دروگبا : مقابل نیوکاسل مانند چلسی قدیم بودیم
دیدیر دروگبا بازی تیمش برابر نیوکاسل را شبیه به چلسی چند سال اخیر می داند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدیر دروگبا دیروز در مصاحبه ی خود از آندره ویاس بواس دفاع کرد و تاکید کرد که مربی 34ساله چلسی میتواند از پس مشکلات اخیر بر بیاید. دروگبا که در مقابل بایر لورکوزن در لیگ قهرمانان و مقابل نیوکاسل در لیگ برتر جزیره هر کدام یک گل به ثمر رسانده هم اکنون به نظر میرسد که در شرایط آمادگی خوبی بسر میبرد. او گفت :"همه چیز در حال حاضر برای مربی به خوبی جفت و جور میشود, شما باید به خاطر داشته باشید که این اولین فصل او در لیگ انگلیس است, پس این چیز آسانی برای او نیست و برای بازیکنان و باشگاه نیز آسان نیست."
وی ادامه داد :"بله ما در شرایط سختی بسر میبردیم, ما به مشکل برخورده بودیم. ولی در این شرایط ما باید باهم متحد باشیم و مطمئن شویم که زمانی که در زمین بازی هستیم همه یک هدف مشترک داریم. این چیزیست که ما در حال حاضر انجام میدهیم و دیدن این مساله بسیار زیبا و عالیست. ما شرایط سخت را تجربه خواهیم کرد, ولی اگر ما با هم باشیم اتفاق های خوب به استقبال ما می آیند."
دیدیر اضافه کرد:"مربی (ویاس بواس) میتواند با هر فشاری کنار بیاید. شما نمیتوانید در مربیگری به مرتبه و سطح او برسید اگر شخصیت قوی ای نداشته باشید.
چلسی با توجه به مساوی کردن مقابل والنسیا در مستایا با نتیجه ی 1-1 ,اگر این تیم را در لندن شکست ندهد, باید با نتیجه 0-0 از زمین بیرون بیاید تا بتواند به مرحله ی حذفی این رقابتها سعود کند. اگر چلسی پیروز شود و بایر لورکوزن در بازی خود با ریسینگ گنک مساوی کند, آنوقت چلسی به عنوان سرگروه به مرحله ی بعد سعود خواهد کرد, که این امر باعث میشود که در اولین مرحله ی حذفی این بازی ها چلسی با تیم های قدرتمندی همچون بارسلونا و رئال مادرید که هردو در گروه خود صدرنشین هستند, روبرو نشود.
ولی دیدیر دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی در این باره خوشبین است , او ادامه داد :"میشود گفت که ما در مقابل نیوکاسل شبیه چلسی قدیم بودیم, برد بسیار مهمی بود و به نظر من ما در حال بازگشت هستیم و دوباره به انجام بازی آسان برمیگردیم. شاید ما آنچنان عالی بازی نکردیم ولی سه امتیاز برای ما حیاتی بود. ما توانستیم با فشاری که بر آنها وارد کردیم بر آنها غلبه کنیم. ما با اطمینان به بازی والنسیا میرویم, ولی این از آن بازیهایی است که یک بازیکن علاقه ی زیادی به آن دارد."
دروگبا گفت :" "بله ،فشار بروی ماست و ما معمولا مشکلات زیادی در مرحله ی گروهی نداریم, ولی این یکی از دلایلی است که مردم فوتبال را دوست دارند .هیچ چیزی از پیش معلوم نیست. در اول فصل تضمینی در سعود آسان ما از مرحله ی گروهی نبود, این بازی سخت خواهد بود, مطمئنا با شرایطی روبه رو خواهیم شد که به آن عادت نداشتیم. ولی میتوان گفت که این بازی مانند بازی های بزرگ گذشته چلسی خواهد بود که ما در چند سال اخیر در آنان بازی کردیم."
دروگبا اضافه کرد:"من از این نوع سختی خوشم می آید. همه در تیم 200درصد تمرکز کرده اند و من عاشق این هستم! این احساسات است که در زمین بازی است. ما همچنین رقابت های سختی را در گذشته داشتیم ,و من حاضرم که به این رقابت حمله کنم !."