بازی بارسلونا و رئال که بارسا 6گل به رئال زد
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی بارسلونا و رئال که بارسا 6گل به رئال زد
فینال جام باشگاه های جهان که بارسا یک هیچ عقب بود ولی بعد دو تا گل زد و بازی رو برد
دربی 68
سلام دوستان
من برای این قسمت یه نظر سنجی طراحی کردم!
برای این قسمت شما می تونید چند تا گزینه رو با هم انتخاب کنید.
توی نظر سنجی جای بازی منچستر و رئال خالیه.
بیشتر نظرات روی اون بازی بوده.
با سلام از بین گزینه ها بازی سپاهان پرسپولیس- بارسا رئال -چلسی لیورپول بهترین ها هستند ولی بازی برگشت چلسی بارسا پارسال هم خیلی جالب بود.
سلام. خوب تو این گزینه ها نیست متاسفانه. بازی منچستر ـ بایرن مونیخ بود فینال لیگ قهرمانان اروپا. سالش یادم نیست. عجب بازی ای بود.
آخ گفتی!!!
خاطره انگیز ترین بازی واسه من بازیه منچستر و میلان بود تو لیگ قهرمانان اروپا که منچستر در دو بازی رفت و برگشت با اقتدار و با اختلاف گل میلان رو در هم کوبید
یکی هم بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا که با چلسی بود
اون لحظه که تری پنالتیو خراب کردو من یو قهرمان شد:yes:
انصافا هیچی به بازیه آلمان-ایتالیا(نیمه نهایی 2006)نمیرسه.ایتالیا کاملا برتر بود.طوری که در وقت های اضافه یه بار اینزاگی و یه بار هم زامبروتا توپ رو به تیر کوبیدند .گروسو گل اول رو به زیبایی هرچه تمام تر در وقت های اضافی به ثمر رسوند.بعدشم سلطان الکس وارد بازی شدو با یه چیپ دید نی اشک ژرمن ها رو در آورد.بازیه بسیار دید نی بود
یه بازی باشگاهی هم بگم.بارسا3-3رئال.(اون 6-2و5-0که جای خود دارد)هی رئال میزد هی مسی تلافی میکرد .بازیه خیلی قشنگی بود.مخصوصا در لحظات آخر که مسی بازی رو سه بر سه کرد.
یکی هم بازیه ایران - ژاپن که ایران تو آزادی 2-1 برد.تسلیت میگم به خانواده هواداران جانباخته اون بازی.اون موقع فوتبال ایران تو آسیا یکه تاز بود.چون مربی خوبی مثل برانکو داشت.حیف که قدرشو ندونستیم.طوری شده که الآن از جوانان کویت میخور یم.ولش کن.اونم اگه یادتون بیاد که کر یمی سانتر کردو هاشمیان گلش کرد خیلی کیف میکنید
بازیه میلان لیورپول که3-3 هم خیلی قشنگ بود