بقيه عناصر حمله بودند كه در تكميل حركاتش كوتاهي ميكردند.
مهمترين نكته اما آمادگي بدني قابل قبول علي كريمي بود. شايد اگر ميزان دوندگي بازيكنان پرسپوليس در اولين مصاف آنها اندازهگيري ميشد، علي كريمي يكي از 3 نفر اول تيمش بود.
در مورد پست بازي علي كريمي اما نگرانيهايي كه وجود داشت تا حدود زيادي درست از كار درآمد تا دور بودن او از خط دروازه، پرسپوليس را در خلق موقعيت گل دچار مشكل كند.
در واقع در شبي كه هم دريبلهاي كريمي ميگرفت و هم او به لحاظ ذهني و بدني آماده بود، پست بازي كريمي كه به نوعي هافبك دفاعي به حساب ميآمد و عقبتر از نوري بازي ميكرد، باعث شد پرسپوليس نهايت استفاده را از خلاقيت كاپيتانش نبرد.
شايد در 20 دقيقه پاياني با تغيير سيستم بازي كريمي كمي بهتر شد اما شايد بهتر باشد حميد استيلي از بازي بعدي درباره پست بازي كريمي و نوري تدبير بهتري بينديشد تا نهايت استفاده را از خلاقيت او ببرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين نظر سنجي 90 خيلي باحال بود و در حقيقت نمونه اي از آمار طرفداراي پرسپوليس - استقلال و تركتورسازي بود . با اينكه تعدادي از هواداراي پرسپوليس به دايي راي دادند از همين آمار ميشه فهميد كه پرسپوليسيها حدودا 2برابر استقلاليها هستند و بقيه هم هيچ . باز هم لعنت مي فرستم به برادراي انصاري فرد. عباس انصاري فرد خيانت بزرگي به پرسپوليس كرد وگرنه بلاهايي كه اين چند سال سرمون اومد هرگز اتفاق نمي افتاد
مهاجرانی : دلم براي ديدن اين علي كريمي تنگ شده بود
دوري پدر فوتبال ايران از ليگ برتر هرگز باعث نميشود تا ذرهاي از علاقه او نسبت به ليگ فوتبال ايران كم شود. حشمت مهاجراني كه پس از اتفاقات پايان فصل دهم قيد فوتبال ايران را زد و راهي دوبي شد، حالا از طريق تلويزيون و اينترنت تمام بازيهاي ليگ را دنبال ميكند.
بازيهاي ليگ را دنبال ميكنيد؟
ليگ ايران بهخاطر عرقي كه نسبت به آن دارم هميشه برايم جالب و جذاب است.
حالا هم كه در دوبي هستم از طريق تلويزيون و اينترنت بازيهاي ليگ و اخبار مربوط به آن را دنبال ميكنم. ما كار ديگري جز فوتبال نداريم.
بازي پرسپوليس- ملوان را چطور ديديد؟
من نكاتي را براي گفتن دارم كه رگههاي انتقادي دارد. ميدانم كه حميد(استيلي) با توجه به شناختي كه از من دارد، از نيت من باخبر است و اين حق را به من و مردم ميدهد تا در مورد پرسپوليس صحبت كنيم. به نظرم پرسپوليس در اين بازي 2 امتياز حساس را از دست داد. 2 امتيازي كه رويش حساب كرده بود. هرچند از دست دادن اين امتياز براي سرخها گران تمام شد ولي اين ارزش را داشت كه ما تيم اصلي و يازده نفري كه ميتوانند ثابت باشند را پيدا كنيم. پرسپوليس نيمه اول را خوب بازي كرد و در 20دقيقه پاياني هم خيلي خوب بود ولي اين تغيير از زماني ايجاد شد كه كادر فني پرسپوليس دست به تعويض زد. ما بايد اين ضررها را بدهيم تا بالاخره پرسپوليس تركيب اصلياش را بشناسد. من حتي پس از پايان بازي هم صحبتها و اخبار مربوط به آن را دنبال كردم. بهترين كلام را هم علي كريمي گفت. كريمي گفته بود كه قهرماني در ليگ خيلي سخت است. اين حرف علي يك اخطار بود. يك پيام بزرگ داشت براي كادر فني و بازيكنان. پرسپوليس نبايد امتيازها را به راحتي از دست بدهد چون بعدا به اين امتيازها نياز پيدا ميكند.
پرسپوليس در ديدار مقابل ملوان با سيستم 3- 3- 4 به ميدان آمد. اين موضوع را چطور ارزيابي ميكنيد؟
به نظرم پرسپوليس 20دقيقه پاياني را عالي بازي كرد. همه كارشناسان، مردم و حتي خود پرسپوليسيها چنين عقيدهاي دارند. در 20دقيقه پاياني پرسپوليس نه سيستمي را كه گفتيد داشت و نه علي كريمي در قلب خط مياني بود. اين چند تغيير بود كه هم پرسپوليس را نجات داد و هم تيم توانست بازي خوبي انجام دهد. به نظرم حسين بادامكي با توجه به حضورش در اردوي تركيه، تمرينات تهران و عملكرد خوب ميتوانست شانس بازي كردن را داشته باشد. مازيار زارع هم پس از ورودش به ميدان خوب ظاهر شد و به نظرم ميتوان روي اين بازيكنان حساب بيشتري كرد. من به حميد اعتقاد و علاقه دارم اما حميد بايد زودتر تركيب اصلياش را بشناسد. اگر حميد يكسري مسايل را رعايت كند، موفق ميشود و موفقيت او، موفقيت من است.
علي كريمي ستاره سرخها در هفته اول بود.
علي كريمي در تمام زمان بازي خوب بود. اما كريمي وقتي بيشتر به چشم آمد و توانست موثر باشد كه به جلو رفت. در آنجا بود كه توانست هنرش را خرج كند. كريمي قدرت دريبلينگ دارد. او بهراحتي دريبل زد و با آن كريمي سابق فرق داشت. كريمي همان چيزي بود كه ميخواستم ببينم. مدتها منتظر او بودم همان علي كريمي كه در تيم ملي و الاهلي بازي ميكرد. من معتقدم با توجه به خلاقيت علي كريمي بهتر است كه او يك خط جلوتر باشد. او ميتواند با هر پاس، حركت و ضربهاي خطرساز باشد.
اما كرش هم در تيم ملي دقيقا از علي كريمي در چنين پستي استفاده ميكند؟ گفته ميشود كه اين توصيه سرمربي تيم ملي به حميد استيلي بوده است.
اگر نظر مرا ميخواهيد زارع را به عنوان تنها هافبك دفاعي در تركيب ميگذارم و از كريمي، نوري و بادامكي در جلوي او استفاده ميكنم. پرسپوليس چپ و راستهاي دونده و خوبي دارد كه ميتوانند در پستشان موثر باشند. تجويز حميد استيلي براي نيمه دوم و 30- 20دقيقه پاياني آنقدر قابل تمجيد بود كه حتي ميتواند نظرات كرش را هم رد كند. با همين تغييرات حميد بود كه پرسپوليس توانست به گل برسد و فوتبال خوبي انجام دهد. در نيمه دوم پرسپوليس تغيير سيستم داد و كريمي يك خط جلوتر رفت. من به كرش و بقيه مربيان احترام ميگذارم ولي هر مربي ميتواند در مورد تيم خودش برنامهريزي كند و تصميم بگيرد. استيلي در نيمه دوم نشان داد كه اگر خودش نسخه تيمش را بپيچد، ميتواند موفقتر باشد و در فوتبال هر كس ميتواند اشتباه كند. اين نيست كه بگوييم چون كرش حرفي زده، وحي منزل بوده است.
در مورد شعارهاي هواداران پرسپوليس چه نظري داريد؟ آنها را شنيديد؟
به نظرم اين گروه از هوداران پرسپوليس خيلي عجولانه رفتار كردند. هوادار واقعي و كسي كه حرفهاي رفتار ميكند حتي در وقتهاي تلف شده هم نبايد تيمش را تنها بگذارد. وقتي پرسپوليس گل خورد شعارهايي شنيديم كه براي تيم حالت تخريبي داشت ولي يك دقيقه بعد همه چيز عوض شد و همان افراد به تشويق حميد اسيتلي پرداختند!اين نشان ميدهد كه آن گروه از دوستان ما به جاي ارايه يك رفتار حرفهاي به شدت دستخوش صحنهها و تغييرات بازي بودهاند. اميدوارم همه هواداران پرسپوليس با اتحاد و تلاش بيشتري فقط به حمايت و تشويق تيمشان بپردازند.
پرسپوليس در هفته دوم به مصاف تيم شاهين يعني فصل قبل شما و حميد استيلي ميرود. اين بازي را چطور ارزيابي ميكنيد؟
به نظرم بازي خيلي سختي است. اين ديدار حتي از بازي با ملوان هم سختتر است. البته معتقدم پرسپوليس بازي به بازي بهتر و روانتر ميشود و ميتواند بازيهاي بهتري انجام دهد. جدا از اين حرفها درخشان جزو گزينههاي پرسپوليس بوده و حالا انگيزه زيادي دارد. هر چند درخشان خودش را پرسپوليسي ميداند و هميشه هم عضو اين تيم است ولي او حالا سرمربي شاهين است و بايد به دنبال پيروزي تيمش باشد. در اين سو نيز حميد استيلي شناخت خوبي از شاهينيها دارد. حميد يك فصل با شاهين بوده و شناخت خوبي از اين تيم دارد. حميد استيلي بايد كاري كند كه همه چيز عوض شود. او بايد نتيجه بگيرد تا تثبيت شود. پرسپوليس در بازي اول هم خوب بازي كرد و شك نكنيد حميد و تيمش ميتوانند در صورت رسيدن به تركيب اصلي، بهترين بازيها را انجام دهند.
دروود بر تو ای سهر سرخ :love:
وقتی جادوگر از همه پیشی می گیرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورای این نام های بزرگ کدام ستاره را سراغ دارید که در سال های بعد از انقلاب به اندازه کریمی برای پرسپولیس تاریخساز شده باشد؟ کسی که اینگونه سکوها را نیم خیز کند و اینگونه هیجان انگیز باشد!
واقعیت همین بود. همان که انتظارش را داشتیم، در حقیقت اگر اتفاقی به غیر از این رخ می داد، باید تعجب می کردیم. هرچه باشد او با همه ستاره ها فرق دارد؛ ستاره ای که فوتبال را شاعرانه بازی می کند و البته غیرقابل پیش بینی...
آنقدر غیرقابل پیش بینی که هر لحظه می توان انتظار داشت یک جادوی جدید رو کند و با شعبده هایش همه را مسخ کند. بله، او علی کریمی است. بهترین خرید فصل و چه بسا بهترین خرید دهه یا حتی بعد از انقلاب ، البته اگر نگوییم بهترین خرید تاریخ فوتبال ایران!
بله؛ او یکی از بهترین خریدهای سی و اندی سال اخیر است و بازگشت دوباره اش به پرسپولیس ذره ای از این هیجان و اعتبار نمی کاهد. او علی کریمی است و همچنان آن بالاست. حتی اگر رقبای بزرگ و نامداری چون علی دایی و امیر قلعه نوعی داشته باشد.
برنامه 90 یکبار دیگر این انگاره را عیان کرد، او بهترین خرید فصل است، بدون هیچ تردیدی! 49 درصد آراء آن هم در رقابت با سه ستاره بزرگ و شهیر نشان دهنده اعتبار و عظمت جادوگر سرخ هاست.
بهترین خرید فصل دوباره به پرسپولیس برگشته تا جادو کند، جادویی که باید پایانش به قهرمانی ختم شود.
نوری:کرار در حد و اندازه کریمی نیست
افتخاراتی که علی کریمی در فوتبال دارد بازیکنانی امثال کرار جاسم نمی توانند به آن برسند از این رو او در حدو اندازه کریمی نیست.
محمد نوری اظهار داشت: خوشبختانه همه بچه ها از شرایط بدنی و روحی خوبی سود می برند. من مصدومم و شاید مقابل شاهین بازی نکنم ولی هرکس بازی کند قطعا بهترین نمایش خود را خواهد داشت.
وی افزود: ما دو امتیاز در تهران از دست دادیم و باید سریع آن را جبران کنیم. هدف کسب ۳ امتیاز در بوشهر است. شاهین تیم خوبی جمع کرده و مربی خوبی دارد. به نظرم یکی از سخت ترین بازی نیم فصل ماست چون شرایط آب و هوایی بسیار گرمی دارد. امیدوارم که این گرمای هوا بچه ها را اذیت نکند.
هافبک پرسپولیس تصریح کرد: بازی های اول، دوم و سوم زیاد ملاک نیست. تا تیم هماهنگ شود و در شرایط بازی قرار بگیرد، زمان می برد. همه دیدند که تمام بازی با ملوان در اختیار ما بود و باید این بازی را با اختلاف ۲، ۳ گل می بردیم. هم مردم از بازی ما راضی بودند و هم مربیان.
نوری گفت: تماشاگران باید صبور باشند. وقتی ما را شرمنده می کنند و به ورزشگاه می آیند، کمی صبر و تحمل کنند. پرسپولیس امسال برای قهرمانی بسته شده است. قطعا با نفرات خوبی که گرفتیم تیم امسال قابل مقایسه با فصل قبل نیست.تیم کاملی داریم و هدف قهرمانی است.
وی خاطرنشان کرد: با حضور علی کریمی در کنارم، وضعیت خیلی بهتر شده است. اگر فصل قبل تمام توپ ها به من ختم می شد، الان این نصف شده و از این بابت خیلی بهتر شده است. حضور کریمی خیلی به تیم و ما کمک می کند و دیدید که چقدر خوب بازی کرد. بچه ها کاپیتان را دوست دارند. ما هم به او احترام می گذاریم. مطمئن باشید که زود هماهنگ می شویم.
هافبک پرسپولیس افزود: اگر ما هماهنگ شویم خوش به حال مهاجمان می شود. پرسپولیس بهترین هافبک های لیگ را در اختیار دارد و این در طول فصل خیلی به ما کمک می کند.
نوری در پایان با اشاره به صحبت های مطرح شده در خصوص این که کرار بهتر از کریمی است ، گفت: این سوال پرسیدن ندارد. همه می دانند کریمی بهتر است. الکی شلوغش می کنند. مشخص است که کریمی بهتر است. او در شالکه و بایرن بازی کرده و جزو ۴ تیم لیگ اروپا رفته است. در آسیا مرد سال شده و افتخارات زیادی دارد که کرار و امثال او ندارند. کریمی اسطوره فوتبال ایران است و کل ملت دوستش دارند. کرار در حدو اندازه های کریمی نیست. او البته بازیکن خوبی است و من فوتبالش را قبول دارم ولی امثال کرار نمی توانند افتخاراتی که کریمی کسب کرده را بدست بیاورند. کریمی زحمت کشیده و به اینجا رسیده است و کسی را نمی شود با او مقایسه کرد. او هم از لحاظ شخصیتی و هم اخلاقی و هم فنی بالاتر از کرار است.