[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پورحيدري: استقلال در اين شرايط خوب بسته شدهپرداخت 30 درصد از مطالبات بين بازيكنان و مديريت اعتماد ايجاد كرد.
منصور پورحيدري، سرپرست و مديرفني تيم فوتبال استقلال در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال پيرامون آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال صحبت كرد:
از روز اول در مورد مديريت فني طي صحبتهايي كه با آقايان مظلومي و دكتر فتحالهزاده داشتيم از من خواستند تا در مسائل فني كمك حال آنها باشم حتي ديروز در صحبتي كه با آقايان فتحالهزاده و نظري داشتم اعلام كردم دليلي ندارد به عنوان سرپرست تيم هم كنار تيم حضور داشته باشم اما آقاي نظري جويباري به عنوان كسي كه ساليان سال است از ايشان شناخت دارم و از باتعصبترين افرادي است كه براي استقلال زحمت ميكشد و حتي از جيبش براي تيم هزينه ميكند به اين نتيجه رسيد كه من چون كنار تيم هستم اگر روي نيمكت باشم ميتوانم از لحاظ فني بيشتر به تيم كمك كنم كه البته اين مساله مورد نظر مظلومي هم بود. در حال حاضر فكر ميكنم در هر جايي كه بتوانم براي استقلال مفيد باشم بايد به اين تيم كمك كنم.
پورحيدري ادامه داد: پرداخت 30 درصد از مطالبات بازيكنان آن هم براي اولين بار طي 10 سال اخير عليرغم فرصتهايي كه در ابتدا از دست رفت، از لحاظ روحي رواني بسيار تاثيرگذار خواهد بود و ميتواند يك اعتبار و اعتمادي بين بازيكنان و مديريت جديد را به وجود آورد.
مديرفني و سرپرست تيم استقلال افزود: تيم به لحاظ فني بسيار خوب بسته شده است و در يكي دو پست هم اگر بازيكنان مورد نظر جذب شوند تيم كامل خواهد شد و كمبودها برطرف خواهد شد. شخصا چند جلسه از تمرينات تيم را از نزديك ديدهام و بچهها بسيار باانگيزه و منسجم عمل ميكنند و كادرفني با بازيكنان انسجام خوبي به دست آوردهاند و مجموعه استقلال به خوبي در حال پيشرفت است. به هر حال هنوز در دوران بدنسازي هستيم و بايد به لحاظ فني مدتي صبر كنيم تا با انجام چند بازي تداركاتي مشكلات به حداقل برسد و كمبودها مشخص شود. بايد بپذيريم تغييرات كلي در اين باشگاه به وجود آمده و چنين تغيير و تحولي از مديريت تا بازيكنان و كادرفني، بيسابقه بوده است.
بايد صبوري بيشتري به خرج داد، بازيكنان جديد زيادي جذب تيم شدهاند و نبايد انتظار و توقع زيادي براي ايجاد هماهنگي زياد داشته باشيم. همه بايد كمك كنند تا اين زمان مورد نياز بگذرد و بازيكنان جديد هم اضافه شوند و تيم شكل بگيرد. در نهايت معتقدم تا نيم فصل بايد حوصله كنيم تا استقلال به شرايط آرماني برسد. در استقلال فقط مسائل فني مهم نيست بلكه مسائل روحي و رواني و حاشيهاي هم نقش بسزايي در پيشرفت تيم دارد، در فوتبال ما مسائلي وجود دارد كه كاملا در فوتبال تاثيرگذار است، چنانچه ارتباط روحي و رواني خوبي ميان بازيكنان و كادرفني ايجاد نشود تبعات سختي براي يك تيم حادث ميشود.
الان استقلال نياز به يك خودباوري دارد، بازيكنان بايد به اين خودباوري برسند كه در تيم بزرگ و قدرتمندي هستند و ايجاد اين خودباوري در ميان بازيكنان وظيفه كادرفني است كه بايد انجام شود.
پورحيدري در مورد وضعيت فني نفرات جديد استقلال گفت: آشوبي بازيكن خود استقلال بوده و در رده اميد با امثال جباري هم بازي بوده است، بازيكن بسيار موثري است، شايد در ظاهر چنين به نظر نرسد و بازياش نماي خاصي نداشته باشد اما بسيار مفيد است و به كمك استقلال خواهد آمد. مبعلي هم بازيكن بسيار توانمندي است و همه به خصوصيات فني او آشنا هستند. مبعلي ابتدا نياز به زمان بيشتري دارد چون مدتي در ايران بازي نكرده و بايد مجددا با شرايط بازي در ليگ خود را وفق بدهد. شيرزاد هم دو سال در پاسهمدان با او كار كردم. بازيكن بسيار متعصب و در خدمت تيم است. ميداوودي سال قبل با اينكه مشكلاتي در باشگاهش داشت ولي باز هم يك بازيكن شاخص بود و از نظر روحي رواني بازيكن بزرگي است و بايد سال قبل را كاملا فراموش كند.
منصور پورحيدري ادامه داد: در حال حاضر كمبودي در جناح راست داريم و كادرفني هم در تلاش است بازيكني را جذب كند كه براي تيم موثر باشد. در جناح چپ هم بايد تيم كاملتر شود با اينكه شيرزاد و يوسفي حضور دارند باز هم نياز به يك بازيكن جديد در آن پست هم داريم چون استقلال تيمي است كه بيشتر بازيهاي خود بايد در حمله كار كند و اين انتظاري است كه از استقلال ميرود.
متاسفانه يكسري بازيكن مصدوم نظير سيدصالحي، روانخواه و شكوري را هم داريم كه در حال حاضر نميتوانند به تيم كمك كنند. احساس ميكنم در نوك حمله هم كمبود داريم. فرهادمجيدي هم دچار مصدوميتي است كه بايد مداوا شود و در اردوي سرعين همراه تيم نخواهد بود. به هرحال در نوك حمله بايد طوري برنامهريزي كنيم كه يك نيرو به تيم اضافه شود چون سيدصالحي فعلا نميتواند به تيم كمك كند. در نهايت بايد گفت فعلا روي بازيكنان مصدوم نميتوانيم حساب باز كنيم.
پورحيدري پيرامون اردوي اتريش و جدايي مليپوشان از استقلال گفت: اولا بايد بپذيريم كه همگي، چه باشگاهها و چه تيم ملي در برنامهريزي ضعيف هستيم. ثانياً گاهي برنامهريزي را داريم اما دير عمل ميكنيم. ثالثاً ما به باشگاهها اهميت نميدهيم. اگر اطمينان ميان باشگاهها و تيم ملي به وجود بيايد و همكاران در تيم ملي و باشگاه يكديگر را بپذيرند و اعتماد متقابل ايجاد شود عقيده دارم مشكلات ما بسيار كمتر خواهد شد. در زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم، روز يكشنبه با دانمارك بازي داشتيم، با تعاملي كه با باشگاهها صورت داديم پنجشنبه ليگ را برگزار كرديم، جمعه پرواز كرديم و يكشنبه مسابقه داديم و با دانمارك مساوي كرديم. در حال حاضر باشگاهها در بدنسازي هستند و موقع مناسبي براي اردوي تيم ملي نيست! اين جدا شدن بازيكنان قطعاً به باشگاهها ضرر خواهد زد.
به هرحال تيم ملي مملكت است و بايد به تيم ملي كمك كنيم. در هر صورت تلاشهايي انجام شده و اين زمان براي اردو مهيا شده است اما بهتر بود از قبل با هماهنگي باشگاهها صورت ميگرفت. من معتقدم بايد به تيم ملي كمك كرد و باشگاه استقلال عليرغم ضرري كه متوجهاش ميشود بازيكنانش را در اختيار تيم ملي قرار خواهد داد.
سرپرست تيم استقلال در مورد اتفاقات اخير پيرامون باشگاه استقلال گفت: قبلا اشاره كردم در فوتبال حرفهاي هر فردي ميتواند براي خودش تصميم بگيرد و اين مسائل در فوتبال حرفهاي وجود دارد و كسي نميتواند در تصميم يك بايزكن دخالتي بكند. هر بازيكني براي آيندهاش و تامين زندگي خود بايد تصميم درستي بگيرد.
آقاي قلعهنويي هم تصميم گرفت كه امسال به استقلال نيايد علرغم همه اصرارهايي كه شد بيايند بنا به هر دليلي تشخيص دادند كه در سپاهان بماند. اين بحثها در فوتبال حرفهاي كاملا طبيعي است. اين مشكل بايد در فوتبال حرفهاي ما كاملا حل شود و جايي نداشته باشد. من اين ماجرايي كه الان اتفاق افتاده ميدانم چرا و چگونه رخ داده است، اما هيچ بحثي از طرف باشگاه استقلال نبوده است. من و مظلومي اصلا صحبت خاصي انجام نداديم. من تنها حرفي را گفتم كه الان زدم كه در فوتبال حرفهاي افراد آزاد هستند كه انتخاب كنند. به هر حال باز هم استقلال تا ابد استقلال است حتي اگر نيمي از تيمش هم از بين برود. در اين داستان ساير رقبا در حال بهرهبرداري هستند، آنها در اردوهاي خارجي خود هستند اما ما نتوانستيم حتي به اردوي خارجي برويم چون زمان نداشتيم. اما چون استقلال هميشه استقلال است.
در نهايت باز هم ميگويم در اين وسط ساير رقبا نفع ميبرند و از آن سود ميبرند.
پورحيدري در انتها گفت: از هواداران تشكر ميكنم كه در اين شرايط سخت ما را حمايت ميكنند. به عنوان يك برادر از هواداران ميخواهم در شروع مسابقات به هيچ فردي يا تيمي بياحترامي نكنند و اين خواهش من از آنهاست. هرچند ميدانم خيلي از وقايع اخير ناراحت شدند. استقلال امسال نياز به حمايت دارد و باز هم تاكيد مي كنم به كسي كاري نداشته باشند و با حوصله باشند و به ديگران نگاه نكنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]