-
براي ووچينيچ يووه وجود دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميركو ووچينيچ مهره ارزشمند رمي ها كه به نظر با سران جديد اين باشگاه همخواني ندارد تصميم به جدايي گرفته. ووچينيچ در اين خصوص به «توتواسپورت» گفت
براي بررسي شرايط ام به انگليس سفر كردم اما دليل نمي شود كه با تيمي به توافق رسيده باشم. در حال حاضر به جدايي فكر مي كنم و در اين ميان بيشتر گزينه هاي ايتاليايي را مد نظر دارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه ايا با سران يوونتوس مذاكره اي داشتيد نيز گفت: قرار ملاقاتي ميان مديربرنامه هاي من و مدير يووه انجام شد. بايد تاييد كنم كه در ليست يووه وجود دارم و من نيز به اين تيم توجه مي كنم اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سه هدف نهایی یوونتوس مشخص شدند
28 خرداد 1390
بر خلاف سایز تیم های ایتالیایی یوونتوس تاکنون سه خرید تابستانی را انجام داده اما بازیکنان فوق نمی توانند تضمینی برای موفقیت یووه در فصل اینده باشند و این موضوع سبب نگرانی هواداران بانوی پیر شده است.
به نظر می رسد سران یوونتوس بعد از جلساتی که با کونته انجام دادند سه هدف نهایی خود را برای ادامه ی فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته اند که حضور این سه بازیکن می تواند باعث بالا رفتن سطح کیفی یووه شود.
سرجیو اگرو
بدون شک خرید وی می تواند یکی از بزرگ ترین نقل و انتقالات فوتبال اروپا لقب بگیرد و ماروتا اعلام کرده هفته ی اینده جلسه ی نهایی خود را با مدیر برنامه های این بازیکن برگزار خواهد کرد تا بتواند وی را راهی تورین کند. گفتنی است تیم رئال مادرید نیز به شدت به دنبال جذب این بازیکن می باشد.
الکسی سانچس
مرد برتر سری آ در فصل گذشته نیز یکی از اهداف بزرگ یووه برای ترانسفر می باشد و به نظر می رسد ماروتا با سران اودنیزه دیدارهای رضایت بخشی را برگزار کرده و رقابت یوونتوس با بارسا بر سر انتقال این بازیکن شیلیایی می تواند جالب باشد.
لاسانه دیارا
مرد سیاه چهره ی رئال مارید از بازیکنان مورد علاقه ی کونته می باشد و وی به ماروتا دستور خرید وی را داده و مدیر نقل و انتقالات یووه قصد دارد با استفاده از ترافیک شدید خط میانی فلیپه ملو را با دیارا معاوضه کند. دستمزد بالای دیارا از نکات مبهم این ترانسفر می باشد.
بر اساس گفته ی سران یووه این تیم مشکلی اقتصادی ندارد و مبلغ 100 تا 130 میلیون یورو برای خرید بازیکن در اختیار ماروتا قرار داده است.
-
دو راهی فدارسیون در اسکودتوی 2006
شايد براى اولين بار باشد كه يك مدير ورزشى از فعاليت ورزشى محروم مى شود، شايد موجى منتظر حمايت خانواده انيلى بود اما نخستين كسى كه با اين محروميت موافقت كرد خود خانواده بود ، چرا ؟ بدليل اينكه موجى شخصيت ورزشى خود را از دست داده است ، اگر موجى براى دعا وارد كليسايى شود روز بعد تمام داوران و مديرانى كه در اين كليسا دعا مى خوانند به داشتن رابطه با موجى متهم مى شدند ، وجود موجى در فوتبال به خانواده ضربه خواهد زد و قانونى بودن فعاليت اين خانواده را زير سوال خواهد برد .
جيرائودو ؛ بر خلاف موجى به جنجال علاقه اى ندارد ، جيرائودو به كار دور از چشم ديگران علاقه دارد ، همه مى دانند كه جيرائودو مى تواند با يك تماس تلفنى قانونى بودن دولت و مجلس ايتاليا را به چالش كشاند ، هفته ى گذشته وى با اندره ا انيلى ديدار كرد و بنظر مى رسد كه جيرائودو دست به كار شده است .
نقش الكان و خانواده ؛ الكان پس از سقوط يووه به سرى ب با تزريق 200 ميليون يورو از درآمدهاى خانواده در بورس از نابودى يوونتوس جلوگيرى كرد ، خانواده ديگر از موجى حمايت نمى كرد چرا كه وى براى خانواده انيلى بزرگترين خطر بود علاوه بر اين مجلس سناى ايتاليا منحل شده بود و سه خانواده قدرتمند ماركيونى ، مونتيزملو و پرتونى كه زير سايه ى خانواده آنيلى فعاليت مى كردند ، شخصيت ها و نماينده هاى خود در سنا را از دست دادند ، خانواده ى آنيلى بوسيله ى اين سه خانواده 20 ٪ از قدرت سنا را در دست دارد.
سال 2008 يكبار ديگر اين سه خانواده به مجلس سنا بازگشتند ، بته گا در اين مورد گفت : " بعضى ها با از بين بردن يك ديوار بزرگ به يوونتوس و خانواده ى انيلى ضربه زدند اما اكنون به اين نتيجه رسيدند كه ايتاليا به انيلى ها نياز دارد " ، پس از دو سال سكوت موجى ، وى به دادگاه ناپل شكايت كرد و بسيارى را زير سوال برد ، اكنون موجى مى داند كه گروه هايى هستند كه از حركت وى حمايت مى كنند ، با آمدن آندره اين داستان شكل عجيبى به خود گرفت ، ماركيونى پس از دو سال در المپيكو و در كنار آنيلى ديده شد ، آنيلى خواستار بازگرداندن اسكودتو شد.
موراتى واكنش نشان داد اما الكان مى گويد : موراتى ديگر خسته كننده شده است ، انيلى : موراتى زياد صحبت مى كند كمى بايد بشنود و ببيند ، اما جالب است كه موراتى وارد جنگ لفظى نمى شود و عذرخواهى كرد ، بدون شك ترديدهاى فدراسيون نمى تواند بدليل فشار موراتى باشد ، فدراسيون در برنده ى اسكودتو 2006 بين دو راهى گرفتار است.
اگر اين اسكودتو تعليق شود مى توان گفت كه همه گناه كار بودند پس اينتر بايد به سرنوشت يوونتوس دچار شود ، اگر يووه برنده ى اسكودتو شود ، فدراسيون بى گناه بودن يووه را قبول كرده است و بايد غرامت سنگينى بپردازد به همين دليل فدراسيون راهى جز وقت تلف كردن نداشت اما با روشن شدن رسوايى جديد ، فدراسيون ديگر وقتى نخواهد داشت ، اكنون دو پرونده بر روى ميز آبه ته است ، وى بايد نتيجه ى هر دو را ظرف دو ماه آينده اعلام كند ، شايد اگر كالچيوسكومزه نبود بايد چند ماه ديگر منتظر نتيجه ى پرونده ى كالچوپولى مى مانديم "
-
همه راه ها به آگرو ختم میشود
با پیوستن سانچس به بارسا عملا یووه از خرید این مهره ارزشمند که مورد توجه اکثر تیم های بزرگ و مشهور اروپایی بود بازماند و حالا باید به دنبال جذب بازیکنان و گزینه های دیگری باشد که بتوانند بخشی از اهداف بیانکونری را عملی سازند.
در این میان به نظر می رسد برای یووه همه راه ها به سرخیو اگرو ختم می شود. مهره ارژانتینی اتلتیکومادرید که به دنبال جدایی ست اما چشم رئال های به این مهره دوخته شده و از سوی دیگر مارادونا، پدر همسرش نیز معتقد است سرخیو، شهر مادرید را ترک نمی کند.
با این حال صحبت های اخیر مدیر برنامه های آگرو و مدیر ورزشی بیانکونری نشان می دهد این دو در هفته آینده مذاکره ای با یکدیگر خواهند داشت تا شاید سرنوشت سرخیو مشخص و نهایی شود.
با این حال نمی توان تنها به یک خرید امیدوار شد و به فکر تقویت پست های مختلف نبود. در این میان نباید به فروش مهره های کم اثر نیز بی توجه ماند و فرصت را برای فروش و یا معاوضه این گروه از بازیکنان از دست داد.
-
با خريد آگرو دوباره اوج مي گيريم
يوونتوسي ها به خريد آگرو توجه زيادي دارند و از سوي ديگر شرايط براي خريد اين مهره با فراز و نشيب هاي فراواني روبروست و همچنان اين تيم نمي تواند با اطمينان از حضور سرخيو آگرو در فصل اتي صحبت كند.
اما جوزپه ماروتا، مدير برنامه هاي يووه در اظهار نظري در خصوص جذب آگرو گفت:با بازيكن بزرگي مانند او مي توانيم بار ديگر اوج گيريم. او يكي از گزينه هاي مهم ماست و ما براي خريد او نهايت تلاش خود را انجام مي دهيم.
اين اظهارات در صورتي مطرح مي شود كه روز گذشته مارادونا تاكيد كرد سرخيو، دامادش از شهر مادريد دور نخواهد شد و از سوي ديگر نيز چلسي پيشنهاد بالايي را براي خريد اين مهره ارائه كرده.
-
بوفون: پيرلو بازيكن باتجربه و ارزشمندي است
دروازهبان کهنهکار يوونتوس از اينکه آندره پيرلو به اين تيم پيوسته ابراز رضايت کرد و وي را مهرهاي ارزشمند براي بيانکونزي خواند.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، آندره پيرلو پس از آنکه در پايان فصل گذشته قراردادش با ميلان به پايان رسيد و پيشنهاد تمديد قراردادي نيز دريافت نکرد، بر اساس قانون بوسمن به يوونتوس پيوست.
جيان لوئيجي بوفون در اين باره گفت: همه يوونتوسيها براي جبران فصلهاي گذشته، تصميمهاي جدي گرفتهاند و اميدوارند به جاده پيروزي بازگردند. باشگاه نيز در اين راستا بازيکنان خوبي را در نظر گرفته و براي استخدام آنها اقدام کرده است. پيرلو نيز به ترکيب بيانکونري اضافه شده که ميتواند کمک بسيار بزرگي براي ما باشد.
وي ادامه داد: آندره مهره ارزشمند و باتجربهاي است و من از حضور وي در ترکيب بانوي پير رضايت کامل دارم و اميدوارم با او بتوانيم روزهاي طلايي گذشته را تکرار کنيم.
گفتني است يوونتوس در فصل گذشته هرگز نتوانست در حد و اندازه هاي نامش بازي کند و با قرار گرفتن در رتبه هفتم جدول، از راهيابي به ديدارهاي اروپايي باز ماند.
-
روسی می تواند یوونتوسی شود
صبح امروز پس از انتشار اخباری در خصوص تمایل مجدد یووه به جذب جوزپه روسی، مدیر برنامه های وی احتمال این انتقال را اندک ندانست و گفت: بله روسی به یووه بپیوندد، این امکان دارد.
او که با رادیو رادیو صحبت می کرد در پاسخ به این سوال که روسی میتواند به ایتالیا برگردد گفت: حقیقت دارد که مسائلی مطرح شده اما او با ویارئال قرارداد هر چند که می تواند راهی تیمی دیگر شود. برای روشن شدن سرنوشت باید کمی صبر داشت.
صحبت ها و اظهار نظرهای زیادی شده اما نیاز به زمان داریم تا تصمیم نهایی را بگیریم. در ایتالیا یوونتوس علاقه زیادی به جذب او دارد. مطمئن هستم که بازیکنی با کیفیت او می تواند برای هر تیمی مفید باشد و یوونتوس نیز تیم بزرگی ست که می تواند روسی را خریداری کند.
-
لختشتاینر چهارمین خرید تابستانی یووه
این هفته او یوونتوسی می شود. مدیر برنامه های لختشتاینر در خصوص تاخیر یوونتوسی شدن این مهره گفت: می دانید یووه برای خرید این مهره 9 میلیون یورو پیشنهاد داد و لاتزیو خواهان 10 میلیون یورو شده و مطمئن باشد که یک میلیون یورو نمی تواند راه حضور او در یووه را ببندد.
امروز صبح با ماروتا، مدیر برنامه های بانوی پیر صحبت کردیم و انتقال او به این تیم تایید شد. مطمئن هستم که این اختلاف کوچک میان مدیران برطرف می شود زیرا مشکل بزرگی بین شان وجود ندارد.
لازم است ارامش خود را حفظ کنیم و طی این هفته منتظر رسمی شدن حضور وی در یووه باشید.
-
هنوز نمي دانم بازيكن كدام تيم هستم
اينلر همچنان در خصوص آينده خود بي اطلاع است. هافبك ارزشمندي كه مورد توجه تيم هاي ناپولي و يووه بود در سايت اختصاصي خود در حالي كه در تعطيلات به سر مي برد نوشت:
«سلام دوستان، همه چيز خوب و عالي است؟ من بسيار خوب هستم و در كنار دريا بسيار دورتر از شما استراحت مي كنم. اما اينجا نيز از من در خصوص آينده ام سوال مي كنند. نمي دانم واقعا نميدانم كه در كدام تيم بازي خواهم كرد. لحظات بسيار حساسي براي من در حال سپري است. هنوز نمي دانم كه چه مي شود با اين حال همه از من مي پرسند بازيكن كدام تيم هستي.»
وي در ادامه تاكيد كرد كه پوتزو تصميم نهايي را خواهد گرفت و تيم اينده من مشخص مي شود.
-
گروسو راهی امارات می شود
به نظر می رسد در تابستان امسال فابیو گروسو مدافع بیانکونری که از فصل گذشته به دنبال تیم جدیدی ست این بار مقصد خود را یافته باشد. در این باره بپه بوتزو مدیر برنامه بسیاری از بازیکنان فوتبال در خصوص فابیو گفت
برای گروسو حضور در امارات و بازی در دوبی اهمیت زیادی دارد. منتظرم تا ببینیم چه می شود اما جدایی او نزدیک است و به احتمال فراوان او راهی دوبی می شود.
اما مارکو موتا، هیچ تمایلی به ترک یووه ندارد و دوست دارد این تیم بماند. یک فصل سیاه را پشت سر گذاشت و حالا می خواهد در کنار کادر فنی جدید و روحیه ای بالا برای یووه مبارزه کند