جلالي:احضار به سازمان ليگ؟ از شما ميشنوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: از شما ميشنوم که براي توضيح دادن به سازمان ليگ احضار شدهام.
مجيد جلالي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره احضار به سازمان ليگ براي توضيح دادن در خصوص مبلغ قراردادش گفت: اين موضوع را اکنون از زبان شما مي شنوم و با مسئله غير قابل پيش بيني روبهرو شدم. کلا بايد در مورد اصل موضوع بررسي کنم و صحت و سقم قضيه را جويا شوم. خوبي کار کردن من در اهواز اين است که از اين اخبار حاشيه اي به دور هستم و فقط به تمرينات و فوتبال فکر مي کنم.
وي گفت: من مشکلي با اين قضيه ندارم و اگر من را بخواهند مي روم و صحبت هايم را انجام مي دهم. اگر رعايت نکرده باشم بايد جوابگو باشم. من نگران توضيح دادن نيستم.
سرمربي فولاد خوزستان در مورد اينکه آيا با اين گونه احضارها موافق است يا خير عنوان کرد: در اين خصوص مي شود صحبت هاي زيادي مطرح کرد اما چون ليگ در آستانه شروع شدن است ترجيح مي دهم که تيمم در آرامش باشد.
جلالي درباره شرايط فولاد تصريح کرد: جوانان خوبي در تيم داريم. من دلم از اين تيم قرص است. در فصل جديد جوانان خوبي را به فوتبال ايران معرفي مي کنيم.
وي در مورد اينکه نظرش در مورد تيم ملي چيست، گفت: نظري ندارم. آنها کار خودشان را مي کنند و ما هم کار خودمان را.
سرمربي فولاد در خصوص اينکه ظاهرا بابت خط خوردن رضا نوروزي از کيروش گلايه کرده، اظهار داشت: فولاد فصل گذشته حتي از تيم قهرمان هم در خط حمله بهتر بود و بيشترين گل را زده و رضا نوروزي هم با رکوردي استثنايي آقاي گل شده است. اين جاي سؤال ندارد که از چنين تيمي هيچ اثري در تيم ملي نيست. اين مي تواند يک سؤال باشد. البته من به نظر کيروش احترام مي گذارم و جاي گلايه هم نيست. اگر مي خواهيم شاهد تغييرات در فوتبال باشيم بايد صبور باشيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]