درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین به انجمن
امیدورام شاهد فعالیت تون توی این انجمن باشیم:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین به انجمن
امیدورام شاهد فعالیت تون توی این انجمن باشیم:ohum:
در مورد دادن تمرین و گرفتن آیتم تمرینی باید بگم که اصلا شانسی و رندم نیست.بلکه هر بازیکن باید به حد نصاب 100% برسه تا یه آیتم بگیره و بعد دوباره از 0 شروع میکنه.بازیکنان پر سن و سال دیرتر به 100 میرسن و بازیکنان جوون ممکنه با سه تمرین 2 تا آیتم گیرشون بیاد.البته شدت تمرینات هم کاملا در این موضوع دخالت داره.توی عکس ستون بخشی که باید به 100 برسه تا آیتم گیرمون بیاد رو علامت زدم با کادر قرمز.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر تمرین درصد خاصی افزایش میده.که این افزایش رو به صورت میانگین و نرمال به ما گفته.مثلا گفته آیتم بازی تمرینی 30% افزایش میده.درحالی که یه بازیکن جوون با شدت تمرینی بالا اگر این تمرین رو براش بزاریم بالای 30% زیاد میکنه و یه بازیکن سن بالا زیر 10%.بعد از هر تمرین کنار ستون توی عکس دقت کنید یه عدد + نوشته شده مثلا +22.این یعنی اون بازیکن با تمرینی که بهش دادم 22 تا رفته بالا.رنگ ستون هم میبینید که هرچقدر پرتر باشه . آبی تر باشه یعتی داره نزدیک میشه به 100 و چیزی تا آیتم تمرینی باقی نمونده.اگر خالی وسفید باشه یعنی تازه اول کاره و باید چند تا تمرین داد بهش.هر سه ساعت یک بار هم به مقدار 5% استراحت به بازیکنان داده میشه.فرقی هم نداره پیر باشه یا جوون.
امیدوارم توضیحات کامل و واضح بوده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا یکی از مهم ترین پست های این تاپیک هست! دستت درد نکنه علی جان.من و تعدادی دیگه از دوستان رو از سردرگمی نجات دادی. الان قضیه گرفتن آیتم رو متوجه شدم
بازم ممنونroz::ashem:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پست واقعا علی عالی بود ، خیلی ممنون از لطفتون دوست خوبم
این گزینه Rest all دقیقا چیکار میکنه؟ همه بازیکنا رو استراحت میده؟ چ جوریه؟ من ی بار روش کلیک کردم نوشت 6 بسته سبز پزشکی نیاز هست یا ی همچین چیزایی ولی اوکی نزدم
در مورد intens هم میشه بیشتر توضیح بدید؟ البته علی اقا قبلا ی پست در این باره داشتن اگه میشه شمام تجربه اتونو بگید تو این زمینه ... الان خودتون intens بعضی بازیکناتونو گذاشتید رو شماره 3 یعنی هارد و بعضی ها رو هم روی شماره 1 دلیلش رو میشه بگید؟!!!
سود و ضررایی ک این کار داره رو بگید با توجه ب اینکه شما عمل کردید و میدونید چی ب چیه و در واقع همه این ها رو لمس کردید و بهتر میتونید کمک کنید و ما بهتره چیکار کنیم تو این زمینه؟
راستی شما با سیستم این بازی رو انجام میدید؟ چ جوری؟ فقط در صورتی ک با اکانت فیسبوک وارد بشیم میشه از سیستم استفاده کرد؟
خوب درباره ی rest all اگر انجامش بدید بازیکناتون 5% از خستگیشون کم میشه.فقط زمانی باید انجام داد که تمام بازیکناتون خسته باشن.مثلا اگر بازیکنای اصلیتون خسته هستن و برای بازی بعدی نیروشون کامل سبز و پر نشده ولی بازیکنای ذخیره همه کامل نیروشون پر شده قبل از اینکه از rest all استفاده کنید باید بازیکنای ذخیره رو تمرین بدید و بعد ازین گزینه استفاده کنید.اینجوری با یه تیر دو نشون زدید.هم تمرین دادید و هم بازیکنا خستگیشون برطرف شده.مقدار کم شدن بسته های سبز رنگ هم بستگی به تعداد بازیکناتون داره.اگر خیلی کم باشن 6 تا کم میکنه اگر متوسط 7تا و اگر لیست بازیکنا پر باشه 8 تا کم میکنه تا اونجایی که یادمه.که البته خیلی به صرفه هست.اگر بخوایم دونه دونه اینکارو کنیم شاید 22 تا بسته لازم باشه.
اگر میبینی بعضیا رو دارم تمرین میدم بعضیا استراحت میکنن چون اونایی رو تمرین میدم که در بازی خسته نشدن و یا اینکه در بازی بعدی ازشون استفاده قرار نیست بکنم.یعنی یه ذخیره ی تمام عیاره.حداقلش اینه تمرینشون میدم تا قدرتشون بره بالا و در حدی بشن که بشه بهشون بازی داد.
اگر میخوای با کامپیوتر بازی کنی باید حتما به فیسبوک وصل باشی.
ممنون از پاسختون ، متوجه شدم چی ب چیه راهنمایی خوبی بود مرسی :)
فقط ی چیز دیگه ، از تو منوی زیر وقتی گزینه ای ک کنار Auto-assign یعنی همون اینتنس ک دوتاش سبز هست رو میزنیم کادری ک توی شکل دومی هست باز میشه این معنیش چیه؟ میشه انتخاب کرد یکی از 6 گزینه رو؟ من هنوز انتخاب نکردم گفتم شاید ی چیزی بزنم نشه دیگه برگشت ب حالت اول منم ک نمیدونم چی ب چیه :دی
علی جان شما هم اگه تجربه ای تو این زمینه دارید در اختیارم بذارید ممنون میشم :)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برای سهولت کار شما طراحی شده. ردیف اول First Squad یا همون 11 بازیکن اصلی رو میتونین شدت تمرین شون رو هر کدوم که دوست دارین انتخاب کنین.دیگه نیازی نیست که بخواین تک تک برای هر بازیکن این کارو انجام بدین. یک نوع شدت تمرین رو میتونین برای 11 بازیکن اصلی تون انتخاب کنین.
ردیف دوم یا همون substitution and reserves هم برای بازیکنان ذخیره و سکونشین هست.شدت تمرین رو برای ذخیره ها و سکونشین ها به طور یکسان واسه همشون میتونید انتخاب کنید
موفق باشید
سطر first squad بازیکنان اصلی هستش و سطر پایینیش مربوط به ذخیره ها.با انتخاب گزینه های روبه روشون شدت تمرین رو میشه به صورت یکجا برای تمام بازیکنان تعیین کرد.و نیازی نیست دونه دونه تنظیم کنید.همیشه هم میشه استفاده کرد.اگر میخواید استراحت بدید اون 1 خط سبز رو انتخاب کنید.اگر میخواید تمرین معمولی بدید 2 خط و اگر میخواید تمرین پرفشار بدید گزینه آخر 3 خط سبز رو انتخاب و در آخر save کنید
بچه ها بعد از نتایج اسفباری که تو این لیگ دارم میگیرم دیگه مجبور شدم دست از خسیس بازی بردارم!!! یه خورده سر کیسه رو شل کردم رفتم یه بازیکن 25 ساله گرفتم قدرت 82 ! 5ستاره.7 تا توکن خرج کردم تا تونستم بگیرمش
بعد که بردمش بلافاصه دیدم یکی درخواست دوستی داد. همون کسی که داشتم برای خرید اون بازیکنه باهاش رقابت میکردم و آخرش یارو باخت! خلاصه منم بلافاصه Reject کردم lol:- اینا آدمای خطرناکین!:fek konam:
[QUOTE=aria2015;177806]سلام. منم تازه اینحا عضو شدم و چیزهای زیادی ازتون یاد گرفتم. تا الان تو لیگ 3 تا بازی کردم و همشو بردم. که در کل 6 گل زده و 0 گل خورده داشتم الانم بخاطر تفاضل گل کمتر توی جدول دومم .امروز ساعت 5 عضر بازی دارم نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه میبازم :soal:دو تا بازیکن 4 ستاره خریدم که همش گل میزنن اسم تیمم Aria FC
سلام .ببخشید دیردوز نتونستم بیام.بازی رو پنج هیچ بردم:/dancیکی از بازیکنایی که خریده بودم تو هر پنج گل نقش داشت(شایدم چار تا).بازی بعدی رو هم 1.0 بردم و فعلا بدون باخت در صدر جدولم . فردا یه بازی خیلی حساس با تیم دوم دارم اونم تو خونه حریف:khahesh: احتمالا نمیتونم انلاین باشم دعا کنید.راستی یه لیگ چن روز طول میکشه؟