باقریها: باید از استقلال امتیاز بگیریم
مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان میگوید باتوجه به این که ما امتیازهای بسیاری را از دست دادهایم باید برابر استقلال تهران امتیاز لازم را کسب کنیم زیرا در غیر این صورت در ادامه رقابتها کار سختی را پیشرو خواهیم داشت.
نبیالله باقریها در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: مهمترین نکتهای که میتوان درباره استقلال به آن اشاره کرد این است که این تیم از مربی بزرگی مانند قلعهنویی بهره میبرد که به خوبی میداند که چگونه از بازیکنانش استفاده کند.
وی ادامه داد: استقلال تیم خوبی است و از نظر مهره نیز وضعیت خوبی دارد و به نظرم مربیای که بتواند از مهرهها و داشتههای تیمش به خوبی بهره ببرد، میتواند بهترین نتایج را به دست آورد. قلعهنوعی این موضوع را سال گذشته در تراکتورسازی نیز ثابت کرد.
بازیکن شماره پنج طلاییپوشان نفت آبادان بیانکرد: ما برای کسب سه امتیاز به زمین میرویم و شرایط تیممان نیز به صورتی است که باید امتیاز این دیدار را ازآن خود کنیم.
وی عنوان کرد: همیشه معتقدم بازی کردن برابر تیمهایی که شناخت کافی از مهرهها و نیمکت آن داشته باشید راحتتر است زیرا این تیمها را بهتر میتوان آنالیز کرد.
باقریها با بیان این که تمام تیمها انگیزه خاصی برای بازی کردن مقابل دو تیم استقلال و پرسپولیس دارند، گفت: به نظرم این انگیزه کار را برای این دو تیم سختتر میکند.
وی خاطرنشانکرد: این بازی حساس است و تیم ما نیز شرایط حساسی دارد و از هواداران میخواهیم به ورزشگاه بیایند و تا دقیقه 90 از تیم حمایت کنند تا امتیاز این مسابقه را به دست آوریم و شرایطمان در جدول بهبود پیدا کند.
این بازیکن تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با اشاره به اینکه از روز گذشته تمریناتمان را برای این دیدار آغاز کردهایم، افزود: با توجه به این که امسال چهار تیم از لیگ برتر سقوط میکنند، ما باید بتوانیم از بازیهای خانگی و خارج از خانه امتیاز بگیریم تا با جمعآوری امتیازهای لازم، در ادامه با مشکل مواجه نشویم.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا در چند دیدار اخیر کاستا از شما در ترکیب تیم استفاده نکرده است، گفت: از نظر بدنی و روحی و روانی در شرایط خوبی به سر میبرم و برای بازی کردن مشکلی ندارم اما اعتقاد کاستا بر این بوده که من در چند بازی اخیر در ترکیب نباشم.
باقریها ادامه داد: من کارنامه مشخصی دارم و به آبادان آمدهام تا به این تیم ریشهدار کمک کنم و دلیل این که چرا کاستا از من استفاده نمیکند را نمیدانم. امیدوارم سرمربی تیم به من فرصت بازیکردن بدهد تا بتوانم تواناییهایم را نشان دهم.
وی عنوانکرد: همیشه عقیدهام بر این بوده است که برای بازیکردن یا بازینکردن با مربی صحبت نکنم و به نظرم صحبتکردن درباره چنین موضوعاتی وظیفه من نیست.
این بازیکن تیم فوتبال نفت آبادان افزود: وظیفه من این است که خوب تمرین کنم و آمادگیام را حفظ کنم و این چیزی است که از دست من برمیآید و درنهایت به خدمت گرفتنم در تیم به نظر کاستا بستگی دارد.
وی در پایان به دیدار هفته گذشته تیمش برابر آلومینیوم هرمزگان اشاره کرد و گفت: این بازی پایاپای بود؛ مخصوصاً در نیمه دوم شاهد یک بازی ساکن از سوی هر دو تیم بودیم که به ندرت توپ روی دروازهها آمد و به نظرم تساوی نتیجه عادلانهای بود.
به گزارش ایسنا، تیم فوتبال صنعتنفت آبادان روز چهارشنبه پنجم مهرماه در هفته دهم رقابتهای لیگ برتر کشور در یک دیدار خانگی به مصاف استقلال تهران میرود.