اره من هم افسوس ميخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره من هم افسوس ميخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گريه نه ولي خيلي ناراحت شدم مثل ديشب كه رئال مساوي كرد
من تا دلتون بخواد پرسپولیس باخته گریه کردم:-ang
من واسه پرسپولیس گریه زیاد کردم..!!
خاطره انگیز ترین گریه ام واسه جام حذفی پارسال بود که پرسپولیس قهرمان شد...
سر پنالتی ها وقتی پرسپولیس گل میزد از خوشحالی و اگه خراب میکرد از ناراحتی اشکم در میومد...
خاطره ی جالبی بود...با اینکه پر از استرس بود ولی دوست داشتم اون لحظه هارو...
اووووووه....تا دلتون بخواد:
1_سر پنالتی کشی پرسپولیس و صبا قم(سال پیش در جام حذفی)از استرس گریه میکردم یهنی زار میزدم هاااا اونم چه زاری!!!!!
2_وقتی رئال از بارسا در champions leage شکست خورد...
3_شکست پرسپولیس مقابل بنیادکار در ورزشگاه آزادی
من انقدر سر بازی های استقلال گریه کردم. مثل ابر بهار یعنی تنها چیزی که تحت تأثیر قرارم می ده تا اشکم در بیاد استقلاله.با بردش از خوشحالی گریه می کنم. با باختش از ناراحتی با مساویش بستگی به این داره که اگه گل نمیزدیم باخته بودیم یا گل خوردیم مساوی شد. درحالت اول از خوشحالی توی مورد دوم از عصبانیت و ناراحتی.
بازی های حذفی 3سال پیش، قهرمانی مشهد، برد دربی ها، باخت به فولاد و مقاومت آخریش هم همین حذف استقلال از آسیا با این که بردیم.
جام حذفی 4 سال پیش وقتی تو آزادی پرسپولیس 4-1 باخت به سپاهان از بس اعصابم ریخت به هم اشکم خشک شده بود به خدا.اما قهرمانی 3 سال پیشم تو دقیقه 96 گریه کردم.همیشه هم گفتم یکی از بهترین لحظات زندگیم بوده.خصوصا وقتی 110 هزار نفری دست میزدن وسرود قهرمانی رو خوندن.
تا دلتون بخواد.
اصلیاش اینا هستن:
1-سال 2005 فینال جام قهرمانانcrying::- وقتی لیورپول بازی 3-0رو به تساوی کشوند بعدم.....crying::-خیلی شدید گریه میکردمcrying::- واقعا نمیدونستم چکار کنم هنوزم وقتی بهش فکر میکنم گریم میگیره.crying::-
2-سال 2007 بازم تو فینال جام قهرمانان وقتی میلان لیورپولو زد گریه ولم نمیکرد.
3-بازم تو همون سال وقتی میلان تو سن سیرو منچسترو 3-0زد و به فینال رفت سر از پا نمیشناختم.....
4-فینال جام جهانی 2006
5-امسال وقتی میلان قهرمان شد.
6-حذف شدن ناحق ایتالیا از جام جهانی 2010
و.....
نیمه نهایی چامپیونزلیگ 2009 چلسی _ بارسلونا : وقتی اینیستا گل دقیقه 90 زد شدیدا اشک شوق بر گونه هام جاری شد !!!
:hihi::hihi::hihi:
مخصوصا وقتی که دیدم عادل فردوسی پور ( همشهریم ) رفته تو دیوار و حالش گرفته شد !!!!!!!
بازی سپاهان و پرسپولیس که قهرمان شدیم اشک شوق بود...
بازی اس اس و پرسپولیس امسال که با داوری بازی رو باختیم...
:hehee: