توتی : کورس قهرمانی تمام نشده
سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان باتجربه جلوروسی در صحبتهایی اعلام کرده که به رغم آنکه تیمش هفته گذشته موفق به کاهش فاصله اش با اینتر در صدر جدول رقابتهای سری آ نشد، هنوز دست از تلاش برای کسب عنوان اسکودتو نکشیده است.
رم در دیدار هفته قبل خود به تساوی 3-3 مقابل لیورنو دست یافت و بدین ترتیب جلوروسی با 6 امتیاز فاصله نسبت به اینتر در رده سوم جدول قرار دارد.
توتی در ستون هفتگی اش در روزنامه کوریره دلوسپورت در این رابطه نوشت:«پرونده رقابتها هنوز بسته نشده است و رقابتهای سری آ، لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا در جریان می باشند. از الان تا پایان رقابتهای فصل، هنوز بازیهای زیادی باقی هست و هر تیمی می تواند شگفتی ساز بشود.»
توتی معتقد است که هنوز زمان مشخصی برای بازگشتش به میادین ورزشی مشخص نشده است.کاپیتان جلوروسی از ناحیه زانو با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند.
او در ادامه صحبتهایش گفت:« در حال بازیابی هستم و سعی می کنم تا شرایط فیزیکی ام روز به روز بهبود یابد. قطعا دوست دارم که در زودترین زمان ممکن به ترکیب تیم بازگردم ولی این در زمان خاصی میسر خواهد شد که احتمالا در اواخر ماه مارس یا اوایل ماه آوریل خواهد بود.»