یه چیزی تو مایه های آربلوا ست بازیش ولی به قول یاسر همینکه لاماسیاییه خوبه .
حالا اگه آربلوا رو ندیدی اونم بازیش یه چیزی تو مایه های کعبیه :ogh:
فک کنم آلبارو نابود کردم ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چیزی تو مایه های آربلوا ست بازیش ولی به قول یاسر همینکه لاماسیاییه خوبه .
حالا اگه آربلوا رو ندیدی اونم بازیش یه چیزی تو مایه های کعبیه :ogh:
فک کنم آلبارو نابود کردم ki::
چرا تعداد ما همینجوری داره اب میره؟ الان پنج نفر بودیم بعد شدیم سه نفر شما ها که نمیخواین برین؟ هان؟
ما که هیچ وقت روی بازیکنای قد بلند شانس نداشتیم
یه چیزی، فکر کنم این روسل عمرا نمی تونه به پول خرج کردن فکر کنه تیتو هم در برابر این خسیس کاری ازش بر نمی آد بهتره به جای این که دوباره حرفای تکراری راجع به انتخاب خرید های جدید بزنیم یه فکری کنیم که این ساندرو رو مجبور کنه لا اقل غلامرضا رضایی خودمون رو بخره
به خدا راست میگما از این روسل بخاری بلند نمیشه!
فیگو حقش بود میخواست نره رئال(چه ربطی داشت؟) حالا بیخیال بحثو به حاشیه نکشونیم راستی نظرتون در مورد مهاجم چیه کیو بخریم کیو بندازیم بیرون؟
دوستان زدید رو دور تند چرا اینقدر سریع میرید جلو؟
درمورد البا بگم که داوود حسابی ویران کردی این بازیکن رو.اگه یکی بازیش رو ندیده باشه فکر میکنه یک عقب افتادست.بنده خدا تو بازی با بارسا پارسال یک تنه ویا و پدرو رو گرفته بود تازه یک دورازه خالی هم از اینیستا گرفت و یک موقعیت گل عالی هم برای مهاجمشون ساخت.کلا جلوی بارسا میشه سوپر بازیکن ولی زیاد بازیش رو جلوی تیمای دیگه ندیدم.میدونم که خیلی سریع هست ولی نه در حد بیل.البته فکر کنم تا حدودی بهتر از بیل تکل میره البته بیل به خاطر قد بلندش کلا بازیکن ازش رد نمیشه ولی البا چون قدش کوتاه است با اینکه خوب تکل میره بازم نمیتونه جلوی بازیکنایی غول مثل رونالدو رو بگیره.دیگه در حد اربلوا نیست بازیکن خوبیه تازه 23 ساله هم هست.برای یک مدافع سن کمی هست.در مورد قد هم موافقم کلا بدون مشکل ما الان قد بازیکناست.روی هر سانتر امکانش هست گل بخوریم.تازه فصل قبل نه تنها رو سانتر گل خوردیم بلکه دفاعمون اتوبان هم بود از جمله چند بار عبور رونالدو از اخرین خط دفاع.چند بار عبور کردن بازیکنای میلان از جمله زلاتان از اخرین خط دفاع و اینا همش به وسیله بازی از عمق بوده نه سانتر.این یعنی خیلی دفاع اسیب پذیری داریم.یعنی واقعا نگرانم و یک جورایی کلا نا امید شدم چون هر چی دارم فکر میکنم پارسال همه نوع گلی خوردیم یعنی کلا اتوبان بودیم برا همین اگه این اتفاق فصل بعد هم بیوفته کارمون زاره برای همین به نظرم البا نمیتونه زیاد کمک کنه به یک دفاع وسط بلند قد و قدرتی مثل رانوکیا یا کیلینی نیاز داریم هم چنین به یک مدافع با هوش که عمق دفاع رو ببنده مثل تیاگو سیلوا و یک مدافع که قابلیت بالا در کات کردن توپ ها داشته باشه مثل ماسکرانو.یعنی ما حداقل به خرید دو دفاع وسط و یک دفاع چپ نیاز داریم.حالا این روسل میخواد خرج کنه یا نه به من ربطی نداره.این به من ربط داره که دفاعمون اتوبان شده.در مورد مهاجم هم بهتره قیدش رو بزنیم چون با خریدایی که میخواییم تو دفاع بکنیم دیگه نه پولشو داریم نه توان بازی دادن به بازیکن رو پس بهتره بیخیال مهاجم بشیم.امیدوارم با بازگشت ویا و رو فرم اومدن الکسیس بتونیم به قدرت خودمون برگردیم.
اقا هی من میگم مت هوملسو بخریم شما میگین نه هم قدش بلنده هم عمقو پوشش میده هم تو حمله شرکت میکنه دیگه چی میخواین از یه مدافع حالا قیمتشم هر چی شد شد راسل میخواد خرج کنه دیگه
هوملز خیلی خوبه و من اوایل فصل قبل میگفتم باید بگیریمش ولی متاسفانه سرعتش خیلی پایینه و خیلی دیر میتونه واکنش نشون بده.یعنی یک جورایی تو استارت بازیکنای سرعتی کم میاره و این یعنی با یک استارت از طرف حریف باید انتظار تک به تک شدن حریف با والدز رو داشته باشیم.
با سلام
من دیشب به رئالی ها گفتم که تایپیکتون رسیده به 400 و ...
شما ها که الان میرسین به صفحه ی 500 :ajibeee:
چرا یه تایپیک جدید نمیزنین خو؟ :hehee: اگه خجالت میکشین من براتون جدیدشو راه بندازم
از تو همه این گزینه ها رانوکیا میتونه آینده دفاع ما باشه . با اینکه اشتباهات مرگ باری رو انجام میده که اونم دلیلش کم تجربگی هست ولی یه بازیکن با استیل عالی و هوش بالاییه و توی حملات هم مثل کیه لینی عمل میکنه . تا چند ساله دیگه میتونه پیکه بعدی باشه . الان میتونیم با قیمت کم بگیریمش و پرورشش بدیم چون سنش خیلی کمه .
اتفاقا به فکرش هستیم ولی خوشم میاد رئالی و بارسایی و ارسنالی ریختیم سر این تایپیک داریم اسپم بازی میکنیم