من از بچگی طرفدار میلان بودم.
حتی پیراهن هرنان کرسپو سال 2005 رو دارم.
وقتی که کلاس اول دبستان بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از بچگی طرفدار میلان بودم.
حتی پیراهن هرنان کرسپو سال 2005 رو دارم.
وقتی که کلاس اول دبستان بودم
انگاری زلات به بازی با یووه نمیرسه om::
پرینس crying::-
آکوئیلانی crying::-
سیدورف crying::-
یعنی ..........
اين بازيكنا چرا جديدا انقدر زود مصدوم ميشن؟!!entezar::
ا
يعني آخره نامردي،يعني چه خوش شانسه اين يووه....om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان با این وضعیتی که میلان توی حمله داره بهترین تاکتیک دفاع و استفاده از ضد حمله توسط بازیکن های سرعتیمون مثل روبینیو , آلشراوی و امانوئلسونه !
این رو باید از اون پزشک باشگاه بپرسی البته شنیدم شیطونی هایم درکاره که بماند chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاتو هم هست کمک میکنه الشاراوی هم که فیکس کنه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بواتنگ هم دارن تلاش میکنند برسه :ey babaaa:
واسه آماده شدن بواتنگ تلاش نکنن بهتره ! چون دفعه قبلی سر بازی با آرسنال به زور آمادش کردن بعد بازی کوین ترکید !!!
ولی عجب بازی کرد (دوباره یادم اومد ) :ahaaaaaa: تموم کنترل توپاش با حرکات نمایشی و دقیق بود ! love::
این عکسو خودم ساختم برای طرفدارای میلان چطوره:soal:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دست شما هم درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی شما ها بازیه فردا رو از اینترنت میبینید دیگه اره eterza::-
:khahesh:
فکر نکنم بخش کنه به خاطر این سریال درپیت
شبکه FREE پیدا کردم بهتون میگم
چه بدبختیه هااااااا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]