انصاریان: شنیده ام درخشان از بوشهر رفته!
مدافع شاهین بوشهر که مدتهاست مصدوم می باشد گفت: درست است فیروز کریمی در سال های اخیر بالا و پائین داشته ولی از سرمربیان خوب کشور است.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، علی انصاریان در خصوص استعفای حمید درخشان ، حضور فیروز کریمی در بوشهر ، مصدومیتش ، وضعیت تیم ملی و پرسپولیس تهران صحبت کرد که در ادامه می آید.
از مصدومیتت چه خبر؟
پزشک جراحم گفت باید ده هفته بگذرد تا بتوانم تمریناتم را شروع کنم. فعلا هشت هفته گذشته و باید دو هفته دیگر هم صبر کنم. فعلاً مشغول فیزیوتراپی بوده و سعی می کنم خوب دوران نقاهت را پشت سر بگذارم تا با خیال راحت برگردم.
چطور شد در این مدت برای بازی کردن ریسک نکردی؟
این مصدومیت ریسک کردن ندارد. در بازی پرسپولیس تهران از دقیقه ده تا نود با ریسک بازی کردم و دیدید که مصدومیتم تشدید شد. زانو بدجایی است و نمی شود ریسک کنی البته بازی های لیگ طوری است که زیاد آنها را از دست نمی دهم چون تعطیلی و وقفه ها زیاد است. فکر می کنم از هفته دوازدهم بتوانم تمریناتم را شروع کنم.
از اوضاع شاهین بوشهر خبر داری؟
تیم ما به نظرم بد نتیجه نگرفته است و جایگاهی که در جدول داریم این را نشان می دهد. بازی ها سخت است و با این آمادگی تیم ها به نظرم خوب بودیم.
نظرت در مورد رفتن حمید درخشان از شاهین بوشهر چیست؟
شنیدم تغییراتی داشتیم و حمید درخشان استعفاء کرده است. نمی دانم دلیلش چه بوده. حالا شاید خانوادگی بوده یا شخصی یا هر چیزی به خودش مربوط است. حمید درخشان نتایج بدی نگرفت. نمی دانم چه چیزی بین باشگاه و او گذشته که از هم جدا شدند.
حضور فیروز کریمی را در شاهین بوشهر چطور می بینی؟
فیروز کریمی کارش را بلد است و در تیم هایش موفق بوده. درست است او در این سالهای اخیر بالا و پائین داشته ولی جزو سرمربیان خوب ایران است که امیدوارم با شاهین بوشهر هم موفق شود.
تا به حال با فیروز کریمی کار کردی؟
دو ماه در گسترش فولاد تبریز با او بودم که بعد رفتم شهرداری تبریز.
با فیروز کریمی که مشکل نداشتی؟
افتخار شاگردی فیروزخان را زیاد نداشتم. اصلاً مشکلی با او نداشتم. هر وقت هم فیروز کریمی را دیدم چه سرمربی بوده چه نبوده احترام برایش قائل بودم و از او رخصت گرفتم بعد بازی کردم.
اوضاع لیگ را چطور می بینی؟
تعطیلی هایی که باعث وقفه شده بدترین مشکل برای لیگ است. انگلیس از یک سال قبل برنامه بازی های باشگاهی و تیم ملی را می داند. سه روز یا چهار روز تیم ها تعطیل می شوند و بعد دوباره بازی ها از سر گرفته می شود ولی متاسفانه ما برای یک بازی تیم ملی چهارده روز تعطیل کردیم. دفعه قبل پانزده روز تعطیل بودیم. این فقط به لیگ ما ضربه می زند.
بعد از این تعطیلی سه بازی برگزار می شود و نزدیک به بیست روز دوباره لیگ تعطیل می شود.
یعنی قرار است باز هم لیگ تعطیل شود؟ واویلا تیم ها را بگو وقتی شروع کنند باز هم باید تعطیل شوند. لیگ ما چی دارد می شود. این تعطیلات کمر تیم ها را می شکند.
باید به کارلوس کی روش هم حق داد.
حق را چطوری مگر باید داد؟ همه دارند حق می دهند. هر کس صحبت کرده همه حمایت کردند و انتقادی نشده.
نظرت درباره جلسه هم اندیشی کارلوس کی روش با سرمربیان لیگ برتر چیست؟
روی اسم کارلوس کی روش و سابقه فوتبالی که دارد که کسی نمی تواند صحبت کند. انشالله که هم اندیشی او با سرمربیان ما الکی و تشریفاتی نباشد و استفاده کنند. ایرانی ها هم ثابت کردند که برای موفقیت تیم ملی به همه کمک می کنند. صد در صد به کارلوس کی روش هم کمک می کنند.
اوضاع تیم ملی را خوب می بینی؟
اوضاع تیم ملی خوب است ولی نمی توانیم خودمان را با بازی مقابل فلسطین گول بزنیم. شرایط کشورشان خوب نیست و از نظر تیمی نمی شود روی آنها حساب کرد. مهم نتیجه گرفتن است. بازی سختی هم با بحرین داریم. این تیم همیشه برای ایران دردسرساز بوده و جلوی ما خوب بازی کرده. امیدوارم در این بازی بچه ها خوب بازی کنند و نتیجه مناسبی در آزادی بگیرند تا مردم هم با فوتبال ملی آشتی کنند.
از اوضاع پرسپولیس تهران هم صحبت می کنی؟
انشالله روز به روز بهتر شود. نمی توانم زیاد در مورد این تیم صحبت کنم. امیدوارم تغییرات هم خوب باشد. من بیرون هستم و بازیکن شاهینم.
هنوز سر جریمه ای که شدی دلخوری؟
صد درصد مگر می شود از جریمه دلخور نباشم. اتفاقاتی که هنوز در فوتبال می افتد کمی عجیب است ولی چون از پرسپولیس تهران دورم نمی توانم نظر بدهم./پانا