نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سما حرف منو متوجه نشدي دادا ! بد برداشت كردي ! من كه دارم همينو ميگم!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سما حرف منو متوجه نشدي دادا ! بد برداشت كردي ! من كه دارم همينو ميگم!
تبریک می گم برد دیشب رو
خیلی برد خوب و روحیه بخشی بود
مخصوصا گل تی تی
آمار تی تی دیشب جالب بود
تی تی با شماره 12 اومد تو زمین تو 12 دقیقه پایانی توی 12 بازی که برای آرسنال جلو لیدز انجام داد 12 مین گلش رو زد:afarin::arsenal::love::love:
از همه مهمتر قدرت رهبری تیم بود که با دست اشاره م یکرد و به بازی کنا می گفت که چیکار کنن.
به امید روز های خوب برای هنری و آرسنال
[CENTER]اول جا داره که این بردو به همه ی بچه های آرسنالی تبریک بگم:flowerysmile::/danc
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شاید بیشتر از برد به خاطر گل هانری خوشحال باشم___لحظه ای که هانری رفت تو بغل ونگر اشکم در اومد om::واقعا لحظه ی باشکوهی بود___هم ما رو به خودش امیدوارم کرد هم خودشو چقدر بازگشت دراماتیکی داشت هانری فقط بعد از 10 دیقه گل برتریه تیمیش رو زد---و نشون داد که هنوز هم دود از کنده بلند میشه و راه گلزنی رو فراموش نکرده:2:امیدوارم که ونگر ازش بیشتر استفاده کنه .. هرچند که هانری فعلا بازیکن 90 دیقه ای نیست و شاید نتوته برامون مثمر ثمر باشه و هنوز جا داره تا از لحاظ قدرت بدنیمثل روزای قبلش باشهولی این هانری که من دیشب دیدم خیلی امیدوار کننده بود و در کل خیلی منو امیدوار کرد _____امیدوارم که بتونه تو تیم همینطور خوب جابیوفته و بتونه بهتر از اینا برامون بازی کنه ما آرسنالی ها هم دیگه باید فراموش کنیم که هانری رفته بود بارسلون ____ دیگه هر بازیکنی بعضی وقت ها یه تصمیم اشتباهی میگیره و شایدم هانری چوب بی تجربیگیشو خورد و شاید اگه میدونست اگه میموند هم محبوبیت بیشتر از اینا میشد و هم یه اسطوره ی کامل میبود____ولی خوب دیگه گذشته ها گذشته و حالا دیگه هانری به خونه برگشته و باید اونو حمایت کنیم و اونم دیشب با این گلی که زد درواقع خواست با آرسنالی ها اشتی کنه___امیدوارم که هانری تو ارسنال موفق بشه و قراردادشم تمدید بشه __به امید موفقیت تی تی:love:roz::
هنوز من موندم این جناب هورمون کی ضعف میکنه تا راحتشیمDeath::
بچه ها منم با کمی تاخیر برد آرسنالو با گلزنی هانری بهتون تبریک میگم
خب
ظاهرا پیش بینی منم درست از آب در اومد
چون گفته بودم که ارسنال با اختلاف یک گل میبره و هانری هم گل میزنه
بچه ها منم تبریک میگم
آرسنالي ها كجا رفتن؟ki::
چرا هيچكس اينجا نيست:chi migi:
يه چيز بگين ديگهheee::
حالا که هانری به آرسنال برگشته / خیلی ها خبر از بازگشت دوباره هافبک سابق فرانسوی آرسنال پیرس رو میدن ....
به نظر من که اصلا این درست نیست که هرکسی که قبلا تو آرسنال بوده و زحمت کشیده و رفته یه تیم دیگه و دیگه از اون دوران طلاییش دور شده ما بخوایم دوباره اونو بخریم.... و اینکار به نظر من به تیم ما لطمه میزنه
خوب تیری هانری درسته مثل سابق نیست و از دوران آمادگیش دوره ولی اون تا 1 ماه پیش تو لیگ آمریکا داشت توپ میزد / ولی پیرس نزدیک به یک ساله که بدون تیمه و فقط تو باشگاه کار میکنه....
به نظرم ونگر با بازیکنا زیادی رو درواسی داره....
پیرس بازگشتشو تکذیب کرده.
عکس کاپیتان و خانواده اش با مارادونا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رابین فن پرسی روز چهارشنبه این عکسش را در صفحه تویئترش قرار داد و در زیر این عکس اعلام کرد که یکی از بزرگترین رویاهایش محقق شده است.
فان پرسی در توضیح این عکس نوشته:
«یکی از بزرگترین آرزوهایم ب وقوع پیوست. با الگو و سمبل فوتبالی ام، دیگو مارادونا دیدار کردم.او انسان بزرگی بود.»
در این تصاویر فان پرسی و اعضای خانواده اش را در کنار مارادونا می بینید و ستاره هلندی زیر این عکس نوشته:« این عکس را واقعا دوست دارم. شکیل و دینا چندین سال دیگر می فهمند که این عکس چقدر باارزش است.»
شرایط تیم الان عالیه بازگشت هانری یه انرژی مضاعف به تیم داده جز جامه حذفی معتقدم تو جام باشگاهها بعده بردنه میلان اگه شانس یکم یارمون باشه میتونیم فینالست چمپوزلیک اروپا امسال باشیم
فقط امیدوارم دوباره مصدومیت های زیاد گریبان گیرمون نشه