ببخشید چرا بلا فاصله پس از شروع نیمه دوم نمی تونیم بازی رو دنبال کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید چرا بلا فاصله پس از شروع نیمه دوم نمی تونیم بازی رو دنبال کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shogh:
بله دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از ابتدای هفته آینده تورنومنت های جدید با جوایز بیشتر اضافه می شن
همچنین اینکه تورنومنت ها با جوایز نقدی هستند و شما می تونین درآمد زایی کنید و از لحاظ اقتصادی هم به نفع صاحبان تیم هاست
داریم برای فصل جدید بازیکنان حرفه ای رو تصحیح می کنیم ( بعضی ها قوی تر و بعضی ها ضعیف تر شدند ) تا فردا بازیکنان اضافه می شننقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی اوقات که تعداد بازیها خیلی زیاد میشه ممکنه سیستم برای محاسبه تعویض هایبین نیمه و تاثیر اونها در بازی نتونه به شما گزارش بده. این واسه هر دو تیم هست و اینجوری نیست که به شما نشون نده و به حریفتون نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط football2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما سعی داریم که در اولویت نتیجه درست قرار بگیره و سیستم نتیجه رو صحیح و بدون اشکال محاسبه کنه
سیستم اف سی دربی واقعآ از لحاظ برنامه نویسی خیلی سنگین هست و تمام مسائل محاسبه میشه و ممکنه امکانات کنونی اینترنت در بهضی مواقع پاسخگوی حجم محاسبات نباشه ( منظورم از امکانان قدرت سرورهای ماست چون خلاصه ما هم از لحاظ سرور قدرت محدودی می تونیم تهیه کنیم )
اما مطمئن باشید که این د نتیجه بازی هیچ تاثیری ندارد
به مربی های تیم ها هم مژده می دیم که در حال راه اندازی تورنومنت هایی با جوایز نقدی هستیم. تیم خودتون رو قوی کنید تا برنده این تورنومنت ها شوید.
از هفته آینده می تونین در این تورنومنت ها شرکت کنید
موفق باشید
تو سایت قسمت راهنما هم گفتید ولی اگه میشه یک بار دیگه راه های افزودن اعتبار و سرمایه و درامد زایی واسه تیم رو بنویسید
منم همین مشکل رو دارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3 تا از بازیکنای حرفه ایم رفتم و تا آماتور اومده...
جالب اینجاست که این 3 آماتور 2 ستاره هستن...:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که اگه بازیکنتون از لیست خارج شده واسه اینکه 40 ساله شده بودن
حتمآ توی پنلتون به شما تذکر داده شده بوده که 3 تا بازیکن 40 ساله دارید و شما توجهی نکرده بودین !
جاشون بازیکنان اماتور می آن
این ستاره هاشون هم بزودی برداشته می شن
موفق باشید
حالا باید تا کی صبر کنیم تا بازیکنای حرفه ای که خواستیم رو تو نقل و انتقالات بخریم؟؟؟
داوید ویا . کاروالیو و ویدیچ اینا 3 بازیکن 40 ساله بودن...
ولی الآن نمیتونم بخرمشون پول هم دارم...
لیست نقل انتقالات خرابه یه سری بازیکن گم نام به جای فوتبالیست های واقعی امدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا منم همین مشکل رو دارم رونالدو که فصل پیش خریده بودم سنش هم 23 بود با یه بازیکن اماتور دوستاره عوض شده چی کار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز ما مشکل رو برطرف کردیم
به سرور هم اطلاع دادیم
چون یکشنبه هست و اونجا تعطیله گفتن انجام می دیم
ما هم منتظریم
مشکل همه برطرف میشه ایشالا
موفق باشید
:iran:سلام ميشه بگين جايزه بهترين تيم چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ahaaaaa a: