نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من با دو آلبوم آخرش بیشتر حال میکنم...
خیلی بیسته کارش...
چنتا از کنسرتاش رو هم رفتم آخره حاله...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من با دو آلبوم آخرش بیشتر حال میکنم...
خیلی بیسته کارش...
چنتا از کنسرتاش رو هم رفتم آخره حاله...
حالا محسن یگانه و محسن چاووشی که باهم فرقی نمیکنن البت برای من
درضمن
بچه ها دقت کردین صدای سامان جلیلی چقد شبیه یگانست
اوا خاک به سرم یگانه که زنه
محسن یگانست:hihi:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من اول چاووشی بعد محسن یگانه...:ohum:
پس چطوری کلم داغ شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودمونیم بگو چی زدی؟؟؟
تو فکر میکنی چی زده باشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که نبودم جانم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو باید بگی...
:nishkhand:
یگانه یه کنسرت قبل از عید تو شیراز داشت رفتم.از زیر دست طرف که بلیط میگرفت درفتم رفتم داخل.یعنی مفتی.چه حالی داد.
وقتی سکوت رو میخوند دخترا با پسرا پاشدن اون جلو رقصیدن.اماکن اومد پیله کرد.بالاخره دوباره ادامه پیذا کرد.آخرشم آقا محسن وقتی دید اینطوریه یه بار دیگه سکوت رو خوندن.خیلی باحال بود.
دقیقا..........وقتی برای اولین بار هم برای ما خوند .....همه گفتیم دوباره...دوباره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی حال دادش........................رسما ما داشتیم میرقصیدیم:balesh::/danc
:ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh: :ogh::ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]