فقط کریستیــــــــانــــــورو نالـــــــدو
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط کریستیــــــــانــــــورو نالـــــــدو
فقط مسی
۲ بازی ۳گل ۲پاس گل
واقعا چه قدر بده که آدم اصلا اطلاعات از هیچ جا ندارن و یه مشت چرت و پرت بگه
به نظر من اصلا احتیاجی به این نظرسنجی نیست چون آمار میگه:
کریس رونالدو=پادشاه اینترنت
این یه خبر از یه سایت معتبر:
با احتساب هواداران در فیس بوک ، توئیتر و یوتیوب ، پادشاه اینترنت نه لبرون جیمز است ، نه کوبی برایانت ، نه دیوید بکام و نه لیونل مسی . به گزارش روزنامه پرتغالی ابولا ، این لقب متعلق به کسی نیست به جز کریستیانو رونالدو .
کریستیانو ، سرشناس ترین ورزشکار جهان است و این قضیه با احتساب هوادارانش در شبکه های اجتماعی مختلف شامل فیس بوک (32.419.832) ، توئیتر (3.732.059) و ویدئو های منتشر شده در یوتیوب (4.692.607) مشخص است . بدین ترتیب بازیکن اهل مادیرا فوتیالیست هایی همچون کاکا ، مسی و رونی و همچنین ورزشکارانی نظیر لبرون جیمز ، تایگر وودز و شکیل اونیل را کنار زده است .
در میان دیگر سلبریتی ها ، (سیاستمداران ، موزیسین ها و بازیگرها) ، کریستیانو رونالدو در جایگاه سیزدهم قرار دارد که فقط نفراتی نظیر لیدی کاکا (با 42 میلیون هوادار در فیس بوک) ، جاستین بیبر ، ریحانا ، امینم ، شکیرا و کتی پری بالاتر از او قرار دارند .
به نظرتون نظرسنجی سایت گل که انجام شد هم مشخص کننده نیست
نظرسنجی که تو اون اول رونالدو بعد مسی بعد کاکا قرار گرفت
حالا بازم از روی تعصب بگید مسی و ژاوی ....
پیتر چک عشق است و بس
منم به مسی رای دادم
:iran:
just cris ronaldo:love:
:rose:هر چند کریس بهترین بازیکن دنیاست
اما من رائولو ماندگارترین بازیکن دنیا میدونم
به نظر من هر ستاره ای یک روز محبوبترین بوده درحال حاضر هم کریس ومسی محبوبترین هستند ولی طبق اخرین نظرسنجی کریس بیشتر محبوبه خودم هم می گم کریس
فقط و فقط و فقط كريستيانو رونالدوووووووووو:sooot: c.ronaldo بازيكونيه كه يك سبك جديد در فوتبال به وجود آورد و بي شك شخصيت و بازي خاص و منحصر به فرد اون باعث شده تا محبوبترين بازيكون دنيا باشه:balesh:baghal:-:bia baghalam::love::yes:.ميدونم تو اين سايت هم هواداراي كريس بيشترند:yes::he:
دمت گرم FoRLaN جون حرف دلمو گفتي:love:.منم از اينتر متنفرم:ogh:.نميخواستم اينو بگم ولي وقتي ميبينم بعضي ها توهين ميكنن مجبور ميشم.بازم cristian ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooo:bia baghalam::love::balesh::hehee: