اولادي: حتي 30 درصد هم بهتر نشدهام/ دوست ندارم حتی يك روز خانهنشين باشم
واقعا يكي از بدشانسترين بازيكنان فوتبال ايران هستم و نميدانم چه بگويم. اين از وضعيت مچ پايم و اين هم از وضعيت كتفم كه هنوز هم درد دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل - مهرداد اولادي پس از چند سال دوري از پرسپوليس با آرزوهاي زيادي دوباره پيراهن سرخ اين تيم را بر تن كرد. او اميدوار بود كه با درخشش در پرسپوليس جايگاه ثابتي در تيم ملي پيدا كند ولي در همين ابتداي راه با يك بدشانسي بزرگ مواجه شد و در بازي با شاهين بوشهر دچار مصدوميتي نسبتا شديد شد. او در حال حاضر دوران نقاهت را پشتسر ميگذارد و مشخص نيست چه زماني به ميادين فوتبال بازخواهد گشت. وقتي با اولادي حرف ميزنيم، شور و نشاط ابتداي فصل را ندارد. او در حالي كه لحن صدايش غمناك است ميگويد: «من با آرزوهاي زيادي به پرسپوليس آمدم و فقط به آقاي گلي فكر ميكردم ولي حالا بايد خانهنشين باشم و فكرم خراب است. يادم ميآيد از زماني كه فوتبال را شروع كردم اصلا به اين فكر نميكردم كه دنبال پول بروم يا به اين سطح از فوتبال برسم. من فقط عاشق فوتبال بودم و حالا هم برايم غيرقابل تحمل است كه حتي يك روز از فوتبال دور باشم.»
اولادي ادامه ميدهد: «وضعيت من تعريفي ندارد و كلافه هستم. دو هفته از مصدوميت من ميگذرد ولي هنوز دويدن را آغاز نكردهام و روزي دو جلسه فيزيوتراپي ميكنم. من هميشه هنگام مصدوميت خيلي به خودم ميرسم و دوست دارم كه هرچه زودتر برگردم ولي راستش را بخواهيد حتي 30 درصد هم بهتر نشدهام و نميدانم مشكل كار كجا است. ورم مچ پايم هم هنوز از بين نرفته و نميدانم چه زماني ميتوانم براي پرسپوليس بازي كنم.»
مهاجم مصدوم پرسپوليس معتقد است كه خيلي بدشانس است: «واقعا يكي از بدشانسترين بازيكنان فوتبال ايران هستم و نميدانم چه بگويم. اين از وضعيت مچ پايم و اين هم از وضعيت كتفم كه هنوز هم درد دارد. من حتي دوست ندارم يك روز خانهنشين باشم ولي الان شرايط طوري شده كه بايد منتظر بمانم.»