-
گزارش تصویری : تمرین صبح جمعه پرسپولیس.
تمرینات آماده سازی تیم پرسپولیس برای بازی با ذوب آهن صبح امروز در مجموعه درفشی فر برگزار شد. گزارش این تمرین از نگاه دوربین:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پرنده ی استقلالی / در آشیانه پرسپولیس آرام گرفت
ولادی امیدوار است شرایطی فراهم شود که او بتواند پرسپولیس را در لیگ برتر هم همراهی کند.
به گزارش خبرآنلاین؛مهرداد پولادی پرسپولیسی شد.این خبری بود که از قبل هم می شد آن را پیش بینی کرد و البته با کمی تاخیر اتفاق افتاد.وقتی با مهرداد تماس گرفتیم مشغول تسویه گرفتن از مسی ها بود.پولادی که تمام کارهایش را هماهنگ مرده بود تا قبل از پایان نیم فصل به پرسپولیس بیاید با شرایط فعلی فقط می تواند در جام باشگاه های آسیا سرخپوشان را همراهی کند.
بالاخره پرسپولیسی شدی؟
بله،شکر خدا همه چیز تمام شد و حالا خیالم راحت است.روزهای کابوس وار به پایان رسید و مذاکرات مسئولان دو تیم نتیجه داده است.خدا را شکر می کنم.
چطور شد که این اتفاق افتاد؟پس از قهر شما و نرفتن به کرمان حرف و حدیث های زیادی در این زمینه شنیده می شد؟
نمی خواهم دیگر در این مورد حرفی بزنم.فقط خوشحالم که همه چیز به خوبی و خوشی تمام شد.من الان دارم تسویه حسابم را از باشگاه مس می گیرم.
فصل نقل و انتقالات تمام شده و با شرایط فعلی پولادی فقط می تواند پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند،این طور نیست.
دقیقا.اما امیدوارم مسئولان سازمان لیگ شرایطی را فراهم کنند تا من بتوام در لیگ برتر هم همراه پرسپولیس باشم.
پرسپولیس این روزها شرایط خوبی ندارد.در این مورد حرف می زنی.
به هر حال هر تیمی فراز و نشیب دارد.پرسولیس از روز اول بدشانسی های زیادی آورد.اما مطمئن باشید که در لیگ قهرمانان حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
و تیم ملی.بازی کردن در پرسپولیس باعث می شود تا پولادی از تیم ملی دور نشود.
البته همان زمانی هم که بدون تیم بودم مربیان تیم ملی به من لطف داشتند و به صورت اختصاصی با من تمرین می کردند.از اطف همه آنها ممنونم.
khabaronline.ir
-
خوردبین: پست مشاور فنی مدیرعامل را قبول کردم.
محمود خوردبین گفت: در حال حاضر به عنوان مشاور مدیر عامل در خدمت پرسپولیس هستم و با توجه به آنچه از آقای رویانیان دیدم، این مسئولیت را قبول کردم.
سرپرست پیشین سرخپوشان در ارتباط با انتشار اظهار نظرهایی از قول او درباره مشاور شدنش گفت: در مورد پست مشاوره، من آنگونه صحبت نکرده ام.
آنچه برای من بیش از هر چیز اهمیت دارد، این است که بتوانم برای پرسپولیس قدمی بردارم.
آقای رویانیان هم عنوان کردند که دوست دارند به عنوان مشاور کنارشان باشم و این برای من مهم بود، به همین دلیل قبول کردم که در این مسوولیت جدید آنچه را که می توانم در اختیار ایشان و تیم محبوبم پرسپولیس بگذارم. امروز هم که به باشگاه آمدم، حکم را دریافت کردم.
گفتنی است محمود خوردبین روز گذشته پست مشاورفنی مدیرعامل را فرمالیته خوانده بود.
-
دنیزلی: از کار کردن در پرسپولیس احساس غرور می کنم/ داشتن روح قهرمانی لازم است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين كه ذوب آهن از تيمهاي ريشهدار ايران است گفت: ميخواهيم در ورزشگاه آزادي خبر بازگشت "پرسپوليس قدرتمند" را به هواداران بدهيم.
مصطفي دنيزلي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: ذوب آهن از تيمهاي اصل و نسب دار فوتبال ايران است كه به ردههاي بالاي جدول رده بندي چشم دارد.
ما ميخواهيم خبر بازگشت دوباره به "پرسپوليس قدرتمند" را در ورزشگاه آزادي به هوادارانمان بدهيم، چرا كه پس از بازي با ذوب آهن بازيهاي مهم بيشتري پيش رو داريم و بايد خود را براي آنها آماده كنيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه به شكست تيمش در بازي روز گذشته مقابل نفت آبادان اشاره كرد و گفت: هفتهي خوبي را پشت سر نگذاشتيم، اما مسائلي هست كه براي هر تيمي پيش ميآيد. مهم اين است كه هر چه سريعتر از شرايط روحي پس از شكست خارج شويم. پرسپوليس تيم بزرگي است و جوي كه پس از شكست برابر نفت آبادن ايجاد شده است، خيلي زود برطرف ميشود. در فوتبال روزهايي پيش ميآيد كه كارهايي كه مي خواهيد در زمين اجرا نميشود و يا شانس اجراي آن را پيدا نميكنيد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر نفت آبادان بازيكنان اين تيم را به كسر 10 درصد و ميثاق معمارزاده را به كسر 15 درصد از قرارداد جريمه كرد، دنيزلي در اين رابطه گفت: پس از بازي با نفت آبادان فرصت نشد با رويانيان صحبت كنم، اما پس از ديدار با ذوب آهن در اين باره جلسهاي با وي خواهم داشت. ما همه براي موفقيت پرسپوليس كار ميكنيم و در پاداشها و جريمهها به طور يكسان شريك هستيم. نبايد به گونهاي باشد كه جريمه معمارزاده با ديگران فرق كند، در جلسهاي كه با رويانيان خواهم داشت، نظرم را به او ميگويم.
همچنين پس از شكست پرسپوليس برابر نفت صحبتهايي ردوبدل شده توسط بازيكنان در رفتن اين تيم در رسانهها و مطبوعات چاپ شد كه اين مساله باعث اختلاف شديد علي كريمي شد و او از اين مساله به عنوان وجود جاسوس در تيمش ياد كرد.
سرمربي پرسپوليس در اين باره گفت: من بر اساس شايعات كار نمي كنم. ميدانم كه در رختكن چه حرفهايي به بازيكنانم زدهام و بازيكنان هم ميدانند كه به آنها چه گفتهام. اكنون نيز اگر شما بخواهيد به شما هم ميگويم، اما در اين باره اين مساله كه بازيكني باشد كه اطلاعات رختكن را به رسانهها بدهد، حتي نميخواهم فكرش را بكنم. چون اگر چنين فردي وجود داشته باشد، خيلي زود مشخص خواهد شد.
در ادامه خبرنگاري از دنيزلي پرسيد كه با توجه به عملكرد معمارزاده در برابر نفت آيا قصد دارد در برابر ذوب آهن از دروازهبان ديگري استفاده كند كه او گفت: جواب سوالاتان را در روز بازي خواهيد فهميد. شانس همه بازيكنان براي حضور در تركيب تيم مساوي است. ميثاق هم برابر نفت روزي پر از بدشانسي پشت سر گذاشت؛ روزي كه ممكن است براي هر دروازهباني پيش بيايد.
در اين لحظه خبرنگاري به ديدار آينده پرسپوليس برابر استقلال اشاره كرد و گفت بازي با ذوب آهن پيش درآمدي بر آن بازي است و از او خواست كه نظرش را درباره آن بازي اعلام كند، دنيزلي گفت: اگر اكنون بخواهم درباره داربي صحبت كنم، بدين معني است كه بازي با ذوب آهن را ناديده گرفتهام در حالي كه اين گونه نيست و من نميخواهم چنين برداشتي شود. پس از بازي با ذوب آهن به اندازه كافي وقت براي صحبت كردن درباره داربي داريم.
دنيزلي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا تيمش ميتواند در بازي يكشنبه روند پيروزيهايش در ورزشگاه آزادي در نيم فصل دوم را ادامه دهد، عنوان كرد: ورزشگاه آزادي خانهي ما است و آرزويمان اين است كه طرفداران و بازيكنانمان هميشه از اين ورزشگاه سر بلند بيرون بيايند. در نهايت فوتبال يك ورزش است كه همه ميآيند در آن موفق شوند، ما هم فقط براي موفقيت خودمان تلاش ميكنيم .
در ادامه خبرنگاري پرسيد آيا وضعيت نه چندان مطلوب ذوب آهن تاثيري در بازي اين تيم خواهد داشت يا خير؟ كه دنيزلي در پاسخ گفت: امسال آن چنان فرصت نكردهام كه بازيهاي ذوب آهن را تماشا و آنها را آناليز كنم. در مدتي كه در پرسپوليس بودم، سعي كردهام كه روي تيم خود تمركز كنم و بازيكنانم را بهتر بشناسم. ما بازيهاي مهمي را در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا پيش رو داريم و اكنون زماني است كه هم من بازيكنانم را بشناسم و هم آنها مرا بهتر بشناسند. درباره بازي يكشنبه هم بايد بگويم كه براي پيروزي شدن برابر ذوب آهن همه چيزمان را وسط ميگذاريم تا انشاءالله به هدفمان برسيم.
در ادامه خبرنگاري به دنيزلي گفت كه او در هنگام آمدنش به پرسپوليس حرفي از قهرماني نزد، اما چند تن از بازيكنانش پس از بازي با شهرداري تبريز قول قهرماني دادهاند، آيا اين مساله براي هواداران غرور كاذب ايجاد نميكند، كه سرمربي پرسپوليس در پاسخ گفت: نميدانم بازيكنانم پس از بازي با شهرداري چه گفتهاند، اما بدون توجه به شرايط تيم اگر بازيكنانم چنين حرفي زدهاند، به آنها تبريك ميگويم. كساني قهرماني را به دست ميآورند كه به آن فكر ميكنند. مساله اي در فوتبال وجود دارد كه به آن «روح قهرماني» ميگويند. اين مساله در مورد مربي بازيكن و هوادار مصداق دارد. كساني كه از اين روح برخوردار نباشند، هيچ گاه موفق نميشوند.
دنيزلي در ادامه درباره حضور مهرداد پولادي به صورت قرضي در پرسپوليس و بازي او در ليگ قهرمانان آسيا گفت: با جلساتي كه با مسئولان باشگاه داشتهام به اين نتيجه رسيديم كه مهرداد پولادي ميتواند در ليگ قهرمانان آسيا به ما كمك كند. فيلم بازيهاي او را ديدهام و او را ميشناسم. ضمن اين كه ما اكنون در حال بررسي بازيكناني هستيم كه قرار است در فصل آينده در پرسپوليس بمانند. از مسئولان هم ميخواهم كه از فرصتها به نحو احسن استفاده كنند، چرا كه عملكرد آنها به ما ميگويد كه كداميك را نگهداريم و كدام يك را بيرون كنيم.
دنيزلي در پايان نشست خبرياش صحبتي هم خطاب به خبرنگاران و رسانهها داشت، او گفت: در بازيهايي كه در تهران برگزار ميشود، مشكلي براي حضور در نشستهاي خبري ندارم، اما در بازيهاي بيرون از خانه صحبت و نشستها سخت است. همچنين در روزنامهاي خواندم كه نوشته بود من خود را بالاتر از سطح فوتبال ايران ميدانم، در حالي كه چنين نيست، چون اگر چنين احساسي داشتم، اصلا به ايران نميآمدم. استقبالي كه هواداران پرسپوليس از من كردند باعث شد كه به ايران بيايم. نه من و نه هيچ مربي ديگري نميتواند ادعا كند كه از سطح فوتبال ايران بالاتر است، هر ليگي براي آن كشور و دنياي فوتبال مهم است. من از اين كه در ليگ ايران و به ويژه در پرسپوليس كار ميكنيم، احساس غرور ميكنم.
-
دومین جلسه کار گروه حرفه ای شدن باشگاه پرسپولیس برگزار شد.
کار گروه حرفه ای شدن باشگاه پرسپولیس تشکیل شد و در پی آن، اعضای این کارگروه که از تخصص های مختلفی بهره می برند، مشخص شدند.
به گزارش مرجع خبری از سایت باشگاه پرسپولیس؛ در نشست امروز (شنبه) این کار گروه، علاوه بر مشخص شدن اعضاء و تعیین شرح وظایف هر یک مقرر شد، از این پس جلسات به صورت هفتگی و منظم تشکیل شود و هر یک از اعضاء در هر جلسه درباره پیشرفت کار گزارش دهند.
-
مهدي مهدويكيا: در تيم ملي هم جاسوس داشتيم / قهرماني دور از دسترس نيست.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس اميدوار است سرخپوشان با جبران شكست هفتهي گذشته مقابل نفت آبادان، سه امتياز بازي خانگي مقابل ذوبآهن را به دست آورند.
مهدي مهدويكيا در نشست خبري پيش ازديدار تيمهاي پرسپوليس و ذوب آهن گفت: ذوب آهن يكي از بهترينهاي ايران است كه هميشه ساختار خود را حفظ كرده است. بازي روز يكشنبه در خانه ما برگزار ميشود و اين براي ما مهم است كه با حضور هوادارانمان به نتيجه دلخواه خود برسيم و خود را در جدول رده بندي بالا بكشيم.
در ادامه خبرنگاري از او پرسيد، نقش بزرگترهاي تيم براي كمك به خروج پرسپوليس از موقعيت بد روحي در شرايط موجود چيست، كه مهدويكيا در پاسخ گفت: شكست جزئي از فوتبال است وما بايد قبول كنيم كه برابر نفت آبادان روز بدي داشتيم. در حالي كه خوب بازي ميكرديم گلهاي بدي خورديم. ما شكست را فراموش كرديم چون وقت نداريم به آن فكر كنيم، اما بايد از آن بازي درس بگيريم كه در 15 دقيقه اول هر نيمه تمركزمان را بالا ببريم تا گلهاي زود هنگام دريافت نكنيم. تمام سعي مان اين است كه برابر ذوبآهن بازي خوبي انجام دهيم و به پيروزي برسيم.
مهدويكيا در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر كردن به قهرماني در شرايط موجود براي بازيكنان پرسپوليس امري طبيعي است يا خير؟ گفت: يك بازيكن بايد هميشه به قهرماني فكر كند. البته امسال رقبا از ما بسيار فاصله گرفتهاند، اما سابقه داشته است كه پرسپوليس 13 امتياز از صدر فاصله داشته است ولي قهرمان شده است و اين مساله دور از دسترس نيست. در فوتبال همه چيز ممكن است و با توجه به اين كه هنوز 36 امتياز تا پايان فصل باقي مانده است همهي تيمها مي توانند خود را در جدول بالا بكشند.
كاپيتان تيم پرسپوليس در پايان درباره مسئلهي وجود جاسوس در پرسپوليس و اعتراضي كه علي كريمي دراين رابطه داشته است، گفت: در چند سال گذشته با مسئلهاي در فوتبالمان روبرو بوديم كه نه تنها در تيمهاي باشگاهي بلكه در تيم ملي وجود داشته است. مسئله اين است كه اتفاقاتي كه در رختكن تيمها رخ ميدهد بلافاصله به مطبوعات راه پيدا مي كندو اين مسئله اصلا خوشايند نيست. اميدوارم كه در آينده كمتر شاهد چنين اتفاقاتي باشيم.
-
محمد: ذوب آهن را شکست می دهیم/ نمی دانم چرا همیشه قبل از دربی مصدوم می شوم.
علیرضا محمد گفت: هر گاه که خیلی آماده ام، ناگهان یک مورد مصدومیت گریبانگیرم می شود.
مدافع پرسپولیس درباره آخرین وضعیت خود با ذکر مطلب فوق در ادامه گفت: نمی دانم چرا اینطور می شود، به من می گویند چشم خورده ام. هر چه هست یک بدشانسی واقعی است.
این برای چندمین بار است که چنین می شود، درست قبل از بازی های دربی مصدوم می شوم. حاضرم هر کاری بکنم که این دربی را از دست ندهم، چون حس خیلی خوبی نسبت به آن دارم.
محمد در ادامه درباره بازی با ذوب آهن گفت: متاسفانه نمی توانم کنار بچه ها باشم، ولی اطمینان دارم بچه ها این بازی را می برند. البته ذوب آهن تیم خیلی خوبی است ولی با توجه به اینکه در تهران بازی می کنیم و بازی قبل هم آنطور شد، شک ندارم، پیروزی برای ماست.
وی در پایان افزود: نتیجه بازی با نفت طوری نبود که از خودمان دفاع کنیم ولی واقعیت این است که بچه ها بازی خوبی انجام دادند اما گل های بدی خوردیم که باید تلاش کنیم در بازی های آینده دیگر تکرار نشود.
-
زادمهر:معمارزاده نياز به بازسازي دارد
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: ميثاق معمارزاده نياز به بازسازي روحي و رواني دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رضا زادمهر گفت: من در حال حاضر زیاد نزدیک باشگاه نیستم که بخواهم در خصوص پرسپولیس اظهار نظر کنم و سعی میکنم از طریق مطبوعات و تلویزیون اخبار را پیگیری کنم اما مسئولیت اول فنی در پرسپولیس دنیزلی است.
وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صنعت نفت عنوان کرد: درست است پرسپولیس در آبادان ۴ گل خورد اما به نظر من عملکردش چندان بد نبود. زدن ۲ گل در خانه حریف خوب است تنها مشکلی که پرسپولیس را آزار داد اشتباهات فردی بود و همین موضوع باعث شد شرایط نرمال نباشد. پس از بازی دنیزلی اظهارنظری منطقی داشت و گفت سرنوشت بازی را با فونیکهسی و معمارزاده مشخص کردند.
زادمهر درباره عملکرد معمارزاده خاطرنشان کرد: معمارزاده دروازهبانی است که از لحاظ فیزیکی فاکتورهای خیلی خوبی دارد. او در مقطعی در فولاد و سایپا عملکرد بسیار خوبی داشت و حتی راهی تیم ملی شد اما اکنون نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد تا به شرایط ایدهآل برگردد. این هم به ظرافت کادر فنی برمیگردد تا با این بازیکن چگونه رفتار کنند
-
مهدوي کيا: نبايد اتفاقات رخکتن به مطبوعات برسد
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نبايد اتفاقاتي که در رختکن پرسپوليس رخ مي دهد بلافاصله در اختيار مطبوعات قرار بگيرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدی مهدویکیا در نشست خبری دیدار تیم های پرسپولیس و ذوب آهن خاطرنشان کرد: متاسفانه طی چند سالی که در تیم های باشگاهی ایران و یا تیم ملی فعالیت می کنم با این پدیده مواجه می شوم که اتفاقات رختکن خیلی زود در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.
وی افزود: دوست ندارم در مورد مسایل حاشیه ای صحبت کنم، اما این مساله خوب نیست که اخبار تیم ما خیلی سریع منتشر شود.
مهدوی کیا در مورد دیدار با ذوب آهن اظهار داشت: ذوب آهن همیشه یکی از بهترین تیمها بوده و ساختار خودش را حفظ کرده است، اما امیدوارم بتوانیم از فرصت استفاده کرده و از این دیدار خانگی سربلند بیرون بیاییم و تا آنجا که میتوانیم خودمان را بالا بکشیم.
کاپیتان پرسپولیس با اشاره به شکست مقابل نفت آبادان گفت: باید قبول کنیم در آبادان یکی از روزهای بد فوتبال را پشت سر گذاشتیم و گلهایی که خوردیم خیلی بد بود و از لحاظ روحی تیم ما را تضعیف کرد به خصوص اینکه گلهای ابتدایی را در اوایل نیمه دریافت کردیم.
مهدویکیا خاطرنشان کرد: فرصت فکر کردن نداشتیم و اگر بخواهیم به این باخت فکر کنیم، با توجه به فاصله کم بازیها در بازی بعد دچار مشکل میشویم اما درس بزرگ این بود که در اوایل دو نیمه تمرکز کنیم و تمام سعیمان این است که بازی خوبی انجام دهیم و در سه چهار بازی آینده که خیلی هم فشرده است، به موفقیت برسیم.
-
اولين گردهمايي خانواده فوتبال ايران
استيلي:دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد
سرمربي سابق پرسپوليس گفت: دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد، اول راه است و نبايد عجله کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حمید استیلی در حاشیه اولین گردهمایی خانواده فوتبال ایران گفت: این طور نشستها میتواند اتحاد اهالی فوتبال را بیشتر کند. باید بستری را آماده کنیم تا همه با هم یکدل شویم. هدف کمک به فوتبال ملی است و بحث فرد مطرح نیست. با این نشستها میتوانیم به اهداف بلند مدتمان برسیم.
وی درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس گفت: بازیهای پرسپولیس را دنبال میکنم و به نظرم دنیزلی میتواند با پرسپولیس موفق باشد. او اول راه است و نباید عجله کرد. این مربی باید تیم را به خوبی بشناسند تا بتواند پس از آن در مورد عملکردش به بررسی پرداخت.
سرمربی سابق پرسپولیس افزود: بسیاری مشکلات وجود دارد که باعث عدم نتیجهگیری میشود اما امیدوارم دنیزلی با رفع مشکلات بتواند ضمن بالا آوردن تیم در جدول لیگ برتر، با پرسپولیس در آسیا هم موفق باشد.
-
زارع: پرسپولیس به تیم ملی کمک میکند/ پولادی را جذب کردیم.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: باشگاه ما آماده هر گونه کمک به تیم ملی است.
جمشید زارع که در گردهمایی خانواده فوتبال حضور یافته بود گفت: به جای یک بار برگزاری چنین جلساتی باید چند جلسه برگزار شود. این نشست ها به فوتبال ما کمک می کند. وی افزود: خوشحالم که امروز چهره های فوتبالی صاحب نامی را دیدم.
این نشست ها باید مساوی با موفقیت تیم ملی شود و باشگاه پرسپولیس هم اعلام می کند آماده کمک به تیم ملی است. قائم مقام باشگاه پرسپولیس در خصوص شرایط جذب بازیکن در لیگ قهرمانان آسیا گفت: پولادی را جذب کرده ایم تا در لیگ قهرمانان آسیا از او استفاده کنیم و در حال بررسی شرایط لیستمان هستیم تا در صورت امکان بازیکن دیگری را هم به خدمت بگیریم.
-
پیوس: باید به دنیزلی فرصت داد/ جای حجازی در این مراسم خالی است.
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باید به دنیزلی فرصت داد تا کارش را انجام دهد.
فرشاد پیوس در خصوص حضورش در نشست منتخبین جامعه فوتبال عنوان کرد: جای مرحوم ناصر حجازی در این مراسم خالی است و وقتی جای خالی او را دیدم غم دلم را گرفت. وی افزود: این نشستها همیشه خوب و صد فکر بهتر از یک فکر است.
ما پتانسیل خوبی داریم و فقط باید فضای فوتبال را از تنش دور کنیم. پیوس در پاسخ به این سؤال که چرا پرسپولیس با دنیزلی هم نمی تواند نتیجه بگیرد، گفت: پرسپولیس نیاز به زمان دارد و باید اجازه داد دنیزلی کارش را انجام دهد. دنیزلی می تواند در پرسپولیس موفق شود و هواداران هم باید کمک کنند.
-
اولين گردهمايي خانواده فوتبال ايران
استيلي:دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد
سرمربي سابق پرسپوليس گفت: دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد، اول راه است و نبايد عجله کرد.
حمید استیلی در حاشیه اولین گردهمایی خانواده فوتبال ایران گفت: این طور نشستها میتواند اتحاد اهالی فوتبال را بیشتر کند. باید بستری را آماده کنیم تا همه با هم یکدل شویم. هدف کمک به فوتبال ملی است و بحث فرد مطرح نیست. با این نشستها میتوانیم به اهداف بلند مدتمان برسیم.
وی درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس گفت: بازیهای پرسپولیس را دنبال میکنم و به نظرم دنیزلی میتواند با پرسپولیس موفق باشد. او اول راه است و نباید عجله کرد. این مربی باید تیم را به خوبی بشناسند تا بتواند پس از آن در مورد عملکردش به بررسی پرداخت.
سرمربی سابق پرسپولیس افزود: بسیاری مشکلات وجود دارد که باعث عدم نتیجهگیری میشود اما امیدوارم دنیزلی با رفع مشکلات بتواند ضمن بالا آوردن تیم در جدول لیگ برتر، با پرسپولیس در آسیا هم موفق باشد.
-
حواشی پرسپولیس - ذوب آهن/ نخستین بازی زاید و درگیری لفظی نورمحمدی و قاضی.
علیرضا حقیقی با حضور در ورزشگاه آزادی بازی پرسپولیس و ذوب آهن را از نزدیک تماشا کرد.
تیمهای پرسپولیس و ذوب آهن در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران از ساعت 18 امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند و تساوی بدون گل رضایت دادند. حاشیههای این بازی را در زیر میخوانیم.
* علیرضا حقیقی، دروازه بان سابق پرسپولیس پس از گذشت 20 دقیقه از بازی در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرد و پس از اینکه تصویرش از اسکوربرد ورزشگاه پخش شد به شدت مورد تشویق قرار گرفت. وی در میان نیمه دقایقی با هواداران به گفت و گو پرداخت.
* در دقیقه 30 بازی رضا نورمحمدی و محمد قاضی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. درگیری طوری بود که تا پایان نیمه اول به طول انجامید.
* هواداران علیه قاضی، مهاجم ذوب آهن شعار سر دادند.
* وقتی که سوت نیمه اول زده شده، علی کریمی خیلی سریع به سمت ابراهیم زاده رفت و با سرمربی ذوب آهن به خوش و بش پرداخت.
* محمد منصوری، هافبک سابق پرسپولیس که به تازگی به تیم ذوب آهن رفته در بین نیمه تشویق شد.
* زاید مهاجم ایرلندی پرسپولیس برای اولین بار بالاخره برای قرمز پوشان به میدان رفت. وی وقتی وارد زمین شد سریعا به سمت کریمی رفت و پس از در آغوش گرفتن او در پست اصلی خود قرار گرفت.
* چند درگیری در کنار جایگاه VIP بین هواداران دیده شد. اظهار نظرهای مختلف عامل اصلی این درگیری بود.
* دنیزلی اواسط بازی دقایقی با حمیدرضا عسگری اختصاصی به گفت و گو پرداخت.
* حسن زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز در جایگاه VIP حضور پیدا کرد و بازی را از نزدیک تماشا کرد.
-
علی عسگری: باید برای دربی تیم متفاوتی باشیم.
ازیكن تیم فوتبال پرسپولیس تهران پس از توقف این تیم برابر ذوب آهن اصفهان، گفت: برای موفقیت دیدار شهرآورد پایتخت باید تیم متفاوتی باشیم.
حمیدرضا علی عسگری در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: بازی خوبی را از هر دو تیم شاهد بودیم و بازیكنان حاضر در زمین برای رسیدن به امتیاز تلاش كردند. ذوب آهن با برگشتن به شرایط ایده آل خود نمایش خوبی برابر پرسپولیس داشت و دوندگی بازیكنان این تیم در میانه میدان اجازه نداد تا به بازسازی مناسبی بپردازیم.
علی عسگری در پاسخ به این سوال كه چرا بازیكنان پرسپولیس در نیمه دوم با ترس بازی می كردند، گفت: این مساله را قبول ندارم و معتقدم ما در هر دو نیمه نمایش خوبی داشتیم و تمام توان خود را برای رسیدن به 3 امتیاز به كار بستیم.
وی در خصوص دیدار روز پنجشنبه این تیم برابر استقلال گفت: این بازی شرایط خودش را دارد و ما برای رسیدن به برتری باید تیم متفاوتی باشیم.
این بازیكن در پایان گفت: تمام توان خود را به كار می بندیم تا در دیدار با استقلال نتیجه خوبی كسب كرده و ناكامی ها فصل اخیر را جبران كنیم.
-
نوری: پرسپولیس از موقعیتهای گلزنی استفاده نکرد.
هافبک تیم پرسپولیس گفت: در بازی مقابل ذوب آهن از موقعیت های گلزنی خود استفاده نکردیم.
محمد نوری پس از تساوی بدون گل برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی سنگینی بود، البته مسابقه دست ما بود و آنها خوب دفاع کردند. ما نتوانستیم از موقعیتهای گلزنی خود استفاده کنیم. آنها هم چند شوت به سمت دروازه ما زدند.
وی افزود: وقتی سه روز یک بار بازی میکنیم شرایط اینگونه است و خستگی در بدن بازیکنان میماند و بهتر از این نمیشود.
نوری در مورد اینکه این بازی تحت تأثیر دربی بود یا نه گفت: ما به دنبال ۳ امتیاز مسابقه بودیم ولی وقتی سه روز یکبار مسابقه داریم شرایطمان سخت میشود.
-
گنجعلی خانی: به خاطر مصالح ملی اجازه حضور پولادی در پرسپولیس را صادر کردیم.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان گفت: امیدوارم پولادی بتواند در بازی های آسیایی به پرسپولیس کمک کند.
مدیرعامل باشگاه مس كرمان در گفت و گو با روابط عمومی این باشگاه در این باره گفت: حضور پولادی در پرسپولیس برای لیگ قهرمانان آسیا یك مساله ملی است و به همین دلیل قرار شد این بازیكن به صورت قرضی، تیم پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی كند.
نصرالله گنجعلیخانی اضافه كرد: امیدواریم پولادی بتواند در این رقابت ها به پرسپولیس به عنوان یكی از نمایندگان كشور در این رقابت ها خدمات ارایه دهد.
براساس این گزارش، پولادی كه در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر فوتبال نیز مورد توجه مسوولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفته بود، اكنون فقط می تواند پرسپولیس را در آسیا همراهی كند و نمی تواند برای این تیم در لیگ برتر بازی كند.
-
سیار: نمی دانم داور چطور برای استقلال پنالتی گرفت.
کارشناس داوري فوتبال گفت: محسن ترکي يک پنالتي تراکتورسازي را نديد و يک پنالتي بيمورد براي استقلال گرفت.
پرویز سیار در مورد نحوه قضاوت محسن ترکی در بازی استقلال و تراکتورسازی اظهار داشت: محسن ترکی یک داور بسیار شجاع و با شرافت و بینهایت مورد اعتماد جامعه داوری است.
او از جمله داوران تحصیلکرده است و تصمیماتی میگیرد که شاید از هر 10 داور ما یکی جرات داشته باشد آن تصمیمها را بگیرد.
وی ادامه داد: ترکی در نیمه اول برای استقلال پنالتی گرفت که به هیچ عنوان پنالتی نبود. توپ به دست حاج صفی نخورد. من این صحنه را 10 بار دیدم اما بر فرض هم اگر نظر ترکی درست باشد و توپ به دست بازیکن تراکتور خورده باشد، این صحنه پنالتی نبوده زیرا حاج صفی در حال سقوط و افتادن بود و دستش را برای حفظ تعادل خود باز کرده بود نه برای مهار توپ با دست. ترکی در این صحنه مرتکب اشتباه شد.
این کارشناس داوری در مورد نیمه دوم گفت: به عقیده بازیکن استقلال روی مهاجم تراکتورسازی مرتکب خطا شد و این صحنه یک پنالتی صد در صد بود که باز هم ترکی این پنالتی تراکتورسازی را ندید. ترکی داور بسیار خوبی است اما گاهی اشتباهاتش بسیار بزرگتر از داوران معمولی ما است.
-
عسگری: قهرمانی پنالتی واضح پرسپولیس را اعلام نکرد/ چنین قضاوت بدی را از ترکی ندیده بودم.
نايب رييس كميته داوران از حذف محسن تركي و هدايتالله ممبيني از ميان گزينههاي قضاوت داربي هفتاد و چهارم خبر داد.
حسين عسگري در مورد قضاوتهاي هفته بيست و سوم و بازي استقلال و تراكتورسازي اظهار كرد: متاسفانه تركي كه يكي از كم اشتباهترين داوران ماست، در اين بازي روز موفقي را نداشت و فكر ميكنم كه يكي از روزهاي بد خاطره براي او باشد چرا كه او قضاوت بدي را انجام داد.
در صحنه پنالتي اول استقلال مشخص است كه توپ با دست بازيكن تراكتورسازي برخورد نكرده و به همين دليل اخراج بازيكن تراكتورسازي نيز اشتباه بوده است. البته اگر خطاي هند اتفاق ميافتاد، اخراج بازيكن درست بود، اما چون هندي در كار نبود، طبيعتا اخراج هم اشتباه است.
وي افزود: كارت قرمز احسان حاج صفي بخشيده نميشود و امكان تكرار بازي نيز وجود ندارد، زيرا داور تصميم خود را گرفته است.
عسگري ادامه داد: پنالتي دوم استقلال كاملا درست بود و با پاي چپ روي بازيكن حريف خطا كرد. همچنين در دقيقه 60 نيز بايد به نفع تراكتورسازي يك پنالتي اعلام ميشد كه تركي اين كار را نكرد. فكر ميكنم كه ديروز، روز بد تركي بود و من تا به حال چنين قضاوتي از او نديده بودم.
نايب رييس كميته داوران در مورد قضاوت قهرماني در ديدار پرسپوليس و ذوب آهن نيز گفت: قهرماني بايد براي پرسپوليس يك پنالتي اعلام ميكرد و كاملا مشخص بود كه بازيكن توپ را با دستش ميزند.
وي در مورد اعتراض مسئولان باشگاه نفت آبادان كه گفته بودند داور 99 درصد صحنههاي مشكوك را به سود فولاد خوزستان سوت زده است نيز گفت: اين مساله چيز جديدي نيست، وقتي تيم ها ميبازنند اصطلاحاتي را درست ميكنند. وقتي كه خطايي اتفاق بيفتد، داور آن را اعلام ميكند و در غير اين صورت آن خطا را اعلام نميكند. طبق تماسي كه با ناظر داوري اين بازي داشتيم، او اين مسايل را قبول نداشت و تصميمات داور را در نتيجه بازي بيتاثير ميدانست.
نايب رييس كميته داوران در مورد گزينههاي داوري داربي هفتاد و چهارم نيز گفت: چند گزينه را مدنظر داريم كه البته هدايت الله ممبيني به دليل اين كه اين نتوانست در تست ما قبول شود و همچنين عدم شركت در تست AFC در ميان گزينهها قرار ندارد. محسن تركي نيز از گزينههاي داوري بازي استقلال و پرسپوليس نيست.
وي در مورد صحبتهاي مهدي تاج كه گفته بود سعي بر اين است كه يك داور جديد داربي را قضاوت كند، اظهار كرد: جديد و قديم بودن داور براي ما مهم نيست. مهم اين است كه گزينه مناسبي اين بازي را قضاوت كند. اگر كسي 10 دفعه هم اين بازي را قضاوت كرده باشد و تشخيص دهيم كه او گزينه مناسبي است، همان فرد را به عنوان داور انتخاب ميكنيم. مهم اين است كه بهترين گزينش را انجام دهيم تا كيفيت قضاوت داور لطمهاي به كميته داوران نزد و براي ما مشكلي ايجاد نكند.
-
نصیرزاده: به احتمال زیاد فغانی داور دربی 74 خواهد بود.
کارشناس داوری فوتبال ایران با تاکید بر اینکه تصمیمات محسن ترکی در نتیجه دیدار تیمهای تراکتورسازی و استقلال تاثیرگذار بوده است، گفت: با مطالعه رفتار دپارتمان داوری به طور قطعی میگویم که داور دربی 74 علیرضا فغانی خواهد بود.
هوشنگ نصیرزاده در خصوص عملکرد داور دیدار تیمهای تراکتورسازی و استقلال تهران ضمن بیان مطلب فوق افزود:
پنالتی اولی که محسن ترکی اعلام کرد تحت هیچ شرایطی پنالتی نبود و متعاقب آن اخراج حاج صفی نیز به اشتباه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه تصمیم اشتباه ترکی تا حدود زیادی تعادل بازی را برهم زد تاکید کرد: اگرچه همه اخطارهایی که ترکی به بازیکنان دو تیم استقلال و تراکتورسازی نشان داد درست بود اما در دقیقه 60 بازی حسینی، بازیکن تیم تراکتورسازی درون محوطه جریمه تیم استقلال در حالی که آماده ضربه زدن به توپ بود توسط یکی از مدافعان استقلال تعادلش برهم خورد که داور میتوانست یک پنالتی را به سود تراکتورسازی اعلام کند.
کارشناس داروی فوتبال ایران درخصوص پنالتی دومی که به سود تیم استقلال اعلام شد نیز اظهار داشت: با خوشبینی میتوان این پنالتی را پذیرفت چون مدافع تیم تراکتورسازی از پشت به گونهای با فریدون زندی برخورد کرد که باعث سرنگونی وی شد.
وی ضمن تاکید براینکه نحوه داوری ترکی در طول بازی یک نکته مثبت نیز داشت تاکید کرد: قضاوت ترکی تحت تاثیر پنالتی اشتباهی که به سود تیم استقلال اعلام کرد قرار نگرفت و او نیز سعی نکرد تا با داوری معکوس آن اشتباه خود را دراعلام پنالتی اول جبران کند. در مجموع قضاوت ترکی در نتیجه بازی خیلی تاثیرگذار بود.
وی درخصوص انتخاب داور دربی 74 نیز تاکید کرد: با توجه به مشکلاتی که برای ترکی در قضاوت دیدار تیمهای تراکتورسازی و استقلال پیش آمده و با عنایت به اینکه سعید مظفریزاده در این فصل مورد بی مهری دپارتمان داوری قرار گرفته و از آنجایی که هدایت ممبینی نیز از فهرست الیت کمیته داوران کنار رفته و همچنین قضاوت یک دیدار حساس و مهم یعنی پرسپولیس و ذوب آهن نیز به محسن قهرمانی سپرده شده است، با مطالعه رفتار دپارتمان داوری به طور قطع میتوان اعلام کرد که قضاوت دربی 74 به علیرضا فغانی سپرده خواهد شد.
این کارشناس داوری فوتبال ایران درهمین خصوص اظهار داشت: البته علیرضا فغانی نیز در این فصل قضاوتهای خوب و کم اشتباهی را انجام داده است که در انتخابش برای داوری دربی تاثیرگذار است.
-
داور دربی چهارشنبه معرفی می شود.
کمیته داوران فدراسیون فوتبال روز چهارشنبه داور دربی ۷۴ پایتخت را اعلام میکند.
حسین عسگری؛ نایب رئیس کمیته داوران گفت: نام داور دربی روز چهارشنبه داور دربی را اعلام میکنیم و به غیر از علیرضا فغانی یکی دو گزینه دیگر هم داریم و نام ترکی از بین گزینههای داوری دربی کنار گذاشته شده است.
گفتنی است دربی ۷۴ روز پنج شنبه ساعت ۱۸ بین دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
-
پروین: به فتح دربی 74 امیدوارم/ به حرکات کریمی عشق میورزم.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر پرسپولیس مثل بازی با ذوبآهن بازی کند میتواند این بار فاتح دربی باشد.
علی پروین درباره شرایط پرسپولیس در دیدار مقابل مقابل ذوبآهن و وضعیت سرخ پوشان در آستانه دربی ۷۴ و اشتباه داوران علیه این تیم ناگفته هایی را بیان کرد که در زیر اظهارات وی را میخوانیم:
چرا در بازی پرسپولیس و ذوبآهن در ورزشگاه حضور نداشتید؟
باور کنید هوا خیلی سرد بود، اصلا استخوانهای آدم یخ میزد، به همین دلیل دیدیم توانش را ندارم و در خانه جلوی تلویزیون بازی را تماشا کردم. سردی هوا عامل اصلی عدم حضورم در ورزشگاه آزادی بود.
نظرتان در مورد عملکرد پرسپولیس مقابل ذوبآهن چیست؟
پرسپولیس خیلی خوب بازی کرد. ما میتوانستیم این بازی را ببریم از همان دقیقه اول بچهها حمله کردند چون در ورزشگاه آزادی بازی میکردند موقعیت زیادی هم داشتند تا به گل برسند، اما متاسفانه فقط به تنها چیزی که نرسیدیم گل بود تا ۲ امتیاز شیرین را از دست دهیم.
عملکرد کدام بازیکن را پسندیدید؟
ماشاءالله و آفرین به غیرت و تعصب این علی کریمی؛ وقتی پا به توپ میشود همه را به خود میپیچاند. روز گذشته خیلی خوب کار کرد و باور کنید در خانه عشق کردم که پا به توپ شدن کریمی را آنطور دیدم. البته شما ببینید کریمی مقابل چه بازیکنانی هنرنمایی می کرد. بازیکنان ذوبآهن همه با تجربه و خوب هستند و کار علی خوب بود.
سایر بازیکنان چطور؟
سؤال خوبی پرسیدید، کریمی آنقدر خوب بود که باید اینقدر دربارهاش حرف میزدم. البته همه بچهها خوب بودند. یکی از نقاط مثبت تیم ما این بود که کار گروهی و تیمی پرسپولیس بسیار عالی بود. منطقی بازی میکردند، اما فقط باز هم میگویم که گل نزدند. من به همه بچهها خستهنباشید میگویم و امیدوارم در همه بازیها همینطور باشند.
از عملکرد دروازهبان جدید پرسپولیس راضی هستید؟
بله، حسین هوشیار نشان داد که بچهای نترس و با تعصبی است و کار خودش را خوب بلد است. امیدوارم که او بتواند مثل بازی با ذوبآهن به پرسپولیس کمک کند. هوشیار در چند صحنه بسیار خوب کار کرد و من امیدوار هستم که او بتواند در آینده نیز موفق باشد.
آیا با این بازی به دربی امیدوارید؟
بله، ما اگر همینطور مثل بازی با ذوبآهن بودیم در بازی مقابل استقلال ظاهر شویم این بار فاتح دربی ۷۴ هستیم. چون باز هم میگویم بچهها در بازی مقابل ذوبآهن خوب بازی کردند.
اما ۴ دربی گذشته باختهاید؟
چه ربطی این بازی به دربیهای گذشته دارد؟! هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و در این بازی استقلال چند بازیکن خوب خودش را ندارد. امیدوار هستم که این بار هوادارانمان بیشتر پرسپولیس را حمایت کنند تا انشاءالله برنده دربی باشیم. البته استقلال هم تیم خوبی است و چون در صدر جدول است، قطعا روحیه خوبی دارد.
چرا درباره دنیزلی حرفی نمیزنید؟
این بنده خدا کارش را بلد است، فقط نیاز به زمان دارد تا خودش را ثابت کند. دنیزلی از میانه فصل آمده پس عجله نکنید.
هنوز هم شما با دنیزلی مشکل دارید؟
این چه حرفی است که میزنید! ما هر روز که سر تمرین میرویم این بنده خدا به ما لطف دارد و با هم مینشینیم و یک چایی میخوریم. برخیها حرفهایی میزنند اما لطفا شما جدی نگیرید. من با هیچکس مشکلی ندارم.
عملکرد داوران در چند بازی گذشته خوب نبوده، به نظر شما دلیلش چیست؟
چرا نمیخواهیم قبول کنیم که داوران هم اشتباه میکنند. اصلا اشتباه داوری جزئی از فوتبال است. داوران ما که بیعیب نیستند که اشتباه نکنند. هر کسی اشتباهی میکند و این موضوع پیش میآید پس بهتر است منطقی با آن برخورد کنیم، البته بازی روز گذشته نیز میتوانست به نفع ما چند خطا اعلام بشود اما نشد. باز هم میگویم داوران هم جزئی از خانواده فوتبال هستند و اشتباه میکنند نمیشود کاری کرد.
آیا زمان برگزاری مسابقات لیگ برتر با توجه به شرایط جوی خوب است؟
سؤال خوبی پرسیدید. الان چله زمستان است. بازیها هم ساعت ۱۸ برگزار میشود، خودتان میدانید که هوا چقدر سرد است، پس باید ترتیبی اتخاذ کنند که بازیها ساعت ۱۶ برگزار شود حداقل مردم بتوانند در روی سکوها بنشینند و از فوتبال لذت ببرند. البته یک ماه دیگر اگر بازیها ساعت ۱۸ برگزار شود اشکالی ندارد ولی باز هم میگویم الان خوب نیست که در این ساعت بازیها را برگزار کنیم.
آقای پروین با توجه به بازیهای استقلال و پرسپولیس در چند هفته گذشته واقعا پرسپولیسیها میتوانند برنده دربی باشند یا فقط میخواهید به آنها روحیه دهید.
ما روی حرف خودمان هستیم اگر پرسپولیس مثل بازی با ذوبآهن بازی کند ما برنده دربی هستیم. اما اگر مثل بازی با صنعت نفت که همه بد بودند باشیم شرایط خوب نخواهد بود. این بازی با بازیهای دیگر تفاوت خاص خودش را دارد و تیمهای بالا و پائین جدول به این بازی ارتباطی ندارد.
-
در اين چند هفته اخير
زارع: متأسفانه ضعف داوري کاملا آشکار است
قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: اشتباهات فاحش داوران در بازيهاي اخير ما به هيچ عنوان قابل تحمل نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جمشید زارع در گفتگویی ضمن اعلام نارضایتی باشگاه پرسپولیس از عملکرد داوران در هفتههای بیستم و بیست و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: برخی تیمها متأسفانه برای هر صحنه مشکوکی در بازیهای خود جوسازی به راه میاندازند تا داوران را تحت تأثیر خود قرار دهند، اما تیم بزرگ پرسپولیس همیشه به رأی داوران حتی اشتباه هم احترام گذاشته است.
وی افزود: باشگاه پرسپولیس حتی در بازی با تیم شهرداری تبریز در هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر فوتبال بدون اینکه اعتراض و مصاحبهای داشته باشد طی نامهای مکتوب (به شماره 101967/90 به تاریخ 20/10/1390) از کمیته داوران درخواست کرد دقت بیشتری را داشته باشد، اما با گذشت چند هفته از این موضوع نتیجه و پاسخی برای باشگاه ارسال نشد. ما تقاضا داریم بدانیم آیا اساساً این نامه از سوی کمیته داوران مطالعه شده یا خیر؟! در صورتیکه بر اساس یک مقایسه آماری ارزش هر امتیاز برای ما بالغ بر 240 میلیون تومان بار مالی دارد و صرف نظر از خسارات مادی اثرات نامطلوب معنوی و حیثتی برای خانواده بزرگ پرسپولیس در بر خواهد داشت.
قائم مقام پرسپولیس در ادامه گفت: ناراحتی و جریحهدار شدن احساسات هواداران از یکسو و تضعیف روحیه کادر فنی و بازیکنان از سوی دیگر باشگاه را مجاب به عکسالعمل در این خصوص خواهد کرد.
باشگاه پرسپولیس با همه احترامی که برای جامعه داوران فوتبال قائل است این اشتباهات فاحش که نمونه بارز آن یکشنبهشب در بازی برابر ذوب آهن اتفاق افتاد و طی آن خطای مسلم پنالتی روی علی کریمی نادیده گرفته شد، سؤال برانگیز میداند و داور این دیدار(محسن قهرمانی) به سادگی از کنار آن گذشت و باعث حذف 2 امتیاز حساس از پرسپولیس شد.
وی ادامه داد: ما این ظلم فاحش را با چه کسی در میان بگذاریم و چه کسی به شکایت پرسپولیس و میلیونها هوادار آن رسیدگی میکند. امیدواریم نامه شکایت این بازی را که امروز دوشنبه دهم بهمنماه برای شما ارسال میکنیم به سرنوشت نامه قبلی دچار نشود.
زارع تصریح کرد: آیا کمیته داوران توانایی جبران خسارات وارده به این باشگاه را دارد؟ آیا کمیته داوران پاسخ مناسبی برای احساسات پرشور هواداران پرسپولیس دارد.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس در ادامه افزود: آقای تاج و آقای عسگری ما باید شکایتمان را چطور مطرح کنیم که به آن رسیدگی شود و تا چه زمانی این وضعیت ادامه دارد؟ ما از شما تقاضا داریم به سرعت نسبت به شکایت ما رسیدگی کنید گرچه این شکوایه به صورت مکتوب به کمیته داوران فدراسیون فوتبال هم ارسال خواهد شد. ما از شما میخواهیم شهامت پذیرش اشتباه داوران را داشته باشید و آن را رسماً اعلام کنید.
زارع در پایان خاطرنشان کرد: این اشتباهات فاحش حتی در مسابقات لیگ دستههای پایینتر هم قابل توجیه نیست. متأسفانه ضعف داوری در این چند هفته اخیر کاملا آشکار است. ما به شدت نسبت به این موضوع اعتراض داریم و شکایت داریم و اگر پاسخ قانعکنندهای دریافت نکنیم یقیناً با ارسال فیلم به مراجع بالاتر برای احقاق حقوق از دست رفته باشگاه و هواداران میلیونی پرسپولیس در این بازی و در دیدار برابر شهرداری تبریز به طور جدی اقدام خواهیم کرد.
-
کميته استيناف با بخشش نصرتي مخالفت کرد
کميته استيناف با توجه به اينکه يک بار محروميت نصرتي شامل تخفيف شده است، ديگر حاضر نيست اين محروميت را کم کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد نصرتي مدافع محروم تيم فوتبال پرسپوليس بايد تا اوايل اسفندماه منتظر بماند تا مدت محروميتش تمام شده و به ميادين فوتبال برگردد.
نصرتي با سپري کردن دو سوم از مدت زمان محروميتش اميدوار بود که زودتر از هفتم اسفندماه پرسپوليس را همراهي کند و حتي بحث حضور او در بازي با استقلال هم مطرح شد.
حتي مسوولان باشگاه پرسپوليس در اين روزها مذاکراتي را با فدراسيون فوتبال انجام دادند ولي اين مذاکرات به نتيجه نرسيده است. يکي از مقامات فدارسيون فوتبال که قصد نداشت اسمش فاش شود به خبرنگار سايت گل گفت که کميته استيناف با توجه به اينکه يک بار محروميت نصرتي شامل تخفيف شده است، ديگر حاضر نيست اين محروميت را کم کند و به همين دليل نصرتي بايد تا پايان مدت محروميتش صبر کند.
-
رضايتنامه پولادي صادر شد
مسئولان باشگاه مس کرمان رضايتنامه مهرداد پولادي را براي انتقال به پرسپوليس صادر کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مسئولان باشگاه مس کرمان بعدازظهر امروز رضایتنامه مهرداد پولادی را صادر کردند و قرار است تفاهمنامهای بین مسئولان مس کرمان، باشگاه پرسپولیس و پولادی فردا امضاء شود.
قرار است پولادی فردا با حضور در باشگاه پرسپولیس قرارداد خود را تا انتهای فصل در این تیم برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به ثبت برساند.
-
اعتراض باشگاه پرسپوليس به اشتباهات مکررداوري
باشگاه پرسپوليس در نامهاي به رئيس کميته داوران اعتراض رسمي خود را به اشتباهات مکرر داوري اعلام کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، متن این شکایت که رونوشت آن نیز برای علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران ارسال شد، به شرح زیر است:
جناب آقای مهندس مهدی تاج
ریاست محترم کمیته داوران فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
"همانطور که استحضار دارید دیدار دو تیم پیروزی (پرسپولیس) و ذوب آهن که روز یکشنبه، نهم بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد در حالی با تساوی بدون گل پایان یافت که به استناد تصاویر تلویزیونی، دو خطای پنالتی بازیکنان حریف به دلیل کم توجهی داور نادیده گرفته شد تا با توجه به شرایط پرسپولیس در جدول و همچنین در آستانه بازی حساس شهرآورد، دو امتیاز با ارزش از تیم پیروزی (پرسپولیس) سلب شود.
برابر تصاویر تلویزیونی ثبت شده، خطای پنالتی اول زمانی روی داد که جواد کاظمیان بازیکن تیم پیروزی (پرسپولیس) در محوطه جریمه صاحب توپ بود، اما بازیکن سرنگون شده ذوب آهن با ضربه دست که عمد بودن آن مشخص است، توپ را از جلوی پای او دور کرد. دومین خطای پنالتی در نیمه دوم و زمانی اتفاق افتاد که علی کریمی در محوطه جریمه پا به توپ به سمت دروازه حریف حرکت می کرد و بازیکن ذوب آهن با خطای مسلم او را متوقف نمود. این پنالتی آشکار هم برای پرسپولیس اعلام نشد.
بر این اساس با توجه به اینکه اعضای تیم پیروزی (پرسپولیس) در جریان بازی با احترام به داور از هرگونه اعتراض امتناع کرده اند، امید می رود که کمیته محترم داوران با بررسی این شکایت ضمن برخورد مناسب، حتی الامکان از تکرار موارد مشابه جلوگیری نماید.
همانطور که پیش از این نیز در اعتراض های قبلی یادآوری کرده بودیم تیم پیروزی (پرسپولیس) این روزها شرایط حساسی را پشت سر می گذارد و بدون تردید، بروز اینگونه اشتباهات داوری که در این فصل بارها برای این تیم مساله ساز شد، نه تنها لطمات معنوی و مادی جدی متوجه باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) و هواداران پرشمار آن می کند، بلکه با کاهش اقبال هواداران و علاقمندان نتیجه آن برای کل لیگ، تیم ملی کشورمان و موقعیت فوتبال ایران در عرصه های بین المللی بویژه نزد کنفدراسیون فوتبال آسیا، به شدت زیانبار خواهد بود.
تیم پیروزی (پرسپولیس) در این فصل بارها از ناحیه کم توجهی داوران امتیازات با ارزشی را از دست داد که در موقعیت کنونی در جدول رده بندی رقابت ها تاثیرگذار بوده است و متاسفانه این روند همچنان ادامه دارد. با وجود پرهیز باشگاه از جوسازی و غوغا سالاری شاهد بی توجهی به درخواست های مکرر برای برقراری عدالت در رقابت ها بوده ایم. بدون تردید این فقط آینده و موقعیت پرسپولیس نیست که با این روند در خطر جدی قرار گرفته است، بلکه با تکرار چنین مواردی به سود بعضی از تیم ها و علیه تیم هایی دیگر از جمله تیم پیروزی (پرسپولیس)، اعتبار رقابت های لیگ برتر و نتایج پایانی آن زیر سوال خواهد رفت.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) و میلیون ها هوادار آن، از کمیته محترم داوران انتظار دارد که در راستای تلاش های صورت گرفته برای ارتقاء سطح داوری لیگ، اقدامات جدی را برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه و تغییر نتایج بازی ها به عمل آورد تا منجر به تغییر در رده بندی نهایی در پایان فصل نگردد. بدون تردید این باشگاه انجام پیگیری های بیشتر را حق محفوظ خود می داند. همچنین انتظار دارد بر خلاف رویه گذشته از نتایج اقدامات، این باشگاه را کتبا مطلع فرمائید."
محمد رویانیان
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
-
دنیزلی در دربی 74 از هاشمیان استفاده نمی کند.
دنیزلی تصمیم گرفت مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در دربی ۷۴ به میدان نرود.
وحید هاشمیان، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل حضور در کلاس مربیگری هفته گذشته راهی آلمان شد. مسئولان پرسپولیس سعی کردند تا او را زودتر از موعد مقرر به تهران بازگردانند تا حداقل در دربی ۷۴ حضور داشته باشد.
اما با توجه به غیبت هاشمیان در تمرین امروز، دنیزلی پس از تمرین اعلام کرد که این بازیکن حتی اگر فردا به تهران بیاید در دربی ۷۴ به میدان نخواهد رفت.
-
هوشیار: امیدوارم بتوانم پاسخ محبت هواداران را بدهم/ برای دربی آماده ام.
ولین تجربه با پیراهن پرسپولیس حسابی حسین هوشیار را به وجد آورده و سر ذوق آورده است تا حدی که مدعی شد آمادگی کاملی برای رویارویی با استقلال در دربی تهران را هم دارد.
گفت و گو با هوشیار را در خصوص اولین تجربه حضور در ترکیب پرسپولیس و آخرین وضعیت تیمش در آستانه دربی پایتخت بخوانید:
*مقابل ذوب آهن در ترکیب اصلی پرسپولیس قرار گرفتی. اولین تجربه با پیراهن این تیم چطور بود؟
- تجربه بسیار خوبی بود. شرایط خیلی خوبی داشتم و خوشحالم که توانستم برای پرسپولیس بازی کنم.
*جو استادیوم راضی کننده بود؟
- من با این جو آشنا بودم چون چند بازی روی نیمکت پرسپولیس نشستم و با پیراهن شهرداری یاسوج مقابل استقلال در آزادی بازی کرده بودم به همین دلیل زیاد اذیت نشدم.
*هنگام بازی استرس نداشتی؟
- زیاد نه. فقط چند دقیقه اول که می خواستم با بچهها ارتباط برقرار کنم سخت بود اما بعد از آن اصلا استرس نداشتم یکی از روزهای آرام فوتبالم را پشت سر گذاشتم.
*استقبال هواداران پرسپولیس از تو چطور بود؟
- فوق العاده بود. طرفداران تیم برایم سنگ تمام گذاشتند که این موضوع مسئولیت من را سنگین تر می کند. نباید شرمنده آنها می شدن چون خیلی کمک کردند و به من روحیه و انگیزه دادند. امیدوارم بتوانم خوب کار کنم تا جواب محبت آنها را بدهم.
* چند ماه قبل فکر می کردی چنین جایگاهی در پرسپولیس داشته باشی؟
- به هیچ عنوان. چنین اتفاقی هر 100 سال یکبار می افتد! به خصوص برای گلر که در نیم فصل هیچ نقل و انتقالی انجام نمی شود.
* بازی با ذوب آهن چطور بود؟
- بازی خوبی بود و ما فشار زیادی روی دروازه حریف آوردیم اما بدشانس بودیم و توپ های ما تبدیل به گل نشد. انگیزه بچه های ما فوق العاده بود اما متاسفانه توپهایمان تبدیل به گل نشد.
* این هفته دربی تهران برگزار می شود. درباره این بازی چه صحبتی داری؟
- من تا حالا در دربی بازی نکرده ام و نمی توانم بگویم این بازی چطور است اما می دانم بازی سختی برای هر دو تیم است. ما برای برد به زمین می رویم. تفکر و تاکتیک ما فقط کسب 3 امتیاز استو هیچ فکری جز این نداریم.
* فکر می کنی مقابل استقلال فیکس باشی؟
- این مساله بستگی به نظر سرمربی تیم دارد. حتی در بازی با ذوب آهن هم تا ثانیه های آخر قبل از بازی به من نگفتند فیکس هستم. همه چیز به دنیزلی بستگی دارد.
* آمادگی حضور در دربی را داری؟
- من با آمادگی کامل به پرسپولیس آمدم.
* اما دربی فرق میکند و شرایط خاصی دارد.
- من مشکلی ندارم زیرا مقابل استقلال بازی کرده ام و از تک تک بازیکنان این تیم شناخت دارم.
-
نصرتی: محبت مردم را در زمین پاسخ خواهم داد/ برای ما مشکل تراشی کردند.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه سختترین سال فوتبالی و حتی عمرش را سپری میکند، از آمادگی خود برای بازگشت به میدان سخن گفت و اظهار داشت: محبت مردم و مسئولان را در زمین پاسخ خواهم داد.
کمتر از 40 روز دیگر محرومیت محمد نصرتی به پایان میرسد و این بازیکن تنها به فکر تمرین کردن و بازگشت به میادین ورزشی است.
نصرتی این روزها کمتر صحبت میکند و تمام تمرکز خود را معطوف به آمادهسازی هرچه بهتر کرده است.
در مورد روزهای دوریاش از فوتبال، برنامهاش برای بازگشت، دیدار با استقلال، وضعیت پرسپولیس و آینده این تیم صحبت کرد که مشروح کامل این صحبتها را در زیر میخوانید:
* ابتدا در مورد وضعیت روحی و بدنی خودتان صحبت کنید؟
- محمد نصرتی: شرایطم خوب است و حدود یک ماه و نیم است با تیم تمرین میکنم و از همه نظر آماده هستم. میخواهم زمانی که محرومیتم به پایان رسید و توانستم برای پرسپولیس به میدان بروم، بازیکن مثمرثمری بوده و محبت مردم را در زمین پاسخ دهم. از نظر روحی هم خیلی بهتر شدهام که این را مدیون حمایت مسئولان باشگاه و دوستان واقعیام هستم.
* روزهای سختی داشتید. آیا میتوان گفت سال 90 بدترین سال ورزشی نصرتی بود؟
- خیلی سخت بود، نه تنها سختترین سال فوتبالی بلکه سختترین سال عمرم بود.
* بسیاری از پیشکسوتان و ورزشکاران مطرح کشور در رشتههای مختلف در نامههایی متفاوت از شما حمایت کرده و خواستار کاهش محرومیت و یا بخششتان شدند...
- من از همه آنها تشکر میکنم. در آن روزها دوستان واقعیام را شناختم زیرا دوست باید در روزهای سخت، دوستش را همراهی و کمک کند. امیدوارم خداوند کمکم کند تا بتوانم محبتهای آنها را جبران کنم.
* همه منتظر بازگشتتان به میدان و دیدن چهره جدیدی از شما هستند؟
- من هم مترصد پایان محرومیت و بازگشتم به میادین فوتبال هستم. تلاش دارم آن اتفاق که تاریکترین نقطه ورزشی و زندگیام بود را با نمایش عملکرد قابل قبول فنی و اخلاقی از خود به فراموشی بسپارم. در دوران ورزشیام چه در تیمهای باشگاهی و چه در مسابقات ملی، همیشه بازیکن بااخلاقی بودهام و با بازگشت دوباره نشان میدهم آن حادثه، یک اتفاق بود.
* کمیته استیناف هم که با بخششتان مخالفت کرد و بازی با استقلال را از دست دادید.
- فرقی نمیکرد اما دوست داشتم در این روزهای سخت برای پرسپولیس به میدان میرفتم و میتوانستم با عملکرد خوبم به نوعی به تیم کمک کرده و پاسخ محبتهای مسئولان، اعضای تیم و هواداران را بدهم. البته میتوانم با شروع بازیهای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا این تیم را همراهی کنم.
* همانند بازی با ذوبآهن برای تماشای عملکرد تیم پرسپولیس در دربی روز پنجشنبه به ورزشگاه آزادی میآیید؟
- نمیدانم، هنوز مشخص نیست ولی در هر صورت برای موفقیت تیم دعا میکنم.
* بازی پرسپولیس برابر استقلال را چگونه ارزیابی میکنید؟
- این مسابقه همیشه سخت و حساس است. استقلال تیم خوبی دارد و الان صدرنشین است ولی انگیزه بازیکنان ما هم زیاد است. امیدوارم پرسپولیس بتواند در این بازی نتیجه خوبی را کسب تا ضمن جلب رضایت هواداران، نتایج گذشته و ناکامیهای فصل جاری را هم جبران کنیم.
* فکر میکنید چه عواملی باعث ناکامی پرسپولیس در این فصل بود؟
- در شروع فصل اتفاقاتی افتاد که به تیم ضربه زد، از نخستین مسابقه در ورزشگاه علیه مدیریت و کادرفنی شعار میدادند و در روزهایی که تیم نیاز به آرامش داشت، این شعارها تمرکز و آرامش بازیکنان را بهم میریخت. به نظرم مهمترین دلیل ناکامی تیم نداشتن تمرکز و آرامش از ابتدای فصل بود که زمینهساز بدست آمدن نتایج غیرمنتظره و ضعیف شد. همین مسئله فشار روحی و روانی تیم و بازیکنان را بالا برد، روحیه بازیکنان را پایینتر آورد و استرس آنها را بیشتر کرد تا در نهایت نتیجه نگرفتن تیم باعث تغییرات در کادر مدیریتی و فنی تیم شود.
* اما برخی اعتقاد دارند پرسپولیس امسال خوب بسته نشد و دلیل ناکامیاش این موضوع بوده است؟
- پرسپولیس بازیکنان خوب و بزرگی دارد که اکثر آنها یا ملیپوش هستند یا بودهاند اما فشار روحی و روانی شدید روی آنها و استرسی که داشتند، باعث شد نتوانند توانمندی خود را بطور کامل ارائه کنند و از نظر فنی افت کردند. ضمن اینکه مشکلات تیم یکی، دو تا نبود و مشکل تراشیها را هم به آنها اضافه کنید. همه این مسائل دست به دست هم داد تا پرسپولیس شرایط عادی، و مطلوب همیشگی را نداشته باشد.
* اگر تغییرات مدیریتی و فنی زودتر در پرسپولیس انجام میشد، این تیم نتایج بهتری را کسب نمیکرد؟
- مدیران قبلی و آقای استیلی هم برای پرسپولیس زحمات زیادی کشیدند اما همانطور که گفتم عوامل زیادی در ناکامی پرسپولیس نقش داشت. البته از زمانی که مدیریت جدید به تیم آمده شرایط بهتر شده است ولی هنوز با تیمی که باید باشیم و هواداران بطور کامل از آن راضی شوند، فاصله داریم. البته دنیزلی توانسته است شرایط روحی و روانی تیم را تقویت کند ولی حاشیههای ابتدای فصل و از دست دادن چند یار باعث شده است، نتوانیم خیلی زود به شرایط مطلوب بازگردیم.
* صحبت از دنیزلی شد، پس از تیم پاس، برای دومین بار است با این مربی کار میکنید، وی چقدر تغییر کرده است؟
- دنیزلی نسبت به گذشته آرامتر شده و این آرامش در چهرهاش کاملا مشخص است، البته او مربی قوی و توانمدی است و توانسته تیم را متحول کند. بازیکنان این روزها باانگیزه و شرایط بهتر روحی در تمرینات شرکت میکنند و برای موفقیت در لیگ و خصوصا مسابقات آسیایی تلاش مضاعفی انجام میدهند.
* دنیزلی هم در 6 بازی گذشته انتظارات را برآورده نکرده است؟
- هدف دنیزلی پس از حضور در پرسپولیس این بود که در این 6 بازی حداکثر امتیاز و یا حداقل 15 امتیاز بدست آوریم اما این اتفاق رخ نداد. شرایط متفاوت تیم در دیدار با نفت که روز بدمان بود و بدشانسی در بازی با ذوب آهن هم باعث شد، به اهدافمان نرسیم و روند نتیجهگیری مدنظر کادرفنی محقق نشود. امیدواریم در بازیهای بعدی نتایجی را بدست آوریم در شان نام و اعتبار پرسپولیس باشد. البته تیم نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است و باید بهتر از این شویم تا انتظارات هواداران را برآورده و همان پرسپولیسی شویم که همه انتظارش را دارند.
* اما 11 بازی تا پایان لیگ باقی مانده و 33 امتیاز آن میتواند تغییرات بسیاری را در جدول لیگ ایجاد کند.
- بازیکنان پرسپولیس تلاش میکنند تا در بازیهای آینده انتظارات را برآورده کنند اما رسیدن به قهرمانی سخت شده است ولی هدفمان این است که در این فصل حداقل سهیمه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم. ضمن اینکه مدیران باشگاه و کادرفنی هم برنامهریزی جامع و کاملی برای حضور قدرتمندانه پرسپولیس در آسیا انجام دادهاند تا با موفقیت در آن جام، نتایج فصل جاری را جبران و دل هوادارانمان را شاد کنیم.
* البته برخی از کارشناسان و مسئولان باشگاه معتقدند مشکلات داوری هم در نتیجه نگرفتن تیم در هفتههای اخیر نقش داشته است.
- مشکلات داوری جزوی از فوتبال است و داوران هم قشر زحمتکش در فوتبال هستند اما امیدوارم اشتباهات داوران در بازیهای آینده کمتر شده و در روند حرکتی تیم پرسپولیس تاثیر منفی نگذارد.
* فکر میکنید چه تیمی بتواند قهرمان لیگ یازدهم شود؟
- تا پایان مسابقات بازیهای زیادی باقی مانده اما شرایط استقلال، تراکتورسازی و سپاهان برای رسیدن به قهرمانی بسیار خوب است.
* کادر مدیریتی باشگاه اعلام کرده است پرسپولیس واقعی را فصل آینده ببینید، به نظر شما آیا این اتفاق رخ خواهد داد؟
- برای موفقیت باید برنامهریزی مدون و حساب شدهای داشت اما مهم فراهم بودن زمینه لازم برای عملی شدن این برنامههاست، با توجه به شرایطی که خیلی سخت است بدانیم فردا چه اتفاقی میافتد. البته با شناختی که در این مدت از سردار رویانیان و سردار زارع داشتم، باید بگویم آنها با برنامهریزی و ایدههای خوبی که دارند، میتوانند کارهای بزرگی را انجام داده و تیم بسیار خوبی را برای فصل آینده آماده کنند.
* در این روزهای سخت، حضور بازیکنان بزرگی چون مهدویکیا، کریمی و هاشیمان چقدر برای پرسپولیس مفید بوده است؟
- قطعا رفتارهای آنها الگوی مناسبی برای همه عوامل در تیم است. اینکه آنها سالها در فوتبال آلمان بازی کردند، نشان از رفتار حرفهای آنها دارد و جایگاهشان برای همه نفرات تیم قابل احترام است. بازیکنان باید از رفتارهای آنها الگوبرداری کنند.
-
پولادی: قرار بود فردا تفاهمنامه انتقالم به پرسپولیس امضا شود/ بعد از قولم علیه بلاژویچ حرف نزدم.
بازیکن تیم فوتبال مس کرمان گفت: قرار بود فردا تفاهم نامه انتقال قرضیام به پرسپولیس امضا شود.
مهرداد پولادی در مورد بیانیه هیئت مدیره باشگاه مس کرمان مبنی بر مخالفت با پیوستنش به پرسپولیس گفت: اکنون کرمان هستم و صبح هم در باشگاه بودم و هیچ صحبتی در این زمینه نشد.
قرار بود امروز گنجعلی خانی مدیر عامل باشگاه تفاهم نامه انتقال من را امضا کند تا به طور قرضی به پرسپولیس بروم اما آن طور که به من گفتند دیسک کمر ایشان عود کرد و امروز به باشگاه نیامده بود.
وی ادامه داد: قرار شد فردا به باشگاه بروم و این تفاهم نامه امضا شود و به پرسپولیس بروم. اکنون هم در جریان این مسائل نیستم. نمیدانم چه باید بگویم. ابتدا باید با مسئولان باشگاه صحبت کنم تا ببینم ماجرا چیست.
پولادی در مورد اینکه در صورت مخالفت با انتقالش به پرسپولیس چه واکنشی انجام میدهد، عنوان کرد: واقعا نمیتوانم کاری کنم. ابتدا باید با مسئولان باشگاه مس صحبت کنم تا ببینم قضیه از چه قرار است.
وی در مورد اینکه مصاحبهاش علیه بلاژویچ عامل این تصمیم بوده، اظهار داشت: از زمانی که به آقای داوری رئیس هیئت مدیره قول دادم هیچ صحبتی علیه سرمربی مس نکردم و آن مسئله حل شده بود.
-
کریمی، رضایی و زارع تمرین نکردند/ توصیه پروین درباره کریخوانی استقلالیها.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت 10:30 امروز پشت درهای بسته برگزار شد. ممددوتال و هاشمیان غایب بودند. مازیار زارع و غلامرضا رضایی هم به دلیل مصدومیت تمرین نکردند.
* علی کریمی پس از گفتوگو با دنیزلی به تمرین نپرداخت و به دلیل خستگی زودتر از سایرین محل را ترک کرد.
* علی پروین در تمرین حضور داشت و دقایقی با بازیکنان و دنیزلی به گفتوگو پرداخت. پروین خطاب به بازیکنان گفت: بهتر از جواب افرادی که کری میخواندند را ندهید و در زمین همه چیز را ثابت کنید.
* حمیدرضا علی عسگری نیز از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد.
پرسپولیس از ساعت 18 روز پنجشنبه به مصاف استقلال میرود.
-
کریمی مشکلی برای دربی ندارد/ وضعیت مصدومان فردا مشخص می شود.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان تیم را تشریح کرد.
دکتر وجیهالله چشمهسری درباره شرایط علی کریمی گفت: کریمی امروز به دلیل خستگی زیاد پس از صحبتهایی که با کادر فنی داشت فقط به ماساژ و تمرین در سالن پرداخت و به همین دلیل زودتر ورزشگاه را ترک کرد.
او مصدوم نیست و در دربی حضور پیدا خواهد کرد.
وی درباره مازیار زارع گفت: زارع از ناحیه پای راست دچار مصدومیت است و کارهای اولیه را روی پای او انجام دادیم. غلامرضا رضایی نیز از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت است و به فیزیوتراپی پرداخت.
چشمهسری گفت: در تمرین امروز حمیدرضا علیعسگری نیز از ناحیه زانو دچار مصدومیت کوچکی شد که سعی خواهیم کرد او را برای دربی آماده کنیم.
پزشک پرسپولیس تاکید کرد: وضعیت این بازیکنان و همچنین علیرضا محمد برای حضور در دیدار روز پنجشنبه برابر استقلال فردا مشخص میشود.
-
رونمايي ازلوگوي جديدوسامانه اينترنتي پرسپوليس
نشان جديد و سامانه اينترنتي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس فردا رونمايي ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، به مناسبت آغاز دهه فجر و در آستانه شهرآورد 74، نشان جدید و سامانه اینترنتی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس فردا در مراسمی در محل باشگاه با حضور مسئولان باشگاه و نمایندگان اصحاب رسانه رونمایی خواهد ش
-
باشگاه پرسپوليس باپژمان نوري واردمذاکره شد
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از صحبت با مصطفي دنيزلي با پژمان نوري وارد مذاکره شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پژمان نوری هافبک تیم فوتبال الامارات پس از توافق با مسئولان این تیم از جمع الاماراتیها جدا شد.
از همین رو وی قصد داشت ابتدا به تیم فوتبال ملوان بپیوندد، اما وی در صورت عقد قرارداد با نماینده انزلی نمیتواند در نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند از همین رو قرار شد تصمیم دیگری را درباره تیم آیندهاش بگیرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از گفت و گو با دنیزلی با پژمان نوری برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در نیم فصل وارد مذاکره شدند.
صحبتهای خوبی بین طرفین انجام شده و قرار است به زودی نشستی بین نوری و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تهران برگزار شود.
-
پس از مخالفت با انتقال پولادی/ پرسپولیس پژمان نوری را به خدمت می گیرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از صحبت با مصطفی دنیزلی با پژمان نوری وارد مذاکره شدند.
پژمان نوری هافبک تیم فوتبال الامارات پس از توافق با مسئولان این تیم از جمع الاماراتیها جدا شد. از همین رو وی قصد داشت ابتدا به تیم فوتبال ملوان بپیوندد، اما وی در صورت عقد قرارداد با نماینده انزلی نمیتواند در نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند.
از همین رو قرار شد تصمیم دیگری را درباره تیم آیندهاش بگیرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از گفت و گو با دنیزلی با پژمان نوری برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در نیم فصل وارد مذاکره شدند. صحبتهای خوبی بین طرفین انجام شده و قرار است به زودی نشستی بین نوری و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تهران برگزار شود.
-
رویانیان: پولادی نباید علیه بلاژویچ و مسیها صحبت میکرد/ حق با کرمانیها است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از مخالفت هیئت مدیره مس با حضور مهرداد پولادی در این تیم حق را به کرمانیها داد.
محمد رویانیان در خصوص مخالفت هیئت مدیره باشگاه مس کرمان با حضور پولادی در پرسپولیس گفت: حق را به مسئولان مس میدهیم. مسئولان مس و مربی بزرگ این تیم را دوست داریم و به آنها احترام میگذاریم.
ما هیچوقت اجازه نمیدهیم یک بازیکن به مربی و مسئولان اهانت کند.
وی افزود: ضمن عذرخواهی از سرمربی مس کرمان و مسئولان باشگاه معتقدیم پولادی باید از صمیم قلب ضمن عذرخواهی از مردم و باشگاه مس خوب کرمان مراتب تشکر و قدردانی خود را از سرمربی تیم که او را آموزش داده و باشگاهی که او رانامدار کرده انجام دهد و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
-
نشست خبری دنیزلی و مظلومی فردا برگزار میشود.
نشست خبری پیش از دیدار سرمربیان تیمهای پرسپولیس و استقلال فردا برگزار میشود.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی ساعت 14 روز چهارشنبه دوازدهم بهمن در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و استقلال که در سالن کنفرانس سازمان لیگ برگزار می شود، در جمع خبرنگاران به سوالات مطرح شده پاسخ می دهد.
بعد از دنیزلی، مظلومی مقابل خبرنگاران قرار می گیرد.
جلسه هماهنگی سرپرستان دو تیم و مسئولان برگزاری این مسابقه نیز ساعت 12 روز چهارشنبه در همین مکان برگزار خواهد شد.
دیدار پرسپولیس و استقلال ساعت 18 روز پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
-
نوری: پرسپولیس با دنیزلی استقلال را شکست می دهد.
هافبک تیم الامارات گفت: خوشحالم که با آمدن یک بازیکن برزیلی، زمینه جدایی من فراهم شد تا دوباره به فوتبال ایران برگردم.
پژمان نوری درباره جداییاش از الامارات گفت: پس از اتفاقاتی که برای من پیش آمد بارها از مسئولان الامارات خواستم با جداییام موافقت کنند. من بازیکنی نیستم که فقط شاهد شکست این تیم باشم چون باخت را دوست ندارم.
وی افزود: با صحبتهایی که انجام شده 3 جلسه است که آلکس بازیکنی برزیلی در تمرینات الامارات شرکت کرده و با این اتفاق جدایی من از امارات قطعی شده است خوشحالم که میخواهم دوباره به فوتبال ایران برگردم.
نوری درباره انتخاب تیمش برای بازی در ایران عنوان کرد: با توجه به شرایطی که دارم میخواهم به تیمی بروم که بازی کنم و دوست ندارم بیرون از زمین باشم به همین دلیل باید ببینم چه اتفاقی میافتد.
این بازیکن در خصوص دعوت شدن به تیم ملی اظهار داشت: با شرایطی که برای من در امارات پیش آمد بعید میدانم به تیم ملی دعوت شوم اما یک دقیقه هم دست از تلاش بر نمیدارم چون هدفم حضور در جام جهانی است.
نوری درباره دیدار روز پنجشنبه پرسپولیس و استقلال خاطرنشان کرد: دنیزلی کارش را بلد است. دربی را هیچ وقت نمی توان از قبل پیشبینی نکرد و امیدوارم این بار پرسپولیس با دنیزلی برنده باشد چرا که این پتانسیل را دارد.
-
کاظميان: در دربي جبران مي کنم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبول دارد که تيمش نتوانسته انتظارات را برآورده کند اما مي گويد ناکاميهاي اين تيم در آخرين دربي سال 90 به پايان خواهد رسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جواد کاظمیان اظهار داشت: پرسپولیس سال خوبی را پشت سر نگذاشته است. متاسفانه ما از ابتدای فصل ناکامیهای زیادی را پشت سر گذاشته ایم و هواداران خود را ناراحت کردهایم. دربی پیشرو که آخرین دربی سال 90 است بهترین فرصت برای ماست که بتوانیم هوادارانمان را راضی کنیم.
وی ادامه داد: بعد از چند ناکامی پی در پی در دربی دیگر نوبت برد پرسپولیس است. قبول دارم که استقلال شرایط خیلی خوبی دارد و صدر نشین لیگ است اما این بازی واقعا ربطی به جایگاه تیمها در جدول ندارد. این بار با تمام قوا برای جبران باختهای قبلی به میدان می رویم و اطمینان دارم می توانیم از نام پرسپولیس دفاع کنیم.
کاظمیان ادامه داد: دوست داشتم وقتی در نیمه دوم برای پرسپولیس به میدان آمدم گل بزنم اما بدشانس بودم. امیدوارم در دربی بدشانسیهای من و پرسپولیس تمام شود و من هم جبران کنم.
-
مهدويکيا:اميدوارم اين بار هم در دربي نبازم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تاکنون در دربيها بازنده نبودم و اميدوارم اين موضوع همچنان پا برجا بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدی مهدویکیا در مورد دیدار فردا برابر استقلال گفت: امیدوارم بازی خوبی انجام شود. تاکنون در دربیها بازنده نبودم و امیدوارم این مسئله پس از دربی ۷۴ نیز باقی بماند.
وی در پاسخ این سؤال که گفته میشود وضعیت استقلال بهتر از پرسپولیس است، گفت: دربی همیشه شرایط خاص خودش را دارد و به این موضوع که استقلال صدر جدول است و ما در رده پائین ربطی ندارد. این بازی شرایط خاص خودش را دارد و هر تیمی زرنگ باشد و از موقعیتهایش خوب استفاده کند. برنده میشود. دربی با بازیهای دیگر هیچ فرقی ندارد و ۳ امتیاز دارد.
مهدویکیا درباره شرایط پرسپولیس تصریح کرد: شرایط خوبی داریم و بچهها مصمم هستند تا در دربی به نتیجه مطلوب برسند. استقلال تیم خوبی است و ما به آنها احترام میگذاریم. امیدوارم اگر به من اعتماد شد بتوانم به نحوه خوبی جواب اعتماد را بدهم. مشکل خاصی ندارم و فقط امیدوارم مصدومان ما به این بازی برسند.
کاپیتان پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم هواداران در این بازی ما را حمایت کنند تا بتوانیم به هدفمان برسیم.
دیدار پرسپولیس و استقلال ساعت 18 فردا (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.