-
مصاحبه آرش برهانی
برهانى: موفقيت استقلال ربطى به گل هاى من ندارد
دوست دارم اميرخان مربى تيم ملى شود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با ۲ گلى كه مقابل ملوان به ثمر رساند خود را به مرز ۲۱ گل عنايتى رساند تا در آستانه بر جاى گذاشتن يك ركورد تاريخى قرار گيرد. آرش درست ساعاتى كه خود را آماده حضور در فرودگاه و پرواز به سوى قطر مى كرد پاسخگوى سؤال هاى ما در مورد استقلال و تيم ملى بود.
*سلام آقاى برهانى، مقابل ملوان به يك پيروزى پرگل دست يافتيد، در مورد اين ديدار صحبت مى كنيد…
بازى بسيار خوبى بود. فكر مى كنم اگر نيمه اول به گل نمى رسيديم كار براى ما مشكل مى شد اما خوشبختانه بچه ها هوشيار بودند و در نهايت توانستيم ۳ امتياز اين ديدار را تصاحب كنيم.
*از قبل برنامه اى براى كسب پيروزى پرگل داشتيد
به هيچ وجه. ما از ابتداى بازى به قصد ۳ امتياز وارد ميدان شديم و روى نتيجه تمركزى نداشتيم. در كل فكر مى كنم اين نمايش خوب بچه ها بود كه موفق شديم به پيروزى پرگل برسيم.
*استقلال پس از چند بازى ضعيف يكبار ديگر قدرت بالاى خود را به رخ حريفان كشيد، دليل اصلى اين آمادگى را در چه موضوعى مى بينى
خب در اين تعطيلات ريكاورى خوبى انجام داده و از سوى ديگر تمرينات منظم و با برنامه اى را زيرنظر كادر فنى برگزار كرديم كه در نهايت توانستيم بهتر از چند بازى گذشته بازى كرده و قدرت استقلال را نمايان كنيم.
در ظاهر ملوانى ها چيزى براى ارائه نداشتند، خودت اين تيم قديمى را چطور ديدى
ملوانى ها تيم بسيار جوانى هستند كه از ابتداى اين بازى براى كسب امتياز وارد ميدان شده بودند اما جوانى آنها حريف تجربه ما نشد تا در نهايت اين تيم خوب و يكدست را با شكست بدرقه كنيم.
*ذوبى ها هم مقابل پيام پيروز شدند تا گره قهرمانى كورتر از گذشته شود، وضعيت قهرمانى استقلال را چطور مى بينى
ما كارى به ذوب نداريم. 3 بازى ديگر تا پايان ليگ پيش رو داريم و بچه ها به اين موضوع واقفند كه اين بازى ها را بايد با كسب ۳ امتياز پشت سر بگذاريم. به همين دليل فكر نمى كنم كار به جايى كشيده شود كه قهرمانى استقلال مرتبط با نتايج ذوب آهن باشد، قهرمانى ما در دستان خودمان است و توجهى به بازى هاى ذوب نداريم.
*مثل اكثر بازى هاى اين فصل كه در گلزنى موفق بودى مقابل ملوان هم ۲ گل زيبا به ثمر رساندى، در مورد گل هاى خودت صحبت كن...
در اين دو سه هفته گذشته در تمرينات روى سانتر از جناحين كار كرده بوديم و مثل اين گل ها را بارها و بارها در تمرينات زده بودم. به همين دليل فكر مى كنم اين گل ها مرور تمرينات ما بود كه خوشبختانه در زمين مسابقه به اجرا درآمد.
*پس از به ثمر رساندن گل دوم به سمت مجيدى رفتى، چيزى به او گفتى
رفتم تا از او به خاطر پاس زيبايش تشكر كنم، در كل خيلى دوست داشتم آقا فرهاد هم در اين بازى گل بزند اما متاسفانه اين موضوع اتفاق نيفتاد.
*آمار گل هاى خود را به ۲۰ رساندى، ابتداى فصل فكر مى كردى بتوانى اين قدر گل بزنى
من زحمات همه بچه ها را به گل تبديل كردم. اگر بچه ها من را تقويت نكنند به هيچ عنوان نمى توانم گلزنى كنم در ضمن اصلا قصد ندارم موفقيت استقلال را به گل هاى خودم ربط دهم به همين دليل هيچ جا در مورد گلزنى هايم صحبتى نمى كنم.
*ركورد گلزنى در ليگ برتر متعلق به رضا عنايتى با ۲۱ گل زده است، تا چه اندازه به شكستن اين ركورد فكر مى كنى
من با رضا رفيقم و خيلى خوشحالم كه ركورد گلزنى در ليگ در دستان يك استقلالى است. در كل بيشتر به موفقيت استقلال فكر مى كنم تا شكستن ركورد گلزنى.
*راى بازى مقابل عربستان از سوى دايى به اردو دعوت نشدى و در نهايت سرمربى تيم ملى از سمت خود بركنار شده در مورد تغيير و تحولات تيم ملى چه نظرى دارى
فكر مى كنم بايد به دايى بيشتر فرصت داده و به او تا پايان مسابقات اعتماد مى كردند. تيم ما خيلى خوب بازى مى كرد اما متاسفانه روى بدشانسى بازى هاى خود را واگذار كرديم، در كل اگر تيم بد بازى مى كرد مى شد اين حق را به مسؤولان داد كه دايى را اخراج كنند اما فكر مى كنم مسؤولان بايد پاى سرمربى تيم ملى ايستاده و از او حمايت مى كردند.
*به نظرت در مقطع فعلى مربى ايرانى مفيدتر است يا خارجى
به نظر من در اين شرايط مربى ايرانى باشد بهتر است چرا كه از تك تك بازيكنان شناخت دارد و مى تواند تيم را بهتر ارنج كند. در ضمن مربى خارجى براى شناسايى بازيكنان به زمان زيادى نياز دارد و ما در حال حاضر اين فرصت را نداريم كه در اختيار مربيان خارجى قرار دهيم.
*حتما شنيده اى كه قلعه نويى هم يكى از كانديداهاى مربيگرى در تيم ملى است، دوست دارى با او در تيم ملى كار كنى
بله، چرا دوست نداشته باشم اميرخان سرمربى تيم ملى شود. به شخصه علاقه بسيارى دارم تا زيرنظر قلعه نويى در تيم ملى كار كنم و به نظرم اميرخان هم مى تواند هدايت تيم ملى را در دست گرفته و اين تيم را به سوى جام جهانى رهنمون سازد.
*با توجه به كسب يك امتياز از ۲ ديدار گذشته خود در ليگ قهرمانان بازى مقابل ام صلال را چطور مى بينى
بازى بسيار سختى است. فكر مى كنم از امروز كادر فنى آناليز اين تيم قطرى را آغاز كرده و نقاط ضعف و قوت آنها را به ما گوشزد خواهند كرد. خودم اميد بسيارى به پيروزى در اين ديدار دارم و تمام سعى و تلاش خود را انجام مى دهم تا بتوانيم با كسب ۳ امتياز وضعيت خود را در جدول مسابقات بهبود بخشيم.
ZOOM
آقاى گلى كه جايى در ليست تيم ملى ندارد
آرش برهانى را هم بايد جزئى از تصميمات منحصر به فرد دايى در دوران حضور خود در تيم ملى به خصوص تقابل با عربستان بدانيم. بازيكنى كه با به ثمر رساندن ۲۰ گل زده در آستانه ثبت يك ركورد تاريخى قرار دارد از سوى دايى جايى در ليست تيم ملى براى بازى با عربستان پيدا نمى كند و آن وقت مهاجمانى پيراهن تيم ملى را بر تن مى كنند كه از نظر اخلاقى و فنى در حد بسيار پايين ترى از برهانى قرار دارند
-
مصاحبه مجتبی جباری
-
مصاحبه اردشیر قلعه نوعی
تا ۱۰ سال ديگر هم هافبكى مثل جبارى نمى آيد!
قلعه نويى: قسم مى خورم بحث تبانى صحت ندارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امير قلعه نويى، سرمربى استقلال در تمرين ديروز تيمش در مصاحبه با خبرنگاران و محمود نظر، خبرنگار ابرار ورزشى صحبت هاى جالبى را به زبان آورد كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• از بازى با ام صلال و شكست استقلال در اين ديدار بگوييد.
- آن بازى تمام شد. دوست ندارم در مورد اتفاقات تلخى كه در گذشته رخ داده صحبت كنم و فقط به آينده مى انديشم.
• چرا استقلال در آسيا آنطور كه بايد نتايج خوبى نگرفته است؟
- سؤال خوبى بود. ما به ۲ دليل در ليگ قهرمانان آسيا نتايج مطلوبى كسب نكرديم ؛ عدم تجربه و بدشانسى. ما ۷ سال در رقابت هاى ليگ قهرمانان حضور نداشتيم و به همين خاطر بازيكنان تجربه زيادى براى مواجهه با رقيبان نداشته اند. جدا از اين مساله در ۳ بازى اخير
بدشانسى گريبان ما را گرفته است. با اين حال اميدوارم در ۳ بازى آينده نتايج بهترى كسب كنيم و هواداران از ما خشنود گردند.
• فكر نمى كنيد كسب چنين نتايجى در ليگ قهرمانان آسيا روى قهرمانى استقلال در ليگ هم اثرگذار باشد؟
- خير، بازيكنان ما به اين خودباورى دست يافته اند كه مى توانند در ليگ قهرمان شوند. ما در حال حاضر شانس اول قهرمانى هستيم و فكر مى كنم مى توانيم تا پايان فصل صدرنشينى را حفظ كنيم و به اميد خدا قهرمان شويم.
• مجتبى جبارى سرانجام به تمرينات تيم بازگشت. در اين خصوص صحبت كنيد.
- جبارى هافبك بسيار خوبى است. شايد تا ۱۰ سال ديگر هم هافبكى با قابليت هاى جبارى به فوتبال ايران وارد نشود. او بايد قدر خودش را بداند. با اين حال او اشتباهى را مرتكب شد و جزاى كارش را نيز ديد.
• بحث تبانى شما در سال ۸۳ سروصداهاى زيادى در جامعه فوتبال داشته است. در اين مورد چه نظرى داريد؟
- قسم مى خورم كه چنين مسائلى صحت ندارد. به جان ۲ فرزندم افرادى هستند كه نمى خواهند استقلال قهرمان شود. معتقدم مردم خوزستان آنقدر شعور دارند كه بفهمند چنين مسائلى صحت ندارد. نمى دانم چرا اين مسائل را بعد از ۳ سال مطرح مى كنند. همه اين افراد را به خدا واگذار مى كنم و از آنها نخواهم گذشت. من يكى از پرافتخارترين مربيان ايران هستم و اين مسائل كارنامه مرا خراب نمى كند. در حال حاضر به قهرمانى استقلال در ليگ مى انديشم و اين مسائل برايم اهميتى ندارد.
• در رابطه با انتخاب محمد مايلى كهن به عنوان سرمربى تيم ملى چه عقيده اى داريد؟
- اين درست نيست كه ما يك مربى را با به به و چه چه بياوريم و بعد از مدتى او را از كار بركنار كنيم. در مورد مايلى كهن هم بايد بگويم او پتانسيل بردن تيم ما به جام جهانى را دارد و برايش آرزوى موفقيت مى كنم.
• درخصوص سرمربيگرى تيم ملى با شما صحبتى شده بود؟
- بله، صحبت هايى انجام گرفت اما من همه چيز را به واعظى آشتيانى واگذار كردم. حالا كه سرمربى انتخاب گشته تمام فكر و ذكرم قهرمانى استقلال در ليگ است و به موضوع ديگرى نمى انديشم.
-
مصاحبه مجتبی جباری
از او معذرت مى خواهم
جبارى: قلعه نويى را به عنوان يك معلم خوب قبول دارم
مجتبى جبارى پس از دورى چند روزه از استقلال سرانجام به تمرينات اين تيم بازگشت. وى در بازگشت به تمرينات صحبت هايى را مطرح كرد كه خواندن آن خالى از لطف نيست. گفت وگوى ما با جبارى را در ذيل بخوانيد:
• در جلسه كميته انضباطى باشگاه چه اتفاقاتى رخ داد؟
- نشست بسيار خوبى بود. پس از دقايقى صحبت باشگاه در مورد من رأى صادر كرد و من هم به راحتى اين رأى را پذيرفتم.
• يعنى مشكلاتت با قلعه نويى به طور كامل برطرف شد؟
- من از ابتدا هم با اميرخان مشكلى نداشتم. من قلعه نويى را به عنوان يك معلم خوب قبول دارم. وى همواره برايم قابل احترام است. سوءتفاهماتى وجود داشت كه حل شد. از او معذرت خواهى كردم و همه چيز مرتفع گشت.
• در اين مدتى كه نبودى، نتايج استقلال را دنبال مى كردى؟
- بله، هر وقت استقلال نتيجه مطلوبى كسب نمى كرد واقعاً دلم مى گرفت. جدا از اين مساله با اين كه در تمرينات استقلال حضور نداشتم اما به صورت اختصاصى تمرين كرده ام و از نظر بدنى نيز در شرايط خوبى قرار گرفته ام.
• گفته مى شود براى فصل آينده با پرسپوليس به توافق رسيده اى. درست است؟
- اصلاً صحت ندارد. من با پرسپوليس هيچ مذاكره اى نداشتم پس چگونه با اين تيم به توافق رسيده ام. واقعاً زشت است كه چنين مسائلى مطرح مى شود. دوست ندارم وارد حاشيه شوم و به همين خاطر اصلا دنبال اين قضايا نيستم.
• استقلال از گروه آسيايى خود صعود مى كند؟
- هنوز ۳ بازى باقى مانده است و مى توانيم با كسب نتايج مطلوب در اين رقابت ها از گروه خود صعود كنيم. چاره اى جز پيروزى در اين ۳ بازى نداريم.
• بازى با فولاد را چطور مى بينى؟
- اين ديدار بسيار سخت است. همه ما به خوبى مى دانيم كه نبايد فولاد را دست كم بگيريم. مى رويم تا بازى خوبى را انجام دهيم و ۳ امتياز را نيز به دست آوريم.
• در اين ديدار بازى مى كنى؟
- اگر اميرخان صلاح بداند بله.
-
مصاحبه فرهاد مجیدی
اگر صعود كنيم، قهرمان آسيا مى شويم
مجيدى: سرنوشت قهرمانى دست خودمان است، نه فولاد
كاپيتان استقلال ترجيح مى دهد در شرايط حساس تيمش وارد حاشيه نشود. فرهاد مجيدى سرنوشت قهرمانى ليگ را در تلاش و اتحاد بازيكنان استقلال مى داند. او هنوز هم به صعود تيمش به مرحله بعد بازى هاى آسيايى اميدوار است. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد.
• در چندبازى اخير استقلال به صورت ثابت براى تيمت به ميدان نرفتى؟
- خب اين كادر فنى است كه در اين خصوص تصميم مى گيرد. من بازيكن هستم و بايد تابع تصميمات مربيانم باشم.
• يعنى ازنيمكت نشينى ات ناراحت نيستى؟
- به حاشيه ها توجهى ندارم. الان هم فقط به موفقيت استقلال فكر مى كنم. با تلاش و انگيزه بيشتر به انجام تمرين مى پردازم تا انشاء الله نظر كادر فنى را به سوى خود جلب كنم.
• براى بازى با فولاد چقدر آماده هستيد؟
- آنقدر كه صدر جدول را از دست ندهيم. مافقط به كسب امتياز در اهواز فكر مى كنيم. خوشبختانه شرايط تيم مان هم خوب است تا انشا ء الله با انگيزه و روحيه بالا به مصاف حريف خود برويم.
• شناخت تان از تيم جلالى چقدر است؟
- فولاد تيم خوبى است. آنها هميشه زيبا فوتبال بازى مى كنند. بازيكنان اين تيم هم با هوش و تكنيكى هستند. اما ما نياز به امتياز داريم وچاره اى جزء شكست دادن اين تيم نداريم. من اميدوارم بتوانيم مزد زحماتمان را در اهواز بگيريم تا انشاء الله با غلبه بر تيم جلالى فاصله اى تا قهرمانى نداشته باشيم.
• اين بازى چقدر در تعيين قهرمانى ليگ تأثيرگذار است؟
- سرنوشت قهرمانى دست خود ماست. اگر خوب بازى كنيم قهرمان مى شويم. اگر هم بدظاهر شويم كه صدر را از دست مى دهيم بنابراين اتحاد و يكدلى را در دستور كارمان قرار مى دهيم تا در اين چند هفته باقى مانده هم همچنان صدرنشين باقى بمانيم. هدف ما از اول فصل قهرمانى بوده كه بايد در پايان هم به اين هدف دست پيدا كنيم.
• چقدر در بازى هاى آسيايى شانس صعود داريد؟
- هيچ چيز تمام نشده است. همه ما استقلالى ها معتقد هستيم كه هنوز هم شانس صعود داريم. اگر به مرحله بعد صعود كنيم حتماً قهرمان آسيا مى شويم. گروه ما به عنوان گروه مرگ معرفى شده، به همين دليل من مطمئنم اگر از اين مرحله صعود كرديم براى رسيدن به عنوان قهرمانى آسيا كار مشكلى نداريم.
• خودت سابقه ملى پوش بودن را در زمان سرمربيگرى مايلى كهن دارى، نظرت در ارتباط با انتخاب وى به عنوان سرمربى تيم ملى چيست؟
- او مربى خوبى است كه قطعاً تجربه بالايش به تيم ملى كمك زيادى مى كند. مايلى كهن مى تواند بامديريتش تيم ملى را جمع كند. من فكر مى كنم ما با ايشان شانس صعود به جام جهانى را داشته باشيم اما با اين حال بايد منتظر آينده بود. آرزوى هر ايرانى صعود تيم ملى به جام جهانى است و من اميدوارم اين اتفاق عملى شود.
-
مصاحبه میثم منیعی
آمادگى خودم را نشان دادم
منيعى: مى توانستيم با ۵ ، ۶ گل ام صلال را ببريم
پس از چند هفته دورى از ميادين، بالاخره ميثم منيعى مقابل ام صلال به صورت ثابت به ميدان رفت تا عملكرد قابل قبولى را هم از خود به نمايش بگذارد. پيستون چپ استقلال بر اين عقيده است كه خودش و توانايى هايش را در اين ديدار به اثبات رسانيده است. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• استقلال مقابل ام صلال باز هم ناكام نشان داد. دليل افت تيمتان را چه مى دانى؟
- نتوانستيم از فرصت هايمان استفاده كنيم. اين همه موقعيت گل داشتيم و آن وقت فقط از يكى از آنها استفاده كرديم. خيلى ناباورانه هم گل خودريم. همه اين مسائل دست در دست هم داد تا به جاى ۳ امتياز يك امتياز را از آن خودمان كنيم.
• چرا استقلال مقابل ام صلال به تساوى رسيد آن هم در شرايطى كه فقط به ۳ امتياز بازى نياز داشت؟
- من فكر مى كنم سطح كيفى اين بازى خيلى بهتر از آن ديدارهايى بود كه ما با اختلاف ۳ ، ۴ گل حريفان را شكست مى داديم ما مقابل ام صلال خيلى خوب بازى كرديم. به نسبت حريفانمان خيلى هم از لحاظ كيفى بهتر ظاهر شديم اما متأسفانه از فرصت هاى گلزنى مان استفاده نكرديم. اگر آن همه فرصت به گل تبديل مى شد ما حتى مى توانستيم با اختلاف ۵،۶ گل ام صلال را شكست دهيم.
• استرس و فشار مانع گلزنى شما شد. درست است؟
- هرچه به انتهاى فصل مى رويم ، وضع بدتر مى شود. انتظارات از ما بالا است و همين باعث شده به دنبال برآوردن انتظارات نتوانيم خودمان را نشان دهيم مى خواهيم شرمنده هواداران استقلال نشويم و به همين دليل توان خود را براى گلزنى بالا مى بريم. اما متأسفانه عطش ما براى گلزنى، سبب بالا رفتن استرس و فشار تيمى هم مى شود تا در نهايت همين مسأله مانع برترى و موفقيت ما در ميدان باشد.
• چرا تا به حال نتوانستيد با اين مسأله مبارزه كنيد؟ چرا استقلال به آرامش نمى رسد؟
- همه چيز در زمين بازى تغيير پيدا مى كند. قبل از بازى ما نه استرس داريم و نه فشار اما متأسفانه در جريان بازى نمى توانيم خودمان را نشان بدهيم. با اين حال اميدوارم آرامش دوباره به استقلال بيايد تا تمام مشكلات ما حل شود.
• پس از چند هفته نيمكت نشينى مقابل ام صلال به ميدان رفتى.
- فكر مى كنم پس از ۳ ماه به صورت فيكس براى استقلال بازى كردم. تمام تلاشم هم اين بود در زمين خودم را نشان دهم تا جايى براى انتقاد باقى نماند.
• با توجه به عملكرد خوبى كه از خودت نشان دادى، فكر مى كنى مقابل پيام به ميدان بروى؟
- به هر حال من فكر مى كنم آمادگى خودم را نشان داده ام. حالا همه چيز به نظر كادر فنى برمى گردد. اگر آنها صلاح بدانند من را مقابل پيام هم به صورت ثابت به ميدان مى فرستند و اگر هم نه كه از روى نيمكت براى موفقيت استقلال دعا مى كنم.
• بازى با پيام را چطور مى بينى ؟
- بازى خيلى حساس است. ما هم با تمام توانمان به مشهد مى رويم تا با پيروزى بر پيام، منتظر لغزش ذوب آهنى ها بمانيم.
• احتمال قهرمانى استقلال را چقدر مى دانى؟
- ما به قهرمانى تيممان اميدوار هستيم، چرا كه قانون فوتبال به غير پيشين نبودن آن است.
-
مصاحبه امید روانخواه
مى توانم ۹۰ دقيقه بازى كنم
روانخواه : منتظر خبر باخت ذوب آهن در اهواز هستيم
اميدرضا روانخواه به شكست ذوب آهن مقابل فولاد اميدوار است. او انگيزه بازيكنان اهوازى را دليلى بر اين خوش بينى اش مى داند.هافبك فيروزآبادى استقلال از توانايى هاى خود براى حضورى ثابت در تيمش حرف مى زند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• مقابل ام صلال به مساوى رسيديد تا سومين تساوى پى در پى خود را طى ۲ هفته رقم بزنيد. دليلش را چه مى دانى؟
- ما فقط به يك برد نياز داشتيم تا همه چيز عوض شود. اگر در اهواز مقابل فولاد به پيروزى رسيده بوديم اين برد مى توانست در بازى هاى آسيايى هم تأثيرگذار باشد اما متأسفانه همه چيز دست در دست هم داد تا ما پشت سر هم با بدشانسى مواجه شويم.
• استرس و فشار چقدر در نتايج اخير استقلال مؤثر بوده است؟
- مى توانم بگويم چيزى حدود ۸۰ درصد از دليل افت تيمى ما به اين مسأله برمى گردد. اگر ما اينقدر استرس نداشتيم الان بازى هاى مساوى ما با پيروزى تغيير پيدا كرده بود اما متأسفانه استرس بالاى تيمى سبب شد تا نتوانيم آن انتظارات لازم را در زمين برآورده كنيم.
• چرا در زمين اينقدر استرس داريد؟
- خب در چند بازى اخير ما به ۳ امتياز نياز داشتيم. چاره اى هم جز برد نداشتيم. در تيم بزرگى به نام استقلال بازى مى كنيم كه همه از آن انتظار پيروزى دارند. همين لزوم كسب نتيجه باعث شد تا ما براى گلزنى دغدغه زيادى داشته باشيم. عجولى ما براى باز كردن دروازه حريفان هم سبب بالا رفتن استرس و فشار شد كه متأسفانه به هر درى هم زديم بسته ماند.
• با توجه به شرايط حال حاضر استقلال فكر مى كنى مقابل پيام بتوانيد به پيروزى برسيد؟
- نبايد نتايج زحمات يك فصلمان را بر باد بدهيم. از اول فصل بهترين نتايج را كسب كرديم، حالا هم بايد ماحصل كوشش هاى خود را ببينيم. ما فقط به دنبال كسب ۳ امتياز بازى به مشهد مى رويم. پيروزى مقابل پيام كار آسانى نيست اما ما بايد با تمام قوا اين تيم را شكست دهيم تا در پايان ۹۰ دقيقه منتظر خبر شنيدن باخت ذوب آهن در اهواز باشيم.
• فكر مى كنى فولاد بتواند ذوب آهن را شكست دهد؟
- من نسبت به اين مسأله خيلى اميدوار هستم. در اين چند روز با چند تن از بازيكنان فولاد كه صحبت مى كردم، همه از انگيزه خود براى پيروزى مقابل ذوب آهن حرف مى زدند. با انگيزه و آمادگى كه من از آنها ديدم بر اين عقيده هستم كه فولاد توانايى غلبه بر ذوب آهن را دارد.
• در چند بازى اخير استقلال از زمين تعويض شدى. علتش به چه برمى گردد؟
- خب من پس از ۷ ماه مصدوميت براى استقلال به بازى گرفته شدم. در هر بازى هم توانايى به ميدان رفتن را در خودم مى بينم. توانايى حضور تا دقيقه ۹۰ بازى را هم دارم و بر اين عقيده هستم كه هيچ فاصله اى با زمان قبل از مصدوميتم ندارم اما با اين حال تابع تصميم كادر فنى هستم. هر وقت آنها دستور دهند به ميدان مى روم و طبق صلاحديد آنها هم از زمين خارج مى شوم.
• قراردادت با استقلال رو به اتمام است. چه تصميمى در اين خصوص دارى؟
- خب در استقلال روزهاى خوبى را سپرى كردم و بيشتر ترجيح مى دهم در خدمت اين تيم باشم. با اين حال بايد فصل به پايان برسد تا من هم مذاكرات خودم را آغاز كنم. انشاءالله در صورت توافقات لازم در استقلال ماندنى مى شوم.
-
مصاحبه مهدی اميرآبادى
در اهواز اتفاقات زيادى مى افتد
اميرآبادى: بهترين بازى خود را در مشهد انجام مى دهيم
مهدى اميرآبادى بر اين عقيده است كه در روز آخر فصل اتفاقات زيادى قرار است در فوتبال ايران رخ دهد كه بيشتر اين اتفاقات به اهواز و بازى ذوب آهن برمى گردد. اوقهرمانى استقلال را دور از دسترس نمى داند. گفت وگو با او را مى خوانيد:
• شانس قهرمانى استقلال چقدر است؟ به قهرمانى تيمت اميدوار هستى؟
- هنوز شانس ما با ذو ب آهن برابر است. اگر قرار بر پيش بينى ها بود كه قهرمان ليگ را پايان فصل معرفى نمى كردند. در فوتبال هر اتفاقى ممكن است رقم بخورد و من با توجه به اين مسأله فكر مى كنم همه چيز در روز آخر به هم بخورد.
• يعنى فكر مى كنى ذوب آهن به فولاد ببازد و شما با برترى مقابل پيام قهرمان شويد؟
- درست است. به عقيده من فولاد توانايى غلبه بر ذوب آهن را دارد. آنها با بازى كه مقابل ما نشان دادند ثابت كردند كه توانايى مقابله با تيم هاى بزرگ را دارند. اينطور كه من شنيدم فولادى ها براى غلبه بر ذوب آهن انگيزه زيادى دارند. با اين وجود مطمئنم در اهواز اتفاقات زيادى مى افتد، تا اصفهانى ها برخلاف پيش بينى ها بازنده ميدان باشند.
• پيام به امتياز اين بازى نياز دارد. با اين وجود فكر مى كنى بتوانيد اين تيم را شكست دهيد؟
- ما براى قهرمانى به ۳ امتياز اين بازى نياز داريم. در مشهد هم فقط بازى خودمان را انجام مى دهيم و هيچ توجهى به نتيجه بازى ذوب آهن نداريم. اگر حواسمان به اهواز برود نمى توانيم بازى مدنظرمان را مقابل پيام به نمايش بگذاريم. به همين دليل به ذوب آهنى ها هيچ كارى نداريم تا انشاء الله بهترين بازى خود را مقابل پيام به نمايش بگذاريم.
• با توجه به حساسيت بازى استرس وفشار ندارى؟
- خب اين چيزها در فوتبال طبيعى است و ما بايد به هر شكل ممكن با آن مبارزه كنيم. اگر با استرس به زمين وارد شويم كه راه پيروزى خودمان را دشوار مى كنيم. اميدوارم در مشهد با آرامش كامل وارد ميدان شويم تا همين مسأله سبب پيروزى مان در خانه حريف شود.
• مقابل پيام بازى مى كنى؟
- همه چيز بستگى به نظر اميرخان دارد. من در بازى با ام صلال هم مصدوم نبودم و تنها طبق نظر كادر فنى نيمكت نشين شدم. در اين چند روز تمرينات خوبى را دنبال كرده ام و مشكلى هم براى به ميدان رفتن ندارم. اگر كادر فنى صلاح بدانند براى استقلال بازى مى كنم.
-
مصاحبه حسین گاظمی
استرس پيام بيشتر از ماست
كاظمى : با قهرمانى به تهران بر مى گرديم
حسين كاظمى كه در يكى ، دو بازى اخير استقلال فرصت هاى گلزنى زيادى را از دست داده ، اميدوار است در بازى امروز بتواند به عنوان مهره اى تأثير گذار به ميدان برود . هافبك استقلال به قهرمانى تيمش در مشهد اميد زيادى دارد . گفت و گوى ما با او را بخوانيد.
•آخرين بازى اين فصل را بايد در مشهد برگزار كنيد . مقابل پيام به پيروزى مى رسيد؟
- همه هدف ما پيروزى در اين بازى است . كارى هم به نتيجه بازى ذوب آهن نداريم . فقط براى ۳ امتياز اين بازى به ميدان مى رويم تا حتى در صورت قهرمان نشدنمان هم فصل را با پيروزى به اتمام برسانيم.
•پيام براى فرار از سقوط با تمام قوا به مصاف شما مى آيد. همين مسأله مانع برترى استقلال نمى شود؟
- اتفاقا من فكر مى كنم اين مسأله به ضرر پيامى ها تمام شود! استرس آنها الان خيلى بيشتر از ماست. به همين دليل آن ها طبيعتاً تحت تأثير جو بازى قرار مى گيرند.
•و حتماً به عقيده تو استقلال در اين چند هفته هم به دليل وجود اين استرس و فشار نتوانست نتيجه گرا باشد؟
- درست است. اين استرس فقط به ضرر ما تمام شد . اگر حاشيه و فشار به سراغمان نيامده بود حتماً يكى ، دو هفته قبل از به پايان رسيدن ليگ قهرمان مى شديم اما متأسفانه اين حاشيه ها فقط به ضرر ما تمام شد تا به هنگام زدن ضربات آخر آرامش لازم را نداشته باشيم.
•چقدر امكان قهرمانى استقلال وجود داد؟
- ما براى قهرمانى به مشهد مى رويم و تمام اميدمان هم اين است كه با جام به تهران برگرديم . هيچ بعيد نيست كه ما پيش بينى ها را به هم بزنيم و عنوان قهرمانى ليگ را از آن خودمان كنيم.
•اما قبول كن شانس قهرمانى استقلال كم است.
در فوتبال قانون نانوشته زياد است و هيچ وقت نمى توان از قهرمانى يا ناكامى يك تيم با قاطعيت حرف زد. من فكر مى كنم لياقت ما از ذوب آهن براى كسب عنوان قهرمانى بيشتر است. اين پتانسيل قهرمانى در استقلال بيشتر ديده مى شود تا ذوب آهن . به همين دليل من اميدوارم بتوانيم به آنچه حقمان است برسيم.
• راستى با اتمام فصل در استقلال مى مانى؟
قرارداد من با استقلال ۲ ساله است و هنوز يك سال آن باقى مانده. استقلال تيم اول من است و هر چه پيشرفت داشتم از اين تيم بوده است. به همين دليل دوست دارم فصل بعد هم به عنوان مهره اى تأثير گذار در اين تيم به ميدان بروم.
-
مصاحبه آرش برهانی
فولاد تيم هاى بزرگ را شكست مى دهد
برهانى: آقاى گلى را با قهرمانى استقلال در مشهد مى خواهم
• استقلال مقابل ام صلال هم نتوانست به پيروزى دست پيدا كند دليلش را چه مى دانى؟
- هدف ما پيروزى در اين ميدان بود اما انگار شانس با ما قهر كرده است به هر درى زديم بسته بود. اين همه فرصت گلزنى داشتيم اما متأسفانه بدشانسى مانع پيروزيمان شد. من فكر مى كنم استقلال بهترين بازى اش را مقابل ام صلال انجام داد اما به آنچه مستحقش بود نرسيد.
• دليل از دست دادن اين همه فرصت گلزنى را چه مى دانى؟
- متأسفانه استرس و فشار زيادى بر روى تيم ما حاكم بود. اگر استرس نداشتيم خيلى راحت تر به گل دست پيدا مى كرديم. اين همه حاشيه و استرس باعث شد تا ما نتوانيم انتظارات را برآورده كنيم واقعاً خودمان هم شرمنده هواداران استقلال شديم.
• استقلال در بازى هاى آسيايى ناكام نشان داد. فكر مى كنى چرا در اين ديدارها ناموفق ظاهر شديد؟
- ما از بازى اول بدشانسى آورديم. اگر مقابل الاتحاد پيروزى شده بوديم همه چيز عوض مى شد مقابل الجزيره هم كه در اوج بدشانسى به تساوى رسيديم. همين عوامل دست به دست هم داد تا بازى به بازى ناكام نشان دهيم ما در بازى ها به هيچ وجه عملكرد نامطلوب از خود نشان نداديم و اتفاقاً بازى هايى كه از خودمان نشان داديم بد هم نبود فقط بدشانسى مانع پيروزهايمان شد اگر در ضربات آخردقت بيشترى به خرج مى داديم الان وضعيت استقلال اين طور نبود.
• با اين حال در ۴ بازى استقلال در آسيا ۳ گل به ثمر رساندى؟
- اين گل هاى براى من ارزش چندانى ندارد. زمانى گل هاى زده براى من شيرين بود كه استقلال را موفق مى ديدم. وقتى تيم من در بازى هاى آسيايى انتظارات را برآورده نكرده شيرينى اين گل ها از يادم مى رود. اى كاش اين گلهايى كه من در بازى هاى آسيايى زده بودم با پيروزى هاى استقلال همراه مى شد تا هم خودم را موفق ببينم و هم تيمم را.
• اگر استقلال در بازى هاى آسيايى صعود مى كرد، تو هم مى توانستى عنوان آقاى گلى ليگ را از آن خود كنى درست است؟
- تمام هدف من همين بود. دوست داشتم در بازى هاى آسيايى هم عنوان آقاى گلى ليگ را از آن خود كنم. از بازى اول هم شروع به گلزنى كردم تا در پايان با قهرمانى استقلال من هم به عنوان آقاى گل معرفى شوم اما متأسفانه ناكامى ما در بازى هاى آسيايى باعث شد تا من هم از رسيدن به اين هدف باز بمانم اما با اين حال فكر مى كنم هنوز هم ما شانس صعود داشته باشيم. اگر در ۲ بازى باقى مانده به پيروزى برسيم، امكان صعودمان ميسر مى شود. درفوتبال هيچ چيز دور از دسترس نيست ومن اميدوارم با همت بچه هاى تيم بتوانيم به اين هدف برسيم.
• مقابل ام صلال به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شدى.
- اين انتخاب هيچ لذتى براى من نداشت، من وقتى نتيجه خوب بازى كردنم را مى ديدم كه استقلال برنده اين بازى بود. با تساوى كه صورت گرفت هيچ يك از ما حال و روز خوبى نداشتيم. واقعاً از اينكه هواداران استقلال را ناراحت مى ديديم، خجالت زده بوديم. چهارشنبه روز بدى را سپرى كرديم اما با اين حال من اميدوارم كه يكشنبه تمام اين خاطرات بد به فراموشى سپرده شود.
• يعنى فكر مى كنى استقلال بتواند به قهرمانى ليگ دست پيداكند؟
- اين احتمال وجود دارد. ما با انگيزه و روحيه اى بالا به مصاف پيام مى رويم تا ۳ امتياز اين بازى را متعلق به تيم خودمان كنيم
•اما در صورت كسب پيروزى مقابل پيام باز هم سرنوشت قهرمانى در دست شما نيست.
ما به شكست ذوب آهن مقابل فولاد خيلى اميدوار هستيم. مى دانيم كه فولاد هميشه مقابل تيم هاى بزرگ خوب بازى مى كند. فولاد اگر آن بازى را كه مقابل ما به اجرا در آورد را مقابل ذوب آهن به نمايش بگذارد در پيروزى آن جاى هيچ شكى نيست تا انشاءالله با باخت ذوب آهن ما به قهرمانى ليگ دست پيدا كنيم.
• آقاى گلى تو هم ديگر مسجل شده است. از اينكه پس از يك فصل ناكامى به اين جايگاه رسيدى چه احساسى دارى؟
- واقعاً خوشحال هستم اما قطعاً لذت اين آقاى گلى وقتى زياد مى شود كه استقلال قهرمان ليگ باشد. من اميدوارم يكشنبه وقتى از آقاى گلى خوشحال باشم كه جشن قهرمانى را در مشهد بگيريم. اين آقاى گلى را من به هواداران استقلال تقديم مى كنم. چرا كه به خوبى مى دانم آن ها در اين فصل به چه اندازه با باخت هاى استقلال ناراحت شدند. از حمايت هاى آنها در اين فصل تشكر مى كنم و خوشحالم كه پاسخ حمايتهايشان را با گلزنى هايم داده ام.
• مقصد بعدى تو در فصل آينده چه تيمى است؟
- در اين ارتباط فعلاً حرفى نمى زنم. با به پايان يافتن فصل مذاكرات خود را آغاز مى كنم.