آبیدال به برخی از توافقات برای تمدید قرارداد دست یافت.
ملی پوش فرانسوی بارسا گفت که نماینده او در روز پنجشنبه با باشگاه جلسه دارد و قصد دارد تا دو سال دیگر هم در بارسا بماند.
آخرین باری که اریک آبیدال در کنفرانس خبری شرکت کرد، بسیار صادقانه در مورد وضعیت قرار داد خود صحبت کرد. او این نکته را روشن کرد که می خواهد قبل از تمدید قرارداد با بارسا، به سطح آمادگی بالای خود یعنی سطحی که قبل از عمل جراحی تومور خود داشت، برسد. آبیدال روز دوشنبه مقابل خبرنگاران گفت: «من کاملا سالم هستم و برای اثبات برخورداری از سلامتی کامل، تمام تلاشم را در زمین چمن انجام خواهم داد».
جلسه روز پنجشنبه
آبیدال توضیح داد که نماینده اش در روز پنجشنبه برای بحث در مورد تمدید قرارداد او با باشگاه نشستی خواهد داشت. او در ادامه گفت: «در حال حاضر هیچ توافقی بین من و باشگاه وجود ندارد، اما مشکل پول نیست، بلکه در مورد تعداد فصلهاست». وی همچنین گفت که قصد دارد که دو سال آینده را نیز در بارسا سپری کند. او تمایل خود را برای ادامه دفاع از پیراهن بارسا ابراز کرد و همچنین گفت: «من مطمئن هستم که با باشگاه به توافق می رسم». همانطور که آبیدال اغلب در گذشته بارها گفته است: «نظر من این است که در اینجا به بازی خود ادامه دهم زیرا بارسا بهترین باشگاه در جهان است».
نگرش ها نسبت به آسیب دیدگی
آبیدال قبل از بازی های ملی و در خانه گیخون مصدوم بود. او بدون در نظر گرفتن مصدومیت به اردوی فرانسه رفت، اما بازی اول را به این دلیل که «مصدوم بود» از دست داد. وی برای بازی دوم به میدان رفت، زیرا معتقد بود: «من هیچ مشکلی ندارم». آبیدال اصرار داشت که: «ما مصدوم هستیم، زمانیکه احساس درد می کنیم. ما فکر می کردیم بهترین کار چند روز استراحت، و پس از آن شرکت در تمرینات است. زیرا اگر شما با وجود مصدومیت تمرین کنید، ممکن است مصدومیت تا انتهای فصل طول بکشد... فصل طولانی است و همه ی ما باید در بهترین وضعیت باشیم».
ضربه سر و شوت مقابل ریسینگ
در بازی مقابل ریسینگ سانتاندر، اریک آبیدال تقریبا یک نیمه گل را با یک حرکت چرخشی ثبت کرد. در حالیکه که یکی از نمایشگر های داخل اتاق کنفرانس صحنه ای از این حرکت را پخش می کرد، او گفت: «اگر من از پس آن بر می آمدم، اینک همه چیز تمام شده بود».
اما حالا بازی مقابل ریسینگ سانتاندر تمام شده است و تیم در حال آماده شدن برای بازی مقابل اف سی ویکتوریا در لیگ قهرمانان اروپا است. آبیدال می داند که هیچ بازی آسانی در لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد و بازی های رفت و برگشت با این تیم بسیارمهم هستند: «چرا که 6 امتیاز در گرو این دو بازی است و اگر تمام این 6 امتیاز را کسب کنیم، در میان شانزده تیم پایانی خواهیم بود».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]