خب حالا که فکرمیکنم میبینم نمیشه اون قضیه عشق به راسل منتفی شد من فقط لباسرو دوست دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب حالا که فکرمیکنم میبینم نمیشه اون قضیه عشق به راسل منتفی شد من فقط لباسرو دوست دارم
داداش حالا ديدي گفتم قشنگه. انصافا هم خيلي قشنگه و در مورد حرفات که تا حالا زرد و نارنجي نداشتيم!!! ما که تو اين چند فصل يه بار لباس دوممون زرد شده و يه فصل هم لباس دوم شد نارنجي حالا مخلوطش کردن شدن آب پرتقال با طعم هويچ که به نظر من خيلي قشنگه و همينطور خوشمزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته لباس اول هم فوق العاده زيباست و هر وقت مي بينمش دوست دارم يه چيزي بگم. باور کنيد تا حالا لباس بارسا رو به اين زيبايي نديده بودم ايول به هر کي اين طرح رو پيشنهاد کرده:eyvalla:
اینقدر در موردش هم بد نگید که در موردتون بد میگماbinam
حالا لباس مباسو بیخیال زیادی خز شد. درمورد چی بحث کنیم حالا؟:mage mishe:
ایوب جان جدی جدی بیکار میزنیا بابا برو یه کلاسی جاییmas:- ولی اگه می خوای بحث کنی فینال جام حذفی هست میتونید بحث کنید. راستی اینکه از ساعت 23:15 افتاد 00:30:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورم به تو نبود . roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه یکی از افرادی هستی که تو این سایت قبولش دارم . :bia baghalam:
منظورم به یه سری افراد خاص بود که خودشون میدونن ... :ohum:
تو یکی از سایت ها خوندم که یه سری از طرفدارای تیم از لباس دوم بخاطر شباهتش به لباس تیم ملی اسپانیا خوششون نیومده و اعتراض کردن
کجاش شبیه تیم ملی اسپانیاس اخه؟؟اون خیلی بهتره ...
حالا خوبه نصف تیم ملی بازیکنای خودموننا!!!اینا هم دیگه زیادی ایراد میگیرن!!!
عجب چیزی گفتی شهریار shikam::- خدایی اگه دلیلش اینم باشه من یکی قانع نمیشم . اگه قرار بود همدیگه رو پیدا کنن باید لباس اول رو یکم روشن تر میذاشتن که اتفاقا از همیشه تیره تره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا تا میتونید به روسل فحاشی کنید که حقشه ki::
صادق جان ایوب کیه؟ منم بابا من یاسرم نمیشناسی ؟
آره منم حس میکنم تو مایه های لباس تیم ملی هست ولی شباهت زیادی ندارن ولی نظرا متفاوته...roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]