این رانوکیا کیه دیگه نشنیدم اسمشو تا حالا تو کدوم تیم بازی میکنه چن سالشه چه شکلیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این رانوکیا کیه دیگه نشنیدم اسمشو تا حالا تو کدوم تیم بازی میکنه چن سالشه چه شکلیه؟
داداش یک جوری میگی پیکه انگار پیکه چه گلی به سرمون زده.با اینکه 25 سالش هست فقط دو فصل تونست تو اوج باشه.این خیلی بده.امیدوارم فرم خودش رو این فصل پیدا کنه.به عبارتی امیدوارم این شکیرا ولش کنه تا متمرکز بشه رو پستش اخه دفاع باید بیشترین تمرکز رو داشته باشه متاسفانه پیکه نداره.اگه رانوکیا میخواد مثل پیکه بشه بهتره اصلا نیاد بارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که سرجهازیمونم رفت بگید ویکتور روئیز مدافع والنسیا چجوریه؟
به نظر من ادیل رامی خیلی بهتره.اونم تو والنسیا بازی میکنه و احتمالا از کسایی هست که جای پیکه رو تو یورو تو تیم ملی میگیره.ولی فکر کنم خیلی قیمتش بالا باشه.در مورد رانوکیا هم فکر کنم داره واسه اینتر بازی میکنه البته مطمئن نیستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکیرا این وسط چیکارس؟؟؟
بیشتر بازیکنای دنیا زنها و دوست دختراشون سلبریتین( یا خواننده یا مدل یا بازیگرای خیلی مشهور و پر سر و صدا) چرا اونها مشکلی پیدا نکردن و تمرکزشونو از دست ندادن؟؟؟
این که پیکه افت کرده صد در صد تقصیر خودشه...
مطمئن باش وقتی کار به جایی میرسه که پپ به پیکه میگه یا تو شکیرا رو ول میکنی یا بارسا تو رو اونوقت معلوم میشه قضیه افت پیکه به خاطر شکیراست.چرا تا قبل از اشنایی با شکیرا بهترین مدافع دنیا بود ولی الان تو تیم ملی هم جایی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش زدی پیکه رو نابود کردی که ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هم شکیرا هم مصدومیت ها باعث شدن که از آمادگیش فاصله بگیره . وگر نه هنوز خیلی زوده که به دفاع پخته تبدیل بشه .
همین پویول تا 5/4 ساله پیش انقد عالی و با تجربه بازی نمیکرد !
آقا یاسر , من هنوز هستم . رانوکیا هم توی اینتره ولی به دلیل اینکه اینتر سالی 3/2 تا مربی عوض میکنن این بازیکن هنوز جای ثابتی نداره و به بلوغ نرسیده .
منظورم اینه که شکیرا چیکار کرده مگه؟!؟!
معلومه خود پیکه جنبه نداشته دیگه...
اره اره ادیل رامی رو خوب اومدی ولی مذاکره ای صحبتی چیزی کرده با بارسا؟ در مورد پیکه هم من فکر میکنم تقصیر خودش بوده الان مال پویول یه مدل معروفه تو اسپانیا پس چرا اون افت نمیکنه شما دوتام بیخیال این موضوع شید بهتره دعواتون میشه دوباره ها
مشخصه خود پیکه مقصر بوده اما باید خودش جلو گیری میکرد.منم میگم مقصر پیکه است نه شکیرا.حقیقتا ما الان مدافع نداریم.اخه این چه وضعیه