ستاره خط میانی اینتر از تاثیرات لئوناردو برروی تیمش صحبت کرده است.
تیاگو موتا، ستاره خط میانی اینتر در گفت و گویی اختصاصی با گل دات کام شرکت کرده است.
او معتقد است که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و فتح اسکودتو کار قابل دسترسی برای تیمش است و هیچ حسرتی از پاسخ منفی به تیم ملی برزیل برای پوشیدن پیراهن ایتالیا ندارد.
لئوناردو که در ماه دسامبر سال گذشته میلادی هدایت اینتر را برعهده گرفت، این روزها از سرتاسر دنیا مورد تحسین قرار می گیرد و موتا نیز در صحبتهایش به تاثیر مربی باتجربه در اینتر اشاره کرده است.
اینتر در حال حاضر تنها 2 امتیاز با میلان صدرنشین فاصله دارد و در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا باید مقابل شالکه به میدان برود
موتا معتقد است که اینتر توان کافی برای کسب عنوان قهرمانی در هردوی این رقابتها را دارد و می تواند این فصل را به بهترین نحو ممکن به پایان ببرد.
این ستاره برزیلی که در ماه فوریه، اولین بازی ملی اش برای ایتالیا را مقابل آلمان برگزار کرد، از قدرت فوتبال ایتالیا وتاثیری که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می تواند بر شهرت رقابتهای سری آ بگذارد برای گل دات کام صحبت کرده است:
از بازی با بایرن مونیخ شروع کنیم.لئوناردو بعد از بردی که در آلمان کسب کردید، چه گفت؟
خب به همه ما تبریک گفت و واقعا خوشحال بود. این احساس خیلی دلنشینی برای او بود. لئوناردو هر نوع موفقیتی را با ما تجربه کرده و این برای او تجربه حس جدیدی بود. او مدتها بود که برروی نیمکت مربیگری قرار نداشت و این روزهای خوش را با ما شریک می شد.
بله.همین طور است. این برای اینتر و فوتبال ایتالیا، اتفاقی پایه ای بود. در آن زمان کسی دیگر به ما باور نداشت وبه نظر می رسید که قرار است تمام تیمهای ایتالیایی از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شوند و کالچو در آستانه سقوط است ولی ما نشان دادیم که این طور نیست.
ولی هنوز خیلی ها می گویند که فوتبال ایتالیا تمام شده است و لیگ برتر و لالیگا به مراتب بهتر از سری آ هستند.
نمی دانم.تنها می توانم بگویم که این ما بودیم که فصل قبل قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدیم، یک تیم ایتالیایی... چندی پیش مردم می گفتند که تیمهای انگلیسی در سطح بالای قبلی شان نیستند .فکر می کنم همه چیز به نتایج بستگی دارد. هر سال بالاخره لیگی هست که لیگ بحران زده، در نظر گرفته شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خب، اینتر الان در مرحله یک چهارم پایانی است، در کنار تیمهای بزرگی مثل بارسلونا و رئال مادرید
بله، ما در این مرحله و درکنار تیمهای بزرگ هستیم و از اینکه به این مرحله رسیده ایم بسیار خوشحالیم. فکر می کنم این برای تیمهایی مثل رئال و بارسا کاملا عادی باشد که به چنین مرحله ای برسند. رئال هزینه هنگفتی کرده و عدم حضور آنها در این مرحله، یک شگفتی محسوب می شد. ولی ما هم هستیم. سال گذشته قهرمان این رقابتها شدیم و امسال هم می خواهیم این قهرمانی را تکرار کنیم
فکر می کنی اگر اینتر دوباره قهرمان اروپا شود، دیدگاه ها نسبت به فوتبال ایتالیا تغییر خواهد کرد؟
بله.در آن زمان افراد می گویند که فوتبال ایتالیا بهتری است
میلان در سری آ به قهرمانی برسد و اینتر در لیگ قهرمانان اروپا. این معامله را قبول داری؟
نه.ما می توانیم درسری آ هم قهرمان شویم.ما در آستانه داربی به میلان نزدیک تر شده ایم و می توانیم موفق باشیم
در داربی پیش رو، زلاتان برای میلان بازی نخواهد کرد. این چه چیزی را تغییر می دهد؟
چیز زیادی تغییر نمی کند.زلاتان بازیکن بزرگی است و من هم دوست داشتم که او باشد، نه فقط برای بازی، بلکه به طور کلی برای فوتبال. به خاطر محرومیتش هم باید بگویم که کار او اشتباه بود و محرومیت تصمیم صحیحی است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب.از فوتبال ملی بگو.پوشیدن پیراهن آتزوری چه حسی دارد؟
حس فوق العاده ای است. برزیل؟ من هیچ وقت راجع به این فکر نمی کنم. من ساکن کره زمین هستم.در 16 سالگی برزیل را ترک کردم و در اسپانیا و ایتالیا بازی کردم و هیچ مشکلی هم وجود ندارد
یورو2012..مدعی قهرمانی کیست؟ اسپانیا؟
اول از همه می خواهم اینجا در کنار ایتالیا باشم. اسپانیا تیم بزرگی است ولی نباید آلمان را هم از نظرها پاک کرد.آنها نشان داده اند که تیمی فوق العاده اند و باید در یورو2012 از آلمان ترسید.
از اینتر و میزونو برای این مصاحبه متشکریم
تیاگوموتا کفشهای سوپرسونیک ویو میزونو را انتخاب کرده که فوق العاده راحت است و از چرم کانگورو با کیفیتی استثنایی ساخته شده. این کفشها تنها 240 گرم وزن دارند و با کفشهای سوپرسونیک ویو می توانید حداکثر عملکرد خوب را داشته باشید. در ماه های اول کفشها در رنگ قرمز ارائه می شود و تیاگو به زودی کفشهای آبی و سفید را برپا خواهد کرد تا شباهت بیشتری به رنگ پیراهن اینتر داشته باشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]