مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
قلعه نویی: دربی جنگی است که در آن اخلاق و معرفت هم وجود دارد
شاید مساوی شود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال دربی را جنگی نامید که در آن معرفت و اخلاق هم دیده میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دربی 75 گفت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. دربی اگر چه 3 امتیاز بیشتر ندارد اما از حساسیتهای زیادی برخوردار است. در دو بازی گذشته استقلال بدشناسی آورد، با این حال امیدوارم اول دربی یک بازی خوب شود و بازیکنان و طرفداران به سلامت به خانه بروند. ما توانایی خوبی برای این بازی داریم. البته مشکل ما مصدومیت خسرو حیدری است.
وی در مورد اینکه آیا به مساوی فکر میکند یا نه گفت: هم ما و هم پرسپولیس برای برد به میدان میآییم اما شاید بازی مساوی شود. من همیشه بازی هجومی را دوست داشتم، چه در زمانی که در استقلال بودم و چه در تیمهای دیگر به بازی هجومی اعتقاد داشتم.
سرمربی استقلال در مورد احتمال جدایی جباری و زندی گفت: ما کار مشاورهای انجام میدهیم و در نهایت نظرات را به فتح الله زاده منتقل میکنیم و او تصمیم گیرنده نهایی است. با این حال ما خواستهایم که هیچ بازیکنی در نیم فصل از استقلال جدا نشود.
قلعهنویی در مورد اینکه مشکلات مالی بر روی دربی هم تاثیر گذار است یا نه، گفت: در دربی این مسائل تاثیری ندارد اما مشکلات مالی بازیکنان باید حل شود. میداودی که اکنون مصدوم شده و میتوانست در دربی به ما کمک کند از ماه پنجم سال قبل هنوز یک ریال از استقلال دریافت نکرده است. یک بازیکن این گونه نشان میدهد که عاشق پیراهن تیم و هوادارانش است.
وی ادامه داد: فتح الله زاده و هیئت مدیره در تلاش هستند تا مشکلات را حل کنند، فتح الله زاده در 24 ساعت فقط 2 ، 3 ساعت استراحت میکند. هیئت مدیره هم همین گونه است اگر تلاشی در مدیران نمیدیدیم بحث دیگری بود اما اکنون مدیران در تلاش هستند تا مشکلات حل شود. 10 روز است که مسائل اقتصادی باشگاه را به فتح الله زاده واگذار کردهاند و انشاالله قرار داد اول اسپانسر هم امضا میشود.
قلعهنویی در مورد اینکه پروین از او تعریف کرده است گفت: اینکه بزرگی مثل پروین از من تعریف کند باعث افتخار است. پروین و پورحیدری از نوادر فوتبال ایران هستند. پروین روح بزرگی دارد که از شاگردانش تعریف میکند.
وی در مورد خسرو حیدری گفت: این بازیکن 3 هفته با ما نخواهد بود.
سرمربی استقلال در مورد اینکه صادقی دربی 75 را جنگ می داند گفت: هر بازیکنی تعبیر خودش را از بازی دارد. به نظر من دربی جنگی است که در آن معرفت، اخلاق و بازی جوانمردانه هم دیده میشود. جنگی که مردانه و قشنگ است.
وی افزود: باید از بازیکن ملوان هم عذرخواهی کنم که برهانی پای او را لگد کرد، البته او گفت این کار را ناخودآگاه انجام داده است.
قلعهنویی در مورد وضعیت جباری گفت: این بازیکن 6 هفته از میادین دور خواهد بود.
سرمربی استقلال در مورد تعویق بازی استقلال و پیکان گفت: این برنامه ریزی به ما لطمه میزند زیرا تا میخواهیم هماهنگ شویم به تعطیلات میخوریم. ما بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم. با این حال باید به نظرات کیروش احترام گذاشت و به او آرامش داد اما تا هماهنگ میشویم بازیها تعطیل میشود و باید کار بدنی و قدرتی انجام دهیم.
وی در مورد پیامش به هواداران گفت: ما در حدی نیستیم به هواداران قرمز و آبی پیام بدهیم اما طرفداران دو تیم ضمن انرژی دادن به تیم خود به حریف هم احترام بگذارند. این کار را ما سال گذشته در تراکتور سازی انجام میدادیم. قشنگیهای فوتبال است که میماند. اینکه چند سال پیش ملوان و استقلال چه نتیجهای گرفتند مهم نیست اما همه کار امین متوسلزاده را به یاد دارند. باید فوتبالمان را به این سمت ببریم.
بائو: انگيزهام به خاطر طلب از پرسپوليس نيست
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: براي دربي انگيزه دارم اما اين موضوع ربطي به طلبم از پرسپوليس ندارد.
ميثم بائو در خصوص بازي پرسپوليس و استقلال در روز جمعه عنوان کرد: دربي هم مثل بازي هاي ديگر است و 3 امتياز بيشتر ندارد. هر تيمي از موقعيت ها بهتر استفاده کند مي تواند برندهاين مسابقه باشد. حساسيت روي دربي زياد است اما اميدوار هستم که استقلال با يک بازي خوب و منطقي و با حمايت تماشاگران برنده شود.
وي در مورد انگيزه هايش براي بازي مقابل پرسپوليس و اينکه بهدليل طلبي که از اين باشگاه داردانگيزه دارد، گفت: من 60 ميليون تومان از پرسپوليس طلب دارم اما انگيزه ام به خاطر پول نيست. به خاطر اينکه خودم را نشان دهم انگيزه دارم. اگر هم تلاشي هست براي دل هواداران است.
بائو در مورد اينکه در دربي اولي که حضور داشت پديده شد و فکر مي کند در بازي روز جمعه امير قلعه نويي پديده اي رو کند يا خير گفت: حتما امير قلعه نويي براي دربي برنامه هاي خاصي داردو وقتي سوت بازي زده شود ترکيب تيم را متوجه مي شويد.
منوچهري: دوست دارم دربي را تجربه کنم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به حرفهاي مربوط به کري با کريم انصاريفرد توجهي ندارم.
امين منوچهري در مورد شرايط استقلال براي دربي 75 اظهار داشت: بايد در اين مسابقه خودمان باشيم و فقط روي تيم خود تمرکز کنيم. دوست دارم روز جمعه من هم دربي را تجربه کنم واين فرصت را داشته باشم. اگر اين فرصت را بدست بياورم سعي مي کنم بهترين عملکرد را داشته باشم.
وي افزود: از هواداران مي خواهم بهورزشگاه بيايند و استقلال را تشويق کنند. با اين آمادگي که در بچه ها مي بينم به کسب پيروزي در دربي اميدوارم.
منوچهري تاکيد کرد: پرسپوليس حريف قابل احترامي است و درست است که شرايط خوبي ندارد اما ما بايد حواس خود را جمع کنيم.
مهاجم استقلال در مورد کري بين او کريم انصاري فرد مهاجم پرسپوليس که در سايپا با هم همبازي بودند، گفت: به اين مسائل توجهي ندارم و تمام تمرکزم روي استقلال است و اميدوارم عملکرد خوبي داشته باشم.
صادقي: پرسپوليس حريف قابل احترامي است
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در اين دربي هم مثل 2 بازي قبلي که بودم، برنده باشيم.
امير حسين صادقي در ارتباط با بازي دربي عنوان کرد: همان طور که گفتم اين دربي جنگ است و هردو تيم مي آيند که سه امتياز را ازآن خود کنند. پرسپوليس هم حريفقابل احترامي است. استقلال فقط براي سه امتياز به ميدان مي رود.
وي افزود: به هواداران قول مي دهيم همان طور که در بازي با ملوان خوب بوديم، در بازي با پرسپوليس بهتر خواهيم بود. از هواداران مي خواهم تيم محبوب خود را تشويق کنند. اين مسابقه ممکن است به دليل حساسيتي که دارد باعث شود بين بازيکنان دو تيم درگيري هاي فيزيکي فوتبالي پيش بيايد وليهواداران نبايد به اين مسائل اهميت دهند.
صادقي تصريح کرد: در 2 دربي قبلي که با پيراهن استقلال به ميدان رفتم برنده شديم و اميدوارماين بار هم برنده تيم استقلال باشد.
مدافع آبي پوشان در مورد غيبت خسرو حيدري در اين مسابقه گفت: حيدري بازيکن بزرگي است و متاسفانه به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داد. او مي توانست به ما کمک کند اما قسمت اين بوده. در اين قسمت علي حمودي را داريم و مطمئنا او بازي خوبي از خود نشان مي دهد.