نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI_JUVE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی علی جان امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنی.
موفق باشی:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI_JUVE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی علی جان امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنی.
موفق باشی:flowerysmile:
به دربی خوش آمدی درضمن به نظرسنجی خلیج فارس هم سری بزن و به خلیج فارس رای بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جان خوش امدی.دمت گرم پرسپولیسی هم که هستی!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم مفیدترین پستهارو تو انجمن داشته باشی!!!!
نقل قول:
آخ جووون یه یوونتوسی دیگه !!! :yes::/dancخوش امدی پسر
سلام دوستان نوکریم من علیرضا مسافر کهکشانی های پایتخت استقلال هستم. 2سال پیش آقا فرهاد محبوب ترین بازیکن جهان به پرسپلیس یک گل لایه زد که تا این وقت داره بوی سوختنیش میاد.
سلام بچه ها سعید هستم از بوشهر
عاشق رم و شاهین
بیشترین کسی رو هم که داخل دنیا دوست دارم کاپیتان فرانچسکو توتی
سلامنقل قول:
اگه میگفتی از کدوم استانی بهتر میشد ها...:hehee:
ما هم از آشنایی با شما خوش حالیم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی...
حیف اجازه کل کل ندارم وگرنه بد جور حالتو میگرفتم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid.z [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بروبچه های جنوبی روز به روز میرن بالا تر این خیلی خوبه...:hehee:
تو هم که مثل مهرداد عاشق توتی هستی اگه مهرداد پیدات کنه ولت نمیکنه چون اون خودش توتی...
سلام خوش اومدی علیرضا جان امیدوارم موفق باشی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی سعید جان امیدوارم روزهای خوشی رو اینجا داشته باشی.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid.z [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن کاپیتانمون رو عشقه:love: