دوستان یادتون رفته دلیل اینکه چرا این بازیکن رو به عنوان بازیکن مورد علاقه تون انتخاب کردین بگین.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یادتون رفته دلیل اینکه چرا این بازیکن رو به عنوان بازیکن مورد علاقه تون انتخاب کردین بگین.
کریس رونالدو _دلایل
خوشتکنیک
خوش استیل
خوش اخلاق
موئثر وغیره...
سريع ميرم سراغ اصل مطلب.
من از مسي و كريس و تورس و .... نميدونم از ازين بچه سوسول ها متنفرم چون تو لندن بهترين ها رو داريم !!:eyvalla:
من طرفدار ميشائيل بالاك نيستم.بطور وحشتناك عاشقشم و هميشه تو رويا هام باهاش سير ميكنم.
عمو بالاك رو به دلايل زير دوست دارم:
1-نماد تضاد و قدرته
2-سبك بازيش
3-كاملا در خدمت تيمه
4-خلاقييت ،با هوش بودنش ، قدرت بدني ، شوت هاي مرگ بار و ....
5-مغرور نبودن (برعكس تصور خيلي ها )
6-آلماني بودنش ، شماره 13 ، تجربه
7-دوپا بودنش و توانايي بازي در همه سمت هافبك ها
ریکی کاکا
چون بااخلاقه
باتکنیکه
چشم نواز بازی میکنه
سخت کوشه
بعد از کاکا هم تورس و کریس رونالدو و فابرگاس جانم الهی که نره بارسلونا وگرنه مثله آنری خرابش میکنن
درضمن مسی جزء بازیکن ها حساب نمیشه فعلا هم برید دعا بجون هیگواین بکنید که نذاشته تا حالا حذف بشید مسی چیکارس تو تیم
کریس رونالدو :
1-تکنیک
2-ضربات آزاد
3-قدرت بدنی
4-کلآ منحصر به فرد...
و همچنین کاکا...
زهرا جون خیلی باهالی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفدار داش کریس به دلیل این که با توجه به شرایط سخت خانوادگی در دوران کودکی مثل مسی و رونالدینیو و مارادونا و ..... تونست خودشو به عنوان بهترین فوتبالیست جهان معرفی کنه... به همین دلیل عاشق فوتبالیست ها هستم چون این قدر با عرضه هستن که از فرش به عرش برسن.... :afarin: دلیل انتخابش سبک بازیشه...
و داش رونی که نماد قدرت وتعصبه و کلا همه جوره باهاش حال میکنم...... :eyvalla:
خوب 100% من ديگو فورلانو دوس دارم و عاشقشم و از زماني كه تو من يو بود دوسش داشتم تا الان كه داره جوابه زحماتشو ميگره و....
دلايل :
1) از خوش تيپ بودنش نگو كه تهشه
2) يه محاجم شش دانگ هست كه از پس اكثر دفاعهاي دنيا ر اومده
3) از هر دو پا ميتونه 100% استفاده كنه
4) فوقالعاده كم هاشيه
5) نديدم مغرور باشه
.
.
.
.
دنیا شیث رضایی:chakerim:
به خاطر عشق و تعصب به پرسپولیس که دیگه تو این دوره و زمونه تعصب به پیراهن کم گیر میاد
دارو ندارم عمو شيثه عمو شيثه
همه كس و كارم عمو شيثه عمو شيثه
تيغ برنده عمو شيثه عمو شيثه
شير درنده عمو شيثه عمو شيثه
هميشه برنده عمو شيثه عمو شيثه
غد و يه دنده عمو شيثه عمو شيثه
دواي دردم عمو شيثه عمو شيثه
دورت بكردم عمو شيثه عمو شيثه
خوش اخلاق؟ واقعا گفتين خوش اخلاق؟ جدي جدي گفتين خوش اخلاق؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط big c.ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه ي كارشناسا به اتفاق ميگن كه خوش اخلاق نيست چه تو زمين چه بيرون زمين،با ديدن يه بازيش هم مشخصه كه خوش اخلاق نيست.توصيه مي كنم بيشتر فوتبال ببينين
بازيكن هم مسي
بعدش بويان كركيچ و داداش شيث
فقط فابیو
به خاطر قلبه آبیش و تکنیک خیره کنندش!
خدا از سره تقصیرات واعظ نگذره که باعث شد بره سپاهان!
بعد از فابیو من میگم خودم :toop:چون خودم رو خیلی دوست دارم!!
نگین چه از خود راضی یا چقدر خود پسند چون شوخی کردم!!!:ghelyon: