داداش واقعا دمت گرم من الان تست کردم جواب دادroz:::danc:بعد وصل کردن فیسبوک ب بازی دهنمون سرویس شده بود با قند شکنا:sad:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش واقعا دمت گرم من الان تست کردم جواب دادroz:::danc:بعد وصل کردن فیسبوک ب بازی دهنمون سرویس شده بود با قند شکنا:sad:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.نقل قول:
من میخوام به همین اکانت گوگلم وصلش کنم نه یه اکانت دیگه
ممنون
نه دیگه نمیشه. راه نداره باید روی یه اکانت دیگه وصل کنی.خرابکاری کردی دیگه راه برگشت نداره :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سوال من گم شد...کسی نمیدونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين بازى واقعا مسخرس. تيمم لول ٤ قدرت ٣٣ با ى تيمى ك ٢٠ بود تو زمين خودم بازى داشتم ١-١ واقعا مسخرس.
در جواب دوستمون اين فصل ى مدافع و هافبك خريدم لب مرز اسكات اوايل نمره پايين گرفتن الان هافبكم اوكى شده ولى هنوز مدافعم نمره ٥ و ٤ ميگيره يكم صبر شايد بايد با تيم جفت و جور بشه. شما تو قسمت stats و form ميتونى ببينى قبلا بازيكنت چيكاره بوده.
اتفاقا اصلا مسخره نیست و کاملا این موضوع واقعیه. شما ببین این فصل رئال با این همه بازیکن گرونقیمت به چه تیمایی باخته. توی تمام لیگ ها تیم های قوی به ضعیف ها امتیاز دادن حتی تو زمین خودشون.همیشه قوی تر بودن ملاک پیروزی نیست وگرنه خیلی بازی راحت میشد.تیم رو قوی میبستیم و تا آخر فصل دیگه بهش سر هم نمیزدیم و جام ها رو هم میگرفتیم. ولی باید رسیدگی کرد سیستم های مختلف رو امتحان کرد جلوی تمام تیم ها با یک سیستم مشخص بازی نکرد.تیم حریف ممکنه پول نداشته باشه که بازیکن بخره ولی میتونه یه ضد سیستم خوب اتخاذ کنه و امتیاز رو بگیره. اگر ملاک برتری قدرت تیم ها بود همه چی از قبل مشخص بود و بازی اصلا لذتی نداشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال داره ترکیب خوب نمیچینی داداش.اگه دیدی با یه ترکیب دوسه تا بازی نتیجه عجیب گرفتی تو عوض کردنش شک نکن.
در ضمن سعی کن همه بازیکنات همطراز باشن
بعدم به قدرت ربطی نداره.یه تیمی میتونه همه بازیکن اصلیاش اسکات باشن ولی نیمکت نشیناش یه ستاره.واسه همین میانگین قدرتو پایین میاره.پس اصلا گول average quality رو نخورین.
البته تاثیر فلش ها و تاکتیکات هم جای خودشو داره ها.که انتخابشون با توجه به چیدمان بازیکنات و قدرتشون خیلی مهمه.
بچه ها به نظر شما چه تاکتیک و فلشایی واسه سیستم 4-1-2-1-2 خوبه?
اگه منظورت همون 4-4-2 لوزی معروف هستش به مدافع های چپ و راستت فلش رو به جلو بده که ضعف گوشه های میانه ی زمین رو برطرف کنن. ولی در کل بهتره از سیستم های پیشنهادیه خود بازی استفاده کنید.4-4-2 لوزی رو بازی پیشنهاد نکرده و خودم هم قبلا باهاش نتایج ضعیفی گرفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]