سلام.چطوری می تونم کلیپ فوتبالی بذارم تو سایت.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.چطوری می تونم کلیپ فوتبالی بذارم تو سایت.مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط casillas1995 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای اینکه کلیپ هاتون رو قرار بدین می تونین به بخش دانلود کلیپ ها مراجعه کنید و با توجه به موضوع کلیپتون در یکی از زیر مجموعه ها تاپیک خودتون رو ارسال کنید
چطور میشه نام کاربری رو عوض کرد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای درخواست تغییر نام کاربری به این تاپیک مراجعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من امضا انتخاب کردم اما زیر پستام نمیاد
اگه عکسی آپلود می کنید باید بعد از آپلود شدن عکس گزینه وارد کردن عمس را بزنید تا عکس وارد امضاتون بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی امضاتون رو درست کردین باید گزینه ذخیره امضائ رو بزنید
ضمنآ بعد از اینکه امضاتون رو تائید کردید توی پست هایی به نمایش می آد که از این به بعد ارسال می کنید
چرا وارو سایت که می شویم سایت $$$$$ شده من از طریق فیلنر شکن وارد سایت می وم.مشکی جی هست.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kranika [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما به دنبال ثبت سایت هستیم
فعلا جواب روشنی به ما ندادن
ان شاالله برطرف خواهد شد
سلام چرا سايت فيلتر شده من به اين سايت وابسته شدم لطفا مشكل را برطرف كنيد ادرس جديد ايميل كنيد ممنون ميشم
داداش چرا سايت رو فيلتر کردن يه کاري کنين دارن بازم حق کشي ميکنن