کریمی کریمی کریمی دیگه چی میخوان بگن این حاشیه سازان امروز فقط پرسپولیس دونفر داشت اونم کریمی و زائد بود واقعا آخر تعصبه این کریمی امروز کاریو که 9 نفر از انجامش عاجز بودن رو راحت انجام داد باتکنیک خوبش با تعصبش با پول پرست نبودنش کریمی تو دنیا تکه
نمایش نسخه قابل چاپ
کریمی کریمی کریمی دیگه چی میخوان بگن این حاشیه سازان امروز فقط پرسپولیس دونفر داشت اونم کریمی و زائد بود واقعا آخر تعصبه این کریمی امروز کاریو که 9 نفر از انجامش عاجز بودن رو راحت انجام داد باتکنیک خوبش با تعصبش با پول پرست نبودنش کریمی تو دنیا تکه
کريمي: فعلا قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فعلا قصد ندارم از فوتبال خداحافظي کنم و از بازيکناني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي کريمي در گفتگو با سايت شخصي خود با تکذيب اخبار مربوط به خداحافظياش از فوتبال تصريح کرد: من نمي دانم منبع اين اخبار کجاست، اما بايد به آنهايي که اين مسائل را مطرح کردهاند بگويم حالا حالاها قصدبازي کردن دارم.
وي افزود: با اينکه امسال خيلي خوب نبودم، اما هنوز ميتوانم بازي کنم و از کساني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم. من بعد از بازي با الهلال گفتم که کم کم بايد بروم، ولي براي آن زماني را تعيين نکردم. ظاهرا بعضيها بيشتر از من عجله دارند!
کريمي در پايان گفت: متاسفانه بعضيها بدون اينکه با من صحبتي کرده باشند مسائلي را از قولم مطرح ميکنند. با اين حال اگرخدا بخواهد فعلا قصد بازي کردن دارم.
خداییش وا هوادار پرسپولیسیم.... قبلش توهین میکنیم بعد تشویق به مدوم سازمون برقصن......تماشاگرای بارسلونا رو داشتید فقط یه صرب تشوی میکردن تنیمشونو.الان پرسپولیسیها روحیه خوبین دارن یعنی کلا داغون شدن از بس باختن اونا یه فرصت میخوان خودشونو نشون بدن....... چند تا بازیکن هستن که در حد رسپولیس نیستن اصلا بلد نیستم پاس کاری کنن
کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند …
کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند.
قرار است رئال مادرید ۱۵ می مصادف با ۲۶ اردیبهشت به کویت بروند. این مسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی برگزار میشود.
کویتیها تصمیم گرفتهاند در این مسابقه از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند. از آنجا که ۲۶ اردیبهشت مصادف است با روز آخر مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، کویتیها درخواست کردهاند رئال مادرید دو روز دیرتر به آسیا بیاید تا مسابقه ۲۸ اردیبهشت برگزار شود. رئال مادرید هم تلویحا با این موضوع موافق کرده اما هنوز نظر قطعی نداده است.
اگر قرار باشد این مسابقه ۲۶ اردیبهشت برگزار شود علی کریمی به کویت نمیرود. حتی در صورتی که مسابقه ۲۸ اردیبهشت برگزار شود، باز هم ممکن است کریمی به کویت نرود. اما کریم باقری و علی دایی به کویت خواهند رفت. البته هنوز مشخص نیست که دایی در این مسابقه به میدان برود. شاید او فقط به کویت برود که مهمان ویژه باشد. اما کریم باقری حتما بازی میکند.
ملاقات قریب الوقوع کریمی و رویانیان؛جادوگر پرسپولیسی میماند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هواداران پرسپولیس هنوز جمله جنجالی علی کریمی پس از شکست برابرالهلال عربستان را فراموش نکردند، جملهای که نشان داد شماره هشت پرسپولیس همانگونه که در شایعات مطرح شده بود با سرمربی ترک تبار پرسپولیس دچار مشکل است،وقتی کاپیتان پرسپولیس از جدایی سخن گفت؛رسانههای خبری درباره مقصد بعدی وی اخبار متناقضی منتشر کردند تا مشخص شود کریمی مشتریان زیادی دارد.
به گزارش رجانیوز، محمد رویانیان در قبال این مساله واکنش خاصی نشان نداد اما در محفلی اعلام کرد اگر کریمی تابع سرمربی تیم باشد قطعا ما همچنان علاقمند به همکاری با این بازیکن هستیم و بدون درنگ باشگاه قرارداد این بازیکن را تمدید خواهد کرد،اما مشکل کریمی برخلاف تصور مدیرعامل باشگاه، مصطفی دنیزلی نبود، بلکه این بازیکن با برخی مسوولان باشگاه دچار اختلاف سلیقه بود،همان افرادی که در بود ورود مدیریت جدید با انتقاد کریمی رو به رو شدند.
نزدیکان رویانیان پس از اطلاع از مشکل کریمی با یکی از مسوولان باشگاه خیلی زود این مساله را به اطلاع رویانیان رساندند که وی پس از آگاهی از ریز ماجرا و برخی شیطنتهای یکی از مسوولان باشگاه برای کریمی پیغام فرستاد که من در پرسپولیس حرف اول و آخر را میزنم پس نیازی نیست تو نگران باشی چون همانگونه که مسوولان باشگاه را سرکار آوردم همانگونه نیز آنها را از کار برکنار خواهم کرد.
پیغامهای غیر حضوری مدیرعامل به نزدیکان کریمی سبب شد این بازیکن در مواضع خود کمی نرمش نشان دهد و به صورت غیر محسوس از موضعگیریهای خود عقب نشینی کند و در مصاحبهای با سایت رسمی خود خبر خداحافظیاش را تکذیب کند،اما با این وجود هواداران با این پرسش رو به رو بودند که آیا جادوگر در پرسپولیس باقی خواهد ماند یا همانند کاپیتان استقلالیها از پرسپولیس جدا خواهد شد.
منابع خبری نزدیک به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تمدید قراردارد علی کریمی در آیندهای بسیار نزدیک خبردادند و مدعی شدند ممکن است به محض بازگشت رویانیان از سفر چین جلسهای بین مدیرعامل و کاپیتان پرسپولیس برگزار شود که طی آن قرارداد علی کریمی برای یک فصل دیگر تمدید شود.
یک مقام آگاه در این خصوص به خبرنگار رجانیوز، گفت:«گویا علی کریمی بابت رفتار یکی از مسوولان باشگاه به شدت ناراحت شده بود که همین عامل باعث شد وی ماجرای خداحافظی خود را در رسانهها مطرح کند اما پس از اطلاع رویانیان از این ماجرا کریمی متقاعد شد هیچ مشکلی برای وی پیش نخواهد آمد چون رویانیان به صراحت برای این بازیکن پیغام فرستاده در باشگاه پرسپولیس فقط من با بازیکن و سرمربی طرف حسابم نه کارمند و مسوولان باشگاه، اگر هم کسی از این حیطه پافراتر بگذارد قطعا باید از در خروجی بیرون برود.»
با این تفاسیر پیداست که علی کریمی برای ماندن در پرسپولیس با هیچ مانعی رو به رو نیست از این رو باید در یک جمله گفت مقصد علي كريمي نه ليگ آمريكا است، نه ليگ امارات و نه ليگ هند چون كريمي تصمیم دارد در پرسپوليس بماند تا فصل آينده هم كاپيتان اين تيم پرطرفدار در زمين مسابقه باشد.
برخی رسانههای خبری در روزهای گذشته اعلام کردند، در فهرست بازیکنان جدید رویانیان فصل دوازدهم جدا از تمدید قرارداد بازیکن مورد نظر دنیزلی که هم اکنون در پرسپولیس حضور دارند؛ بازیکنانی چون شهاب گردان، حسين ماهيني، محسن بنگر، رضا حقيقي، ايمان مبعلي، محمدرضا خلعتبري و محمد قاضي قرار دارند،بازيكناني كه گفته ميشود براي پرسپوليسي شدن با رويانيان مذاكره كردهاند.
کریمی خطاب به خبرنگار فارس: از 5 کلمه من 5 صفحه مصاحبه در می آورد
دفاع تمام قد علی کریمی از مصطفی دنیزلی و محمد رویانیان پس از تمرین دیروز آب سردی بود بر رسانه های حاشیه ساز که جادوگر می گوید تنها دلیل ناکامی های سرخپوشان در این فصل بوده اند.
بعد از بازی پرسپولیس و راه آهن در شرایطی که علی کریمی در حال سوار شدن به اتوبوس باشگاه مشغول گفت و گو با دوربین برنامه 90 بود، خبرنگار خبرگزاری فارس خودش را به اتوبوس سرخپوشان می رساند.
علی کریمی که قصد مصاحبه با رسانه های حاشیه ساز را نداشت از میکس زون ورزشگاه خارج شد تا دوربین 90 تنها رسانه ای باشد که حرف های او را ثبت می کند اما حضور خبرنگار فارس خشم کاپیتان پرسپولیس را شعله ور می کند.
علی کریمی با عصبانیت از دوربین 90 می خواهد از خبرنگار فارس تصویر برداری کند: «از این آقا فیلم بگیر که از 5 کلمه من 5 صفحه مصاحبه چاپ می کند»
در این لحظه خبرنگار فارس وقیحانه به کاپیتان پرسپولیس می گوید اگر قرار بر مصاحبه فضایی باشد سرش را زیر آب می کند! با این جمله او قصد دارد کریمی را عصبی کند تا یک حاشیه جدید و بی پایان برای پرسپولیس و کاپیتان این تیم درست کند.
کریمی اما خیلی زود دست او را خواند و خطاب به خبرنگار فارس گفت: «نکن حفه می شی! تو خوبی!»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند روز بعد انواع و اقسام شایعات پیرامون کریمی و پرسپولیس نقل محافل خبری است: «علی کریمی از فوتبال خداحافظی می کند»، «پیشنهاد اینترمیلان به کریمی» ، «در آستانه بازی مرگ و زندگی (بازی با فولاد!) مصطفی دنیزلی کجاست؟»، «دنیزلی می خواهد مستقیما به امارات برود»، «دنیزلی قهر کرد و به ترکیه رفت» و ...
کریمی روز چهارشنبه پس از تمرین پرسپولیس ضمن دفاع تمام قد از دنیزلی و رویانیان می گوید: «اگر اختلاف نظری وجود دارد برای داخل زمین نیست، متاسفانه بعد از بازی با الهلال صحبتهایی مبنی بر باندبازی شنیدم که فقط خندیدم چون این حرفها را فقط مطبوعاتی ها میزنند و دلیلش را هم خودشان میدانند. منظورم برخی مطبوعات است. اگر رسانه ای هم درست بخواهد مطلبی را بزند به خاطر اینکه عقب نماند به این موضوعات اشاره میکند. خندهام میگیرد از اینکه بازیکنان میخواهند مربی را خراب کنند یا بد بازی میکنند که تیم خراب شود. نمیدانم چرا این شایعات خندهدار آخر فصل بر سر زبانها افتاده است.»
او ادامه می دهد: « 2 روز پیش روزنامهها نوشته بودند که علی کریمی میخواهد به اینتر بپیوندد. چطور میشود علی کریمی که یک فصل بسیار بد را پشت سر گذاشته عازم اینترمیلان ایتالیا شود. چطور میشود من که 33 سال دارم و امسال هم اصلا خوب نبودم بروم به اینتر؟ من فقط از این حرفها میخندم. مخصوصا وقتی که روزنامهها را میخوانم به دنبال چه هستند و دنبال چه هدفی میروند. امیدوارم روزی همه چیز درست شود.»
این روزها خبرگزاری فارس با آب و تاب از هو شدن دنیزلی می نویسید و با تحلیل های بی اساس و کودکانه هجمه گسترده ای علیه پرسپولیس به راه انداخته است. خبرگزاری دیگری نزدیک به این جریان هم، هر روز شایعه ای جدید از اختلاف کریمی با دنیزلی و دو دستگی و باند بازی در پرسپولیس روی خروجی می برد!
شما چطور تصور می کنید؟ آیا حقیقت این نیست که این به ظاهر رسانه ها چهره های مردمی و قابل احترام مردم را نشانه گرفته اند؟ همان مردمی که تنها در وقت نیاز به وجودشان احتیاج پیدا می کنند؟ این روزها دعوا بر سر ما است، بر سر «مردم»!
بدون شک اگه امسال کریمی تو تیم نبود ، اولین تیمی که سقوط میکرد، پرسپولیس بود
یه نیمه اومد بازی
1 گل + یک پاس گل
گلش واقعاً جا داره بار ها و بارها ببینیش
دمش گرم اره واقعا گلش قشنگ دیدنی بود
ایول به کریمی هروقت میاد تو زمین حتما باید یه مشت محکم تو دهن دشمناش بزنه با بازی خوبش
ايتجور كه شنيدم تلوزيون بازي رو از اول پخش نكرده..
ولي من خيلي اتفاقي از اول بازي راديو شبكه ورزش بازي رو دنبال ميكردم(مسير دانشگا تا خونه)
يعني نمي دونيد چه حالي شدم وقتي دقه 8 جوراب زاده گل خورد، حالا چي علي كريمي هم تو زمين نبود!
رسيدم خونه بازي يك يك بود حالا از ما كه گل زده از بقيه كه نمي دونيم!
چند دقه بعدهم كه علي كريمي پاس گل داد ، من كه نمي دونستم كريمي گل زده ، ولي ميگفتم كريمي يا گل ميزنه يا گل اولي رو زده!
هنوزم گلشو نديدم ولي مطمئنا گل قشنگي زدي!