2010 زیبا بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال آینده بهتر هم خواهد بود
2010 سالی پرهیجان و زیبا برای رمیها بود. پر از خوشحالی و شاید تنها یک قهرمانی در کارنامه جالوروسی همه چیز را تکمیل را میکرد. اما کلودیو رانیری سرمربی رم به سال آینده فکر میکند و میخواهد تیمش بهتر از گذشته کار کند. رانیری در مصاحبه با Mediaset Premium از لحظات فراموش نشدنی سال گذشته گفت.
"برای 2011 ما میخواهیم از 2010 که سالی شگفتانگیز برای تیم بود بهتر شویم. امیدواریم که 2011 برای همه هواداران رم زیباتر و مهمتر باشد."
داستان در ژانویه شروع شد، در اولین بازی دور دوم، جایی که رم 3 0 جنوا را شکست داد و اولین گلهای تونی به جالوروسی کمک کرد تا در غیاب کاپیتان حرکتش را به سمت صدرجدول سریعتر کند.
17 ژانویه رم جنوا
"توتی بازیکن بزرگی است، یک قهرمان بزرگ. اما حضور تونی در محوطه جریمه نیاز بود، زیرا او یک مهاجم استثنایی بود. باعث میشد که بقیه عوض شوند. رم اسپالتی دارای مهاجم مرکزی نبود اما هافبکهایی داشت که جزئی از خط حمله بودند. در طولانی مدت روش کارشان برای حریفان مشخص شده بود و آنها جلویشان را میگرفتند. بنابراین ورود تونی موجب ایجاد یک سیستم بازی دیگری میشد که نشان از تیم دیگری داشت. حتی توتی و او هم در کنار یکدیگر مفید بودند."
23 ژانویه یوونتوس رم
"خاطرات آن بازی زیباست، مثل هر پیروزی دیگر رم. تیم اشتیاق خوب کار کردن را داشت و ما در لحظات مثبتی بودیم و روی خط موفقیت حرکت میکردیم. میخواستیم این روند مثبت را نگه داریم. یک بازی ویژه برای من در بازگشت به تورین؟ من هیچ انگیزهای برای انتقام نداشتم. میدانستم که در یوونتوس کار عالی انجام دادم. البته من خوشحال شدم که با برد بازگشتم. برای من سه امتیاز برای رم مهم بود نه انتقام. این در شخصیت من نیست."
27 مارس رم اینتر
"جایی که رویاپردازی شروع شد. اینتر امتیازات زیادی از دست داد و به ما امکان نزدیک شدن را داده بود. فراموش نکنید که اینتر در طول سالها پیشتاز بود با ترکیبی که همه چیز را برای خوب کار کردن داشت. اما این رم قدرت و ارادهاش را داشت. در پایان ما انجامش دادیم و الیمپیکو غرق در احساسات بود و من فکر میکنم که در پایان بازی از خود بی خود شدم."
18 آپریل لاتزیو رم
"احساساتی در مورد دربی؟ من اول بازیکن رم بودم و بعد مربی رم شدم. یک هوادار رم هستم. بنابراین بله دربی همیشه 3 امتیاز دارد اما برای خودش بازی است که در سرتاسر سال و تا دربی بعدی در موردش صحبت میکنند. همیشه احساسات هست و این شهر رم را زیباتر میکند. به خاطر میآورم که اولش بد بودیم اما پنالتی که سرجیو مهار کرد و دو گلی که زدیم همه را راضی کرد."
25 آپریل رم سمپدوریا
"در آن بازی ما نیمه اول شگفتانگیزی داشتیم، جایی که یک گل زدیم و چند تایی را هم از دست دادیم. به سمپدوریا رحم کردیم. در نیمه دوم سمپ با دو موقعیت دو گل زد. بدبختانه این فوتبال است و ما در پایان بازی خوش شانس نبودیم. در نیمه دوم سمپدوریا با تلاش کم نتیجه گرفت. اما من فکر نمیکنم که ما فقط به خاطر بازی با سمپ جام را از دست دادیم. مقابل لیورنو تیمی که سقوط کرد ما 5 امتیاز از دست دادیم. اولی که لیورنو ما را در خانه برد و دومی که برده بودیم و مساوی شد. اینها بازیهایی بودند که ما در آنها امتیازات واقعی را از دست دادیم."
11 سپتامبر کالیاری رم
"ما با پسرها صحبت کردیم. شروع اشتباهی داشتیم، انتظارات ما و هواداران بالا بود. ما نیازمند این بودیم که بیشتر و بهتر کار کنیم. بد شروع کردیم اما خوشبختانه توانستیم جبران کنیم."
22 سپتامبر برشا رم
"من احساساتی در مورد این داشتم که ما کاملا از نظر قلبی وارد لیگ نشدیم، چیزی که باید انجامش میدادیم. فکرمان در سال گذشته بود جایی که کارهای عادی را انجام داده بودیم. با فصل جدید شما باید ماشین را دوباره به کار بیاندازید و اگر شما میخواهید یک ماشین پارک شده را روشن کنید باید اول هلش بدهید. ما در برشا باختیم و همه دیدند که چطور اما من تیمم را پیدا کردم."
25 سپتامبر رم اینتر
"راضی کنندهترین بود زیرا بعد از یک باخت و پس از شروع فصل ما بردیم و من گفتم که رم به وجود آمد و با یک بازی زیبا ثابتش کرد."
3 نوامبر بازل رم
"رم سعی نمیکرد از منز در پست بازیساز کند، من سال گذشته هم همیشه با سه نفر در جلو بازی میکردم. او همیشه پسر توانایی برای باز کردن در سمت راست و پشت مهاجمین بود و این ویژگی در سراسر فصل ادامه داشت. بازیکنانی که چنین کیفیتی دارند توانایی عوض کردن چهره یک تیم را دارند. او یک الماس صیقل نخورده است و با کمک تبدیل به یک الماس زیبا خواهد شد. یک ایرادش؟ همیشه از خودش بیش از حد انتظار دارد، خیلی مضطرب است و باید طبیعیتر بازی کند و این گونه او بازیکن شگفتانگیزی خواهد شد. خیلی به خودش سخت میگیرد."
7 نوامبر لاتزیو رم
"بازی مهمی بود. لاتزیو سال گذشته دچار خطا شده بود زیرا با وجود پتانسیل بالا خودشان را مطرح نکردند حالا خیلی خوب کار میکنند و جایگاه فعلیشان این را ثابت میکند. دربی کسانی که شرایط خوب و بد دارند را از نو راه میاندازد و این ماهیت دربی است. اضطرابشان در نیمه اول به ما اجازه داد که خوب کار کنیم و ببریم."
23 نوامبر رم بایرنمونیخ
"هرگز بازی نخواهد بود که نیمه اول و دومش چنین متفاوت باشد. رم در نیمه اول خوب بود و حتی بازی زیبایی بود. فقط حادثهها روی شانسهای ما تاثیر نداشت ولی برای آنها داشت. تیم همان طور ماند و ما فقط چند چیز را تنظیم کردیم و انجامش دادیم زیرا در جریان بازی بودیم. دلیل اینکه نمیتوانستیم تغییرات زیادی ایجاد کنیم این بود که پسرها در نیمه اول خوب کار کرده بودند و ما شانس گلزنی داشتیم و بد بازی نکردیم. پسرها فهمیدند که آقای سرنوشت خودشان هستند، مقابل یک حریف بزرگ ما عقبنشینی نکردیم و ثابتش کردیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]